andzela28 27.12.06, 13:45 Mieszkal kiedys na Batorego w Krakowie czy ktos mi moze pomoc go odnalesc bede bardzo wdzieczna za informacje,jestem jego kuzynka tylko glupio jakos urwal nam sie kontakt Dzieki za wszytkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzela28 Re: kuzynka? 27.12.06, 22:20 Nie ma zadnego Dziecka Mam swoje dzieci ze swoim mezem... poprostu chcialabym Go odnalesc fajnie by bylo Nasi Ojcowie byli w koncu bracmi.... a Wy se jaja Robicie:P:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: kuzynka? 27.12.06, 22:23 a ten brat ma na imie Krzysiek i ma gdzies teraz okolo 20 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: kuzynka? 27.12.06, 22:29 nie pamietam jak ma na imię, ale jest z rocznika 1981 czy cuś, a Robert jest młodszy. Ale chyba nie oni, bo mieszkają razem z matką. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: kuzynka? 27.12.06, 22:30 xxtoja napisała: > nie pamietam jak ma na imię, ale jest z rocznika 1981 czy cuś, a Robert jest > młodszy. Ale chyba nie oni, bo mieszkają razem z matką. dzieki ale Robert z tego co pamietam jest 1978 wuiec to nie Oni... ale Dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kuzynka? 27.12.06, 22:23 to on nie kuzyn, a brat stryjeczny, krew ta sama, nie mieć z nim kontaktu - wstyd i pohańbiebie sprosne... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: peteen 27.12.06, 22:24 pewnie ze wstyd! ale jak mnie wywiezli z Kraka mialam 4 lata i guzik do powiedzenia.... a teraz....chce odnowic te kontakty a Matka niestety mi nie pomoze jak Ojciec zreszta wiec moze Tu znajde.... Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: kuzynka? 27.12.06, 22:28 peteen napisał: > to on nie kuzyn, a brat stryjeczny, krew ta sama, nie mieć z nim kontaktu - > wstyd i pohańbiebie sprosne... Peteen różnie się zdarza. Brat mojej matki tak skutecznie oddizolował swoją trzecią rodzinę, że biedna Zuzia jak dwa lata temu usłyszała, że ma kuzynkę w Krakowie to mało mi nie zeszła po drugiej stronie słuchawki telefonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: Szukam Roberta Urbanczyka 27.12.06, 22:28 Z tego co zdazylam sie zorientowac... nie mieszkaja juz na Batorego ale gdzies kolo Osiwecimia.... i dalej ....czarna dziura:( Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Szukam Roberta Urbanczyka 27.12.06, 22:32 poczekajże, albo napisz co o nim wiesz na priva, a ja ci go znajdę... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: Szukam Roberta Urbanczyka 27.12.06, 22:34 oki tylko skocze na polko zapalic w domu sie nie pali;0 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Szukam Roberta Urbanczyka 27.12.06, 22:35 nie wiem, czy powinenem pomagać palaczowi, to takie smierdzące i niezdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela28 Re: Szukam Roberta Urbanczyka 02.01.07, 18:33 Czy nikt Go nie zna :(:(:(:( Pozdrawiam z wygnania;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Szukam Roberta Urbanczyka 02.01.07, 18:36 czekaj, szukają, wiesz jakie to popularne nazwisko? poza tym myślisz, że krakforum ma zasięg globalny? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś