Gość: JAS Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.adsl.alicedsl.de 05.12.06, 17:17 Jestem za-niechaj wszystkich alfonsow,zlodziei i ulicznice chroni kodeks prawny-to tez ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq23 kopernik tez byla kobieta! IP: *.westend.de 05.12.06, 17:22 nie ma to jak nowa üpartia:) zyc nie umierac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.adsl.alicedsl.de 05.12.06, 17:27 pierw musi dac sobie skroic co nieco,gdzie jest Lyzwinski-ale bylaby afera na miara GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysienka22 Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.chello.pl 05.12.06, 17:29 oze nazwiemy nasza partie kobieca "Lechatczka polska' albo Vagina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.geod.agh.edu.pl 05.12.06, 17:29 Radio Maryja dostało konkurenta. Ciekawe, jakie berety będą nosiły fanki Gretkowskiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza pani Re: Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowsk IP: 195.205.97.* 05.12.06, 17:35 Jestem za, może się też przydam,postaram się skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Niezly szpas; dupencje zakladaja nowy klub 05.12.06, 17:35 plotkarski; jaka honorowa czlonkinie powinny przyjac Anete krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAS Re: Niezly szpas; dupencje zakladaja nowy klub IP: *.adsl.alicedsl.de 05.12.06, 17:40 A Lyzwinski i Leper na sekretarki? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 silesius monach... dyżurny idiota od Lepera.... 05.12.06, 18:01 dziewczynka Łyżwińskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: Niezly szpas; dupencje zakladaja nowy klub IP: 83.168.96.* 05.12.06, 18:35 silesius.monachijski22 napisał: > plotkarski; jaka honorowa czlonkinie powinny przyjac Anete krawczyk Dupy wam, chłopom. zaczynają latać ze strachu? Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt komentarze Pań pokazują że partia nie ma szans 05.12.06, 17:43 Poziom abstrakcji niektórych wypowiedzi pokazuje jak nierealnym scenariuszem jest skuteczna działalność takiej partii. Zresztą założycielka też zbyt dobrze nie rokuje. Ale ja się w sumie cieszę. Nawet jak coś się z tego urodzi, to tak jak ktoś wczśniej napisał, ubędzie część głosów lewicy a wynik będzie znacząco poniżej 5%. Proponuję zaprosić do parti pani Gretkowskiej "gwiazdy" pokroju: - p. Szyszkowskiej - p. Szczuki - p. Senyszyn - p. Środy Może nawet pan Biedroń się załapie... ;) Sukces murowany ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: ===============Na czele Fotyga============ IP: *.catv.net.pl 05.12.06, 17:59 Gratuluję kindersztuby i klasy! Ile w twojej wypowiedzi szacunku dla odmiennych poglądów. Twój poziom z pewnością pozostanie dla nas (głupich bab) niedoścignionym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: ===============Na czele Fotyga============ 05.12.06, 18:27 Gość portalu: mańka napisał(a): > Gratuluję kindersztuby i klasy! Ile w twojej wypowiedzi szacunku dla odmiennych > > poglądów. Twój poziom z pewnością pozostanie dla nas (głupich bab) > niedoścignionym. ;) Skoro piszesz, ze dla was "(głupich bab)" jest to za wysoki poziom, to nie wysilaj sie na zrozumienie. Wybierz od razu do kogo pociagniesz na sluzbe. Przedstawilem niepelna game. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 365obiadów Re: Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowsk IP: *.icpnet.pl 05.12.06, 17:59 chciałoby się napisać, że jest szansa... lecz, obawiam się, iż za trzy lata będą o trzy lata starsze i mogą mieć inne priorytety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: 82.211.85.* 05.12.06, 18:03 To swietna kobieta!!! Niesamowicie madra i inteligentna... zapisujcie sie baby, bo tylko wy mozecie walczyc z gnomami!!! Faceta w tym kraju ukradli jaja... dwoch takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczozgred Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 18:26 Bardzo dobrze, najwyższy był już czas! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Babka sie nie potrafi wyslowic. 05.12.06, 18:53 I jak kazda socjalistka i antydemokratka ma postawe roszczeniowa, i chce wyrwac jak najwiecej dla siebie. Nie ma roznicy miedzy mentalnoscia gornika z kilofem walczacym o emerytury a ta babka. Mowi ze wyksztalcona, ze byla za granica, a g...o wie o demokracji i jakie sa jej zasady. No coz, lud glupi to nie zauwazy ze demokracja ma sens tylko wtedy kiedy traktuje sie rowno wszystkich obywateli bez wyjatkow. A wyrywanie kawalka po kawalka a to dla zwiazkow, a to dla kobiet a to dla chlopow a to dla gornikow, to poprostu rujnowanie panstwa. Comnie obchodzi ze ktos sie chce bzykac ile wlezie? Dlaczego mam mu doplacac do srodkow antykoncepcyjnych? Ja tam wole zeby kazdy placil tyle samo - cene rynkowa. Nie obchodzi mnie tez ze ktos sobie zrobi niechciane dziecko, trzeba bylo myslec przed. No coz, mielismy niedojrzalych czerwonych (zieloni) teraz mamy niedorozwiniete kobitki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina W. Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.aster.pl 05.12.06, 18:59 jesli naoprawde zalozy partię to ja się przyłączę Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Re: Pospolite rusze nie po apelu Manueli Gretkowsk 05.12.06, 19:19 Nareszcie! Zycze wytrwalosci to i powodzenie przyjdzie. Mezczyzni sa niestety, wiem to nie tylko po sobie, nie predystynowani do pozycji, ktore zajmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Czuje sie, jakbym ogladal na nowo "Seksmisje" 05.12.06, 19:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki zenon Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.ists.pl 05.12.06, 19:48 Koła gospodyń wiejskich? To już było. Pisarki - do piór, Przekrój - na przemiał, Wyborcza - na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abatik Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:27 Nareszcie niech zyje Gretkowska kobiety maja wyzsze morale a tego w polityce teraz potrzeba najbardziej. Jestem calym sercem z wami, pozdrawiam, wczesna emerytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Buachacha!!! Kolejne durne Feministki ! IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.12.06, 21:39 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:05 Znałem w PRL Ligękobiet samostojących.Może to TA sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek S. Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: 62.29.163.* 06.12.06, 10:52 Wspaniale!!! Budzi się Polska obywatelska, która zmiecie tą sektę świrów rządzącą obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUPAS nie lubię feministek IP: *.c.wavenet.pl 06.12.06, 11:36 Zapuść sobie wąsy i włosy na klacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana.kubiak@wp.pl Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.ipt.aol.com 06.12.06, 11:58 Swietny pomysl.Zrobmy porzadek w swiecie "pseudofacetow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzK Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 12:21 Popieram tą inicjatywę. Uważam, ten ruch - może partia ma spore szanse na sukces i odegranie znaczącej roli w życiu społecznym i politycznym naszego kraju, wszakże pod warunkiem, że będzie realizować pozytywny program (nie przeciw mężczyznom, partiom itd.), że przesłaniem ideowym będzie to co ludziom pozytywnie kojarzy się z kobiecością (wrażliwość, subtelność, uczuciowość i in), że w końcu włączą się w ten ruch mężczyźni, którzy popierają to kobiece podejście. W imię głębokiego, autentycznego humanizmu w życiu publicznym. Mężczyzna w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listek Pospolite ruszenie po apelu Manueli Gretkowskiej IP: 58.165.38.* 06.12.06, 14:30 Pani Manuela - to atrakcyjna kobieta. Obawiam sie tylko jednego - zeby lesbijki nie decydowaly o rodzinach, bo facetow zamorduja. Sa na to dowody w krajach, gdzie do tego doszlo. Stworzyly swoiste lobby i sa bez skrupulow w odniesieniu do mezczyzn. Nawet na fajna babke nie mozna popatrzec, nie mowiac o komplementach, bo to od razu traktowane jest jako przestepstwo natury seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś