Gość: transmita IP: *.kolornet.pl 21.12.06, 23:46 Będzie transmisja w TV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prawda Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 23:48 Bardzo lubie takie informacje o Krakowie, brakuje mi tylko jeszcze Teatru Wielkiego a wnim bal na wzór Wiednia czy Paryża, ale może wreszcie władza w Krakowie dostrzeże brak Wielkich scen dla Teatru Opery i Baletu, Sal Koncertowych itd..., liczę na przebudzenie RADNYCH i PREZYDENTA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoki Ściąganie takich gwiazd jest bezsensu IP: *.fdk.airbites.pl 22.12.06, 00:04 Ściąganie takich gwiazd jest bezsensu, i tak ich nikt nie będzie słuchał... Jest taki gwar, wszyscy rozmawiają i bawią się że żadnych gwiazd by nie musiało być... Byłem 2 lata temu na Rynku i doskonale się bawiłem, ale przyznam że nie wiele słyszałem z tego co działo się na scenie. Momentami nawet było mi żal tych spiewających. Odbiór jest żaden. To jak granie do kotleta... Tyle tylko że nastawiają się na TV... wiadomo.... Ale tak naprawdę, to dla publiczności, równie dobrze mogłaby być jakaś weselna kapela... Więc koncert to żaden, ale atmosfera i zabawa ok Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak 22.12.06, 00:13 Doobra już dobrze. Nie wznoście go tak wysoko, bo później boleśniej będzie spadać :) Czy te wszystkie rankingi to swego rodzaju prezent na urodziny Krakowa, czy zwykły zbieg okoliczności? (pogratulować, jeśli to drugie) A tak poważnie, to nie nalezy zapominać, że przynajmniej w 20% jest to turystyczna zasługa Nowej Huty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi-Ki Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: 195.150.133.* 22.12.06, 08:54 Nowej Huty! Ha, ha, ha! Very funny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: *.itelekom.pl 22.12.06, 18:17 Taa racja, Wawel, Rynek, Kazimierz sie nie licza - tylko Huta! Dlaczego nikt nie jezdzi turystycznie do Katowic czy innych miast przemyslowych :>? Huta ma jakikolwiek ruch turystyczny tylko i wylacznie dlatego ze jest doklejona do Krakowa, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: *.pchelp.2-0.pl 22.12.06, 00:39 tak, transmisja bedzie w polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Transmisja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 03:08 A umiesz czytać? "Tym razem bezpośrednią transmisję z wydarzenia przeprowadzi telewizja Polsat." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? największa promocja to będzie jak :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 06:39 część podskakiwaczy wpadnie do dziury pod rynkiem.... dzięki Jackowi M.... Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow.. 22.12.06, 07:46 obrzygane chodniki i sterty szkła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow.. IP: 195.150.133.* 22.12.06, 08:51 Było to wiele, wiele lat temu. Bawiliśmy się grupką w "Higienie Psychicznej" na Siennej. Przed północą postanowiliśmy napić się szmpana pod Adasiem. Rynek był pusty, cichy... Tylko my! I hejnał. Po jakimś czasie pojawiła sie milicja. Tylko nas obserwowali. Ale to miało wyjątkowy urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: *.chello.pl 22.12.06, 09:17 Czyli ogólnie Kraków staje się synonimem miejsca gdzie można popić, poskakać i poru..? Obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:52 Przyjeżdżajcie w Sylwestra na Rynek! Takiego syfu nie znajdziecie nigdzie indziej! 100 tysięcy pijanych w sztok, rzygających i szczających w bramach gó..arzy. Butelki latające nad głowami i wybuch petard pod nogami. Całości dopełnia występ "gwiazd" z playbacku. Ale może ja nie umię się bawić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyh Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: 84.114.152.