Dodaj do ulubionych

Krety wychodzą z nor!!!

IP: 213.77.44.* 02.04.03, 18:05
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:18
      Koniec z krecią robotą? ;)))
      emka
    • Gość: trudny Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.localdomain 02.04.03, 19:21
      Nooo, wreszcie!
      Zacznie się dobry czas dla sprzedawców białych lasek i pójdą całe mioty psów
      przewodników!
      Nareszcie ruch w tym zastanym rynku!

Ile kretów trzeba na długie futro, na wysoką i szczupłą?
      trudny
      • Gość: emka Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:30
        Wysoką i szczupła w krety ubierać? Toż to futra dla starych megier podgatunku
        kanapowego. One szersze niż wyższe. Oczywiście licząc futro w jednostkach
        kwadratowych zapewne wyjdzie tyle samo. Ale można sie nie spodziewać zachwytu w
        oczach tej szczupłej i wysokiej.
        emka;)
        • Gość: trudny Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.localdomain 02.04.03, 19:34
          Aaaa mnie tam wszystko jedno, ja sam jak kret jestem ślepy a idzie mi tylko o
          gładziutkie, delikatne jak aksamiteczka futerko...
          Megier , powiadasz...ładny termin i ten podgatunek...
          Ale przecież wysokie i szczyupłe też ładnie się na kanapę nadają...nawet jak to
          eklektyczna kanapa i z tapicerą na morskiej trawie, nie?
          ;-))trudny
          • Gość: emka Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 19:38
            w rzeczy samej, choć mozna się spodziewać, że te szersze ładniej się układają
            na kanapie i tkwia bardziej solidnie, co z kolei może mieć znaczenie przy
            głaskaniu ;)
            emka:)
            • Gość: trudny Re: Krety wychodzą z nor!!! IP: *.localdomain 02.04.03, 19:45
              A głaskać takiego kreta...to musi być przyjemność nie lada...i jeszcze jak
              pomyśleć, ze ta norka...
              trudny
              Znikam...;-)))
              • Gość: Ciupazka Re: Kumoter Trudny... IP: *.it-net.pl 02.04.03, 20:39
                Kumoterek Trudny fcioł pogłoskać i pomacać troske futerko kumosce...
                a ona mu dała pomacać kokoske... He, he, he.
                • Gość: maka Re: To znaczy że wiosna w pełni... IP: *.west.tarnow.pl 02.04.03, 20:58
                  bez podtekstów proszę....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka