pinsleepe 29.12.06, 15:58 czy inaczej bedacych bez pary-dlaczego czegos takiego w Krakowie nie ma?a Może jest tylko ja o tym nie wiem?(proszę o info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan26 Re: imprezy dla singli 29.12.06, 16:13 latwiej wyrwac laske na takiej imprezie? czy nie o to chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinsleepe Re: imprezy dla singli 29.12.06, 16:45 tak szczerze, to laski mnie tak średnio interesują:)ale jakiegoś fajnego chłopczyka chętnie bym przygarnęła:) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: imprezy dla singli 29.12.06, 16:48 nawet jakby wlasnie byl z laska...i nie widze w tym nic zdroznego... udanych łowów Diano:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: imprezy dla singli 29.12.06, 17:07 a jak u Ciebie z fizis? owocne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinsleepe Re: imprezy dla singli 29.12.06, 17:46 :)no wlaśnie nie chciałabym kolesia, który aktualnie laske ma-po co tyle stresu sobie fundowac;)dlatego pytam o imprezy dla SINGLI!!fizis..nie wiem dokladnie co to znaczy,ale jezeli znaczy to, co myśle,że znaczy, to odpisze,że wsztsko w jak najlepszym porzadku jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
zolzowataaa Re: imprezy dla singli 29.12.06, 19:13 no własnie... sa jakies imprezy dla singli????? Jak tak to dajcie znac na waniliowa_kawka@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunet.biust.fan.22 bo KRAKÓW jest do BANI !!!!!!!!!!!! 30.12.06, 22:39 sam studiuje dziennie i jestem rodowitym krakowianinem. i widze co sie tu dzieje. pomimo, ze jestem szczesciarzem, ze udalo mi sie zalapac na studia dzienne (wiadomo - wyscig szczurow z okolic blizszych i dalszych) nie ma tu nikogo ciekawego, gdzie studiuje :) takze zostaja dziewczyny z okolic krakowa. bo te fajne i ladne "W Krakowie" juz dawno pozajmowane, pozeninione (!!?)...... ot, taka sytuacja bez wyjscia. pod sciana jak to sie mowi...a przed dokonanym wyborem. poza tym teraz jest rozkopane wszystko, tlok, wiecej czasu sie dojezdza.... chyba podziekuje za takie miasto :) a szkoda, bo znajomosci w roznych dziedzinach "spedzania wolnego czasu aktywnie" sobie wyrobilem.... Odpowiedz Link Zgłoś