Gość: judyta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aldona Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:53 Nie zauważyłam tego wątku. Długo trzeba było czekać na to wydarzenie. Mam nadzieje, ze to nie ostatnia osoba z tej kliniki, a co Ty myślisz? Jak ma na imię dr Bałajewicz? Wyleciało mi z pamięci, czy nie Mirosław? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen klimek bachleda? 28.11.06, 11:56 taż jego ponieśli juz kilkadziesiąt lat temu, spod małego jaworowego... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: klimek bachleda? 28.11.06, 12:00 tajemnicza sprawa z tym klimkiem Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: klimek bachleda? 28.11.06, 12:07 a dopiero wczoraj ktoś pytał gdzie można wyczyścić k(i)limki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:15 Wy tu sobie........... a to poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 12:58 Gość portalu: aldona napisał(a): > Wy tu sobie........... a to poważna sprawa. No bo to peteen. Zanim on sie zorientuje o co chodzi, miną dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.77.classcom.pl 28.11.06, 13:04 znaczy sie w pudle ??? mozecie dac linka, czy to tylko poczta pantoflowa? a kiedy zabiora sie za juniora i kopernika ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka 28.11.06, 13:15 eee, lepiej, bedzie ze trzy, panie reżyszerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 13:06 Ja słyszałasm w radiu. Junior to wiem, ale kto Kopernik? Czy nie M.B.?A może jeszcze inny z tego zespołu? Zatrzymany to znaczy aresztowany, ale to jeszcze nie pudło Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 gw też o tym pisze: 28.11.06, 13:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3759392.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.77.classcom.pl 28.11.06, 15:35 :)) "kopernika" = cala klinika (a raczej prywatny folwark) przy rzeczonej ulicy, ktorej szczegolna specyfike mialam niestety okazje poznac od srodka. nie ja jedna zapewne. >Gość portalu: aldona napisał(a) > Junior to wiem, ale kto Kopernik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 15:46 ja też - niestety. Ciekawe, czy był tam choć jeden sprawiedliwy, który nie brał - pytanie raczej retoryczne. Czy nie wiesz, co z Mariuszem B - on tez był wyprowadzony w kajdankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.77.classcom.pl 28.11.06, 16:10 jedyny sprawiedliwy z tej bandy ? stawiam na dr. Wolaka, mam nadzieje ze sie nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:25 coonim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florek Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.net.autocom.pl 01.12.06, 15:37 Wolak -porządny i uczciwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek tam zawsze był, jest, i będzie prywatny folwark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:16 do czasu prywatyzacji tego całego bajzlu… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borek Re: tam zawsze był, jest, i będzie prywatny folwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:07 mały układ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek mały... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:07 to mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 23:29 moze jakies nazwiska? ale sie boicie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insider trading Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:07 NOsili Rudolfa, noszą i Marka. Dostał własnie z rąk prezydenta wszechpolaków profesure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.77.classcom.pl 07.12.06, 21:07 a podobno uczlenia mu wreczyla wypowiedzenie wiecie cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 08:50 basta nie jest Bogiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:59 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3777467.html warto przeczytać....załozyłem wątek z tym tematem i został skasowany i nawet go niema w oślej ławce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.77.classcom.pl 08.12.06, 10:25 to piekna wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka 08.12.06, 10:55 wkleiłeś link, a nie założyłeś wątek,linki lądują na podforum "opinie i komentarze", tam też znajdziesz obszerną dyskusję na interesujący cię temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: niósł klimek razy kilka,ponieśli i klimka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.06, 10:44 Czy Pan Profesor nadal siedzi w areszcie czy jest na wolności? Ponoć syn Marek też ma kłopoty?? To tacy fajni ludzie. Żal mi ich i ich rodzin mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Tomasz Klimek z ABW to jakaś rodzina do profesora IP: *.comnet.krakow.pl 16.12.06, 19:28 bo znam wielu policjantów z lepszym wykształceniem, o sukcesach zawodowych nie wspomnę, a jednak nikt ich nie zauważył. www.abw.gov.pl/Kierownictwo/kier_4.htm Odpowiedz Link Zgłoś