kjanecze 04.01.07, 21:43 Czesc, czy ktos z ul. Drukarskiej zaglada na to forum? Moze warto byloby sie poznac, przedyskutowac wspolne problemy :). Pozdraiwam obecnych i przyszlych (Drukarska 10 wciaz w trakcie wykanczania mieszkan :) ) mieszkancow!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xezaq Re: Ruczaj - Drukarska 05.01.07, 09:04 Ja mam blisko - Guttenberga 1 (w sumie nie wiem czy to nie jedyny blok przy tej ulicy :]) To jakie masz problemy? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kjanecze Re: Ruczaj - Drukarska 05.01.07, 18:10 No witam, Najwiekszym problemem chyba jest to, ze nie ma gdzie sie napic piwa w najblizszej okolicy ;). Kiedys byla niezla pizzeria, ale cos ostatnio nie dziala. A poza tym nakie szczegoly jak brak przejscia na ul. Zachodnia (przejscie jest, ale trzeba zalozyc walonki lub inne kalosze), zakaz zatrzymywania w miejscu gdzie zwyczajowo parkuje auto :), monitoring na drukarskiej - chcialbym sie dowiedziec opini mieszkancow, czy zalozenie kamer mialoby sens, ogolny syf i brud dookola blokow. Tyle na poczatek :). Zastanawiam sie, czy obecna okolica (mieszkam tu od ok. miesiaca) jest spokojna - czy jest duzo/malo wlaman do mieszkan, samochodow? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
paika Re: Ruczaj - Drukarska 06.01.07, 01:58 a stare konie??? i do tego b. fajny klimat a nie jakas tam knajpa. choc fakt, ze sprawdza sie zwlaszcza jak jest cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
kjanecze Re: Ruczaj - Drukarska 07.01.07, 15:00 Hm, no w sumie nie bylem jeszcze :). Czas naprawic blad. Odpowiedz Link Zgłoś