* 22.12.06, 22:28 Trwoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmig Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 09:07 Zgadzam się. Dlatego ja od wielu lat spędzam sylwestra w górach, na nartach, na stoku. Dawniej było nas kilkunastu, teraz też zaczyna być coraz głośniej- zwłaszcza dużo huku robią te głupie petardy. Trzeba będzie zmienić miejsce na "bezwyciągowe" - hołota nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK Sylwestrowe szaleństwo z Marylą Rodowicz IP: *.net.autocom.pl 22.12.06, 10:28 Maryla Rodowicz już była w ubiegłym roku na Rynku Głównym. Jej obecność wyjaśnia obrzygane chodniki w ubiegłym roku!!!!! Zgarnęła 35.000 zł za występ!!!!! Szok cenowy - czy za mniejsze pieniądze już nikt nie chce grać i śpiewać ?!?!?!?! Przecież Marylka była gwiazdą 20 lat temu, teraz jest powinna być już na emeryturze!!!! Nikt jej nie słucha ponieważ pokolenie jej fanów już dawno gryzie piach a ten potwór dalej żyje!!!! Kto dostał w łapę, żeby ją zakontraktować??? MARYLI RODOWICZ MóWIMY 3 x NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: Sylwestrowe szaleństwo z Marylą Rodowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:06 35 000 zło?! Chyba sie urwales z choinki. Za taka kase to moze wystapic zespol towarzyszacy Rodowicz. Ona bierze nastepne 35 000 i manager pewnie tez 35 000. Honoraria sylwestrowe zawsze sa min. dwukrotnie wyzsze od standardowych, a MR bez 50 000 tysi nie rusza pupki. Marnotrawstwo NASZYCH pieniedzy - na ten odpust dla nawalonych z podkrakowskich miasteczek i wiosek - jest przerazajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Sylwestrowe szaleństwo z Marylą Rodowicz IP: *.devs.futuro.pl 31.12.06, 17:44 Nie wazne w jakich butach chodzisz, wazne żeby nie wystawała z nich słoma ... Inteligentni zrozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: *.ptvk.pl 22.12.06, 12:13 W Polsacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msnbetterthan Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow.. IP: *.net152.okay.pl 22.12.06, 12:37 kapitalnie! __________ Sylwester 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow.. IP: *.fema.krakow.pl 22.12.06, 14:06 Wreszcie jakaś krzepiąca wiadomość!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 16:48 Najpierw trzeba posprzątać miasto. Przede wzsystkim pety po papierosach Odpowiedz Link Zgłoś
leon.33 tylko zapomnieli o jednym 22.12.06, 17:11 pasowaloby jescze jakis rozklad jazdy ustalic. Najlepiej jescze go gdzies opublikowac. Ale po co, od przeszlo miesiaca patrzylem na oficjalna strone czy moze cos bedzie. Naiwny jestem. A to powinno wisiec od 2 miesiecy zaklepane umowami. Przeciez ludzie z biura festiwalowego nie beda sie przemeczac. A kiedys lubilem zagladac na sama polnoc na RG. W tym roku sobie odpuszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusss Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krakow.. IP: *.chello.pl 24.12.06, 22:29 kochani! Miłych Świąt! Tak sobie czytam i chce wiedzieć czy znów będą jacyś durnie się wygłupiać albo piszczeć za ciężką kasę pani Młynarska lub inna z Warszawki? Pani Lejo (może ktoś pani to powie) jak chce pani impre z klasą to ja poproszę o tę czarnulkę z Krakowa co była z Chajzerem na Rynku i ostatnio była u tych Amazonek też na Rynku. Ja wspominam ją a moja żona jej różowy kapelusz.Babka prowadzi super!!! Czemu nie ma jej na wiankach i śylwestrach? Umie gadać z publicznością.A wy ciągle dajecie jakieś odgrzewane kotlety.A Rodowicz to faktycznie za dużo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak 25.12.06, 09:41 Mam nadzieję, że będzie u was spokojniej niż u mnie w Warszawie, ale cóż Stolica, stolica (tragedia). Jestem Warszawiakiem z dziada pradziada, ale jak patrzę na moją Warszawe, to żałuję, że jest to stolica, mamy tu Sejm i to jest tragedią tego pięknego miasta. Pozdrowienia z Warszawy, u nas nie będzie takiej imprezy, może to i dobrze, nie będzie jak po wojnie, tragedia na nastepny dzień. ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: 91.90.179.* 25.12.06, 13:13 bedzie heca na caly swiat jak plyta rynku po tych wszystkich podkopach sie po prostu zapadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowianin Re: Sylwestrowe szaleństwo promocyjną szansą Krak IP: 62.233.214.* 25.12.06, 20:42 Tak, tylko szaleństwo i szaleńcy mogą być promocją dla Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steve w Krakowie wiecej jak w Nowym Jorku ale jaja... IP: *.ny325.east.verizon.net 31.12.06, 15:07 gazetka oscienna ponownie wykazala sie wiedza jak z reszta przez caly 2006r.W N.Y. na T.S.przychodzi co roku nie 180 tys. a oklo 1 mln. uczestnikow zabawy.Michnikowe pismaki bez profesjonalizmu jednak o tym nie wiedza co im jednak wybaczam gdyz nie daleko zgile jaja padaja od jabloni. Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca wroclaw pozdrawia krakow 31.12.06, 15:52 to rywalizuje dwie stacje tv a nie nasze miasta pozdrawiamy i najlepszego na sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś