venus99 22.12.06, 12:16 całe szczęście (gazowników),że tegoroczna zima łagodna.nie trzeba ministrowi Wassermannowi budować dodatkowego zasilania gazowego. woda w sławnej wannie ciepła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdz Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:13 za to gronkiewicz spokojnie spędzi sobie świeta we willi na terenie parkukrajobrazowego! Jej wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdz Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:58 nie, sama se wybudowała, koło suwałk,samowolka! Odpowiedz Link Zgłoś
gph no to napisz do Inspektoratu Budowlanego 22.12.06, 16:09 obywatelski donos a nie wylewaj żółci na forum. ja rozumiem,ze łatwiej jest pomawiać. niemniej rura Wasermana to prawda a nielegalna willa HGW to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zima i prive willa 22.12.06, 17:34 legenda mówi,że postawiła sobie chałupkę nad j.Wigry i ma tam stadninę.otóz okazało sie to wszystko fikcją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdz Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:42 nie legenda a mieszkańcy Suwałk! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zima i prive willa 22.12.06, 18:16 akurat w tym przypadku opowieści mieszkańców Suwałk i okolic można między bajki włożyc.wystarczy zajrzeć do gminy i wszystkiego można się dowiedzieć.co nie zmienia faktu,bez względu na osobę właściciela,że budowle są wyjątkowej brzydoty i urzędnik,który dał lokalizację powinien dostać dożywocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdz Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 19:11 Znaczy mieszkańcy Suwałk mówią nieprawdę?? Wigry i okolice stanowią przecież Wigierski Park Narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zima i prive willa 22.12.06, 21:09 mówią nieprawdę ponieważ posiadłość o której rozmawiamy a położona jest za miejscowością Bryzgiel NIE JEST własnością Gronkiewiczowej.natomiast pozostaje faktem,że jest to temat całkowicie uboczny w stosunku do mojego nieprzemijajćego podziwu dla ministra mającego problemy z wanną,robotnikami,emerytką,zięciem,sądem,brakiem ciepła i ciągłym zainteresowaniem dziennikarzy.biedny człowiek. rozumiem,że problem willi Gronkiewiczowej mamy z głowy i teraz wracamy do ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdz Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:11 coś ściemniasz z tą willą.... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdz Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:14 a tu sprawa, którą się interesujesz: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8511237,wiadomosc.html?ticaid=12e7e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: zima i prive willa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:19 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3145596.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: zima i prive willa 23.12.06, 10:53 przekazałem jedynie to co mi jest wiadome. wszystkiego najlepszego,wesołych,spokojnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. wesołych :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 11:13 Wesołych Świąt i Dosiego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
omari O rurze! Cytat: 25.12.06, 20:09 "Jedni wierzą w świętego Mikołaja, ty wierzysz w "rurę Wassermana". Twoje prawo. Nie wiem, kiedy wierzący w "rurę" mają swoje święto, ale już dziś składam wyznawcom "rury Wassermana" najserdeczniejsze życzenia. Jak sądzę wasze pierwsze przykazanie brzmi: "Istnieje Rura, a Wasserman jest jej monterem!" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś