Dodaj do ulubionych

Napotkałem na tym Forum mistrza

16.01.07, 15:41
co to wyjasnić potrafi zawiłości języka prawniczego, jak sądzę...no w kazdym
razie jak mi sie wydaje wskauje Mistrz na skks'a jako osobę nie pojmującą
tego języka....zapewne idzie o jakieś mataczenia semantyczne czy cuś...
I czy wobec tego moge prosić o wykładnie tresci zawartej w nazwie *prawo i
sprawiedliwosc*...Pytam bo być moze to sie prawniczym jezykiem broni
natomiast obiegowe pojecia nijak nie przystają...więc co doczekałbym sie
wykładni?\
trudny
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Re: Napotkałem na tym Forum mistrza 16.01.07, 15:46
      dotychczasowe, amnestyjne, świadectwa pozostają ważne!
    • weronka77 Re: Napotkałem na tym Forum mistrza 16.01.07, 15:52
      The only way to get best of an argument is to avoid it...
    • trudny2002 Re: Napotkałem na tym Forum mistrza 16.01.07, 15:53
      eee tam, nie opowiadaj o życzeniach a o prawie:)))
      Ono zasadniczo wstecz nie dziala , ale...i tu zapewne potrafisz rzucic kilka
      przykladów zacnych:))
      Zresztą czego to parlamnety nie potrafi a zwłaszcza jesli taki składny i
      niepospolity...
      trudny
      A czy Lepper w swietle prawa jest skaznym czy tez nie? I czy uzycie
      sformułowania ,ze w rzadzie czwartej RP zasiadają skazani prawomocnymi wyrokami
      przestępcy jest prawdziwe?
      • malpiarnia Re: Napotkałem na tym Forum mistrza 16.01.07, 16:09
        i czy np. Kwasniewski bedzie ukarany za klamstwa w sprawie wyksztalcenia,
        kontaktow z Alganowem, Mazurem itd
        i za zbeszczeszczenie pamieci w Charkowie
        • kikoo1 Re: Napotkałem na tym Forum mistrza 16.01.07, 16:26
          ale trudnemu to bynajmniej snu z powiek nie spędza!!!
          • trudny2002 Podobnie jak wiele innych rzeczy, które 16.01.07, 16:42
            nie spędzają mi snu z powiek.
            natomiast jesli rzeczowo, to....po pierwsze czynienie ze mnie miłosnika a nawet
            biernego zwolennika byłego Prezydenta Kwasniewskiego jest nadużyciem. Wystarczy
            siegnąć po posty jakie były mojego autorstwa a sa datowanew na czas tamtej
            prezydentury. Co do wykształcenia Kwasniewskiego, to było to faktyczane
            naduzycie i niegodziwość w traktowaniu obywateli , no i przy okazji pojawily
            sie wątki takie jak słynna obrona przez panią Waniek...ale dzis uznaje ze temat
            jest nie wart by do niego wracac. Tym bardziej ze zupelnie mozliwe iz
            Kwasniewski uzupelnil wyksztalcenie, no a na koniec było nie byłóo nie moim
            głosem przeprezydentował dwukrotnie i patrzac na ogolne wyniki to był
            Prezydentem Polaków....i , no własnie...
            ten Charków. To nie jedyna taka wpadka. Wydaje mi sie jednak ze w tamtym czasie
            on milczal natomiast otaczajaca go swita robila wszystko aby nie powiedziec
            jasno...troche tak jak dzis gdy obecny Prezydent milczy a swita snuje radosna
            tworczosc na temat niedyspozycji...
            Zas co do Alganowa czy Mazura...no wiesz ja nie posiadam wiedzy faktycznej czy
            spotykali sie i w jakich okolicznosc iach wiec nie moja rola o tym opowiadac.
            Zeby ne zanudzac...cóz mnie dzis ma obchodzić Kwasniewski i dlaczego? Wydaje mi
            sie ze sposrod tamtego ugrupowania jest liczniejsza grupa takich co solidniej
            nabroili i chyba o tym nie nalezy plotkowewac tylko jesli to prawda oskarzac i
            karac...
            A dwaj inni tu wymieniani? Jeden to agent sowiewcki a drugoi wyglada na to ze
            przestepca....z tym ze jeszcze zaden sad niczego mu nie wyrokowal...
            Bliżej są sprawy te ktore podnosicie no i nie wiem dlaczego mialbym o tym co
            dzis rozmawiac w kontekscie tego o czym mówicie ze przestepcze...czy
            znajdujecie punkty styczne?
            Mnie interesuje to czy nie było naduzyc w wloszczowskim przystanku, czy nie
            jest nepotycznym obsdzanie stanowisk kolegami dzis, czy pojscie reka w reke
            zgodnie Premiera kaczynskiego ze skazanymi przestepcami w okresie proby, to
            jest dobre rozwiazanie dla tej budowanej Polski czystej?
            I czy rzeczywiscie jest tak ze wszyscy sa be a tylko klakierzy cacy?
            :)))
            trudny
            • skks Re: Podobnie jak wiele innych rzeczy, które 16.01.07, 17:04
              Dlaczego dzisiejsi apologeci pisiej polityki tak łatwo odchodzą od dokonań tego
              Najlepszego Rządu...
              a bez przerwy przyponinają głupawe dokonania poprzedników?
              Powinni złodzieji pozamykać i to szybko, oszustów ukarać a nie straszyć i gadać..
              1,5 roku już "łapią" tych złodzieji i złapali Jakubowską!!!!

A dziś?
              Dziś Lepper premierem, Skrzypek prezesem, odwołuje się mądrych i sprawnych
              zarządców by zrobić miejsce dla wiernych miernot.

A miało być tak pięknie:((
              • trudny2002 Re: Podobnie jak wiele innych rzeczy, które 16.01.07, 17:07
                Ty sie piękna nie potrafisz doszukac?
                No wiesz co zqawodzisz mnie....
                ja niby tez ma z tym klopot ale sadzilem ześ swiatlejszy i z dostosowaniem sie
                nie masz problemow:)
                trudny
                Wybór jest nie między czyste gacie i obsrane gacie ale gaciew obsrane tyle ze
                jedna z lewej a drugie z prawej czyli het sraczka....sorry...dyspepsja...taki
                kon na biegunkach...
                • skks Re: Podobnie jak wiele innych rzeczy, które 16.01.07, 17:11
                  Rozumiem ciągła sraczka jak nie lewa to prawa.
                  Tylko dlaczego MY musimy w tym szambie przysiady robić?

A ONI chleją szampany...mówiąc, że to ja pije.
                  • trudny2002 Re: Podobnie jak wiele innych rzeczy, które 16.01.07, 17:15
                    jakby pili to nie sraloby ich tak potwornie...szampan nie jest tak
                    dyspepytyczny...no ale nie wykluczam ze uzywają go na lewatywę...
                    trudny
                    Ja tam nie przysiadalem i nie planuje, a ze cuchnie wkolo....no k.
                    mać....prawda to a i sprzatacze zapowiadacze niewydarzeni i to oni dopelniają
                    kloaki...
                    trudny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka