kkiko1 05.01.07, 22:11 www.mgip.gov.pl/sgsg.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikoo1 To lubię.... 05.01.07, 22:41 Lubię, jak ktoś tak miło i merytorycznie zabiera głos! Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.pstrokatka Re: To lubię.... 05.01.07, 22:55 kikoo1 napisała: > Lubię, jak ktoś tak miło i merytorycznie zabiera głos! no proszę! Kurka też to lubi, natomiast wkurza ją niemożebnie, jak ktoś od rana do nocy pieprzy jak potłuczony Odpowiedz Link Zgłoś
kkiko1 Re: To lubię.... 06.01.07, 09:15 a próbowałeś kurzy móżdżku pstrokaty coś przeczytać i pomyśleć, czy to za trudne dla ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
recordable Re: To lubię.... 06.01.07, 09:48 jove.prohosting.com/mijka/images/kg23.gif Odpowiedz Link Zgłoś
pan.ziutek ty żartujesz, prawda? 06.01.07, 21:45 przecież to strony rządowe, a te raczj obiektywne nie są. Poza tym podajesz link do strony głównej Ministerstwa Gospodarki i na tym koniec. A tam nie ma odpowiedzi na pytanie, które już wiele osób ci zadawało. Dyskutujący z tobą sami sobie mają znaleźć ustawy rządu, które spowodowały wzrost gospodarczy? Nie znajdą ich, bo one zwyczajnie nie istnieją. Ale jeżeli dalej pozostajesz przy swym zdaniu - twoje prawo. Zacytuj tylko te ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: ty żartujesz, prawda? 07.01.07, 11:34 Dlaczego sądzisz, że to nieobiektywne informacje? Przecież potwierdzają je wszystkie media! A oto Dzienniki Ustaw! www.cokprm.gov.pl/strony/dzienniki_ustaw.htm-- Gospodarka ma się dobrze i nic na to nie możecie poradzić. I co to za ludzie, którzy nie życzą Polsce dobrze i uparcie szukają dziury w całym??? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 nie żartuję! 07.01.07, 11:39 www.cokprm.gov.pl/strony/du2006/du2452006.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: nie żartuję! 07.01.07, 11:45 www.infor.pl/publikatory,U11,Dziennik-Urzedowy-Ministra-Transportu-i-Budownictwa.html i tak dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.ziutek Re: nie żartuję! 07.01.07, 12:34 dalej nie podajesz argumentów. Dziennik ustaw w sieci każdy może znaleźć. Ja pytam o konkretne ustawy - pytam ponownie: sam mam sobie je znaleźć? Ale to chyba twoje zadanie, bo ja twierdzę, że takich ustaw nie ma. Jeżeli chcesz rozmawiać merytorycznie, zacytuj daną ustawę i zinterpretuj jej wpływ na gospodarkę. Powinno to mniej więcej wyglądać tak: Ustawa ta i ta, brzmiąca tak i tak spowodowała to i to ponieważ tamto i owamto. Poproszę o konktetne przykłady i ich analizę. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.pstrokatka Panie Ziutku, 07.01.07, 13:28 zbyt wiele oczekujesz ;) w ściądze dla gimnazjalistów takich analiz zapewne nie znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Panie Ziutku, 07.01.07, 15:26 Sami se poszukajcie, wisi mi czy wierzycie , czy nie. Najłatwiej się czepiać,coo? ot tak z nudów i dla jaj.. -- Wtórny analfabetyzm was dopadł? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Panie Ziutku, 07.01.07, 17:55 jazzin to jak widać osobnikspecjalnej troski, artykulacja na poziomie zerowym..... Odpowiedz Link Zgłoś