Gość: emka Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:18 Koniec z krecią robotą? ;))) emka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.localdomain 02.04.03, 19:21 Nooo, wreszcie! Zacznie się dobry czas dla sprzedawców białych lasek i pójdą całe mioty psów przewodników! Nareszcie ruch w tym zastanym rynku! Ile kretów trzeba na długie futro, na wysoką i szczupłą? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:30 Wysoką i szczupła w krety ubierać? Toż to futra dla starych megier podgatunku kanapowego. One szersze niż wyższe. Oczywiście licząc futro w jednostkach kwadratowych zapewne wyjdzie tyle samo. Ale można sie nie spodziewać zachwytu w oczach tej szczupłej i wysokiej. emka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.localdomain 02.04.03, 19:34 Aaaa mnie tam wszystko jedno, ja sam jak kret jestem ślepy a idzie mi tylko o gładziutkie, delikatne jak aksamiteczka futerko... Megier , powiadasz...ładny termin i ten podgatunek... Ale przecież wysokie i szczyupłe też ładnie się na kanapę nadają...nawet jak to eklektyczna kanapa i z tapicerą na morskiej trawie, nie? ;-))trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:38 w rzeczy samej, choć mozna się spodziewać, że te szersze ładniej się układają na kanapie i tkwia bardziej solidnie, co z kolei może mieć znaczenie przy głaskaniu ;) emka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.localdomain 02.04.03, 19:45 A głaskać takiego kreta...to musi być przyjemność nie lada...i jeszcze jak pomyśleć, ze ta norka... trudny Znikam...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Kumoter Trudny... IP: *.it-net.pl 02.04.03, 20:39 Kumoterek Trudny fcioł pogłoskać i pomacać troske futerko kumosce... a ona mu dała pomacać kokoske... He, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maka Re: To znaczy że wiosna w pełni... IP: *.west.tarnow.pl 02.04.03, 20:58 bez podtekstów proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś