Dodaj do ulubionych

Premier zrobi porządki u wojewody?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 23:11
Panie Mucha, niech Pan wykorzysta czas, któy spędza Pan w Urzędzie na
zdobycie jakichkolwiek kwalifikacji. Apetyt na władzę ma Pan olbrzymi ale
poza koneksjami politycznymi niczego Pan nie reprezentujesz. Obecne
stanowisko już Pana przerasta wielokrotnie. Konfliktowaniem środowisk niczego
Pan nie zbudujesz a jątrzenie wewnątrz struktut PIS-u i przeciwko swojemu
przełożonemu to jest zdrada, oszołomstwo i skrajna głupota. Udowadnia Pan tym
samym, że nie kwalifikuje się do żadnego stanowiska publicznego. Smutne, że
PIS musi opierać się na takich karierowiczach. Przypomina Pan Sularza z PO-
taki sam aparatczyk i karierowicz, do tego bardziej inteligentny. Środowisko
już poznało Pańskie pseudokwalifikacje i w przyszłości jak skończy się
polityczna ochrona, na WOLNYM rynku pracy nikt Panu nie poda nawet ręki.
Szanuj starszych kolegów i bierz się Pan do Nauki.
Obserwuj wątek
    • Gość: havi Premier niech odda kase IP: 80.50.251.* 17.01.07, 23:43
      nie zapomnijcie upomnieć sie o pieniądze które zabrano krakowowi, min na rozbudowę terminalu i remont linii kolejwej do balic, dość okradania Krakowa na rzecz gosiewa!
    • Gość: antykomunista Re: Premier zrobi porządki u wojewody? IP: *.ists.pl 18.01.07, 05:25
      Boisz się bratku lustracji, co? Dlatego atakujesz nonkonformistów z PO i z PIS-
      u(tak przynajmniej wynika z Twojej reakcji na treść artykułu). Ale ona
      (lustracja) Cię nie ominie... Wyłapią wszystkich esbeków a nawet i ubeków i
      ubowców :))
      Cha cha cha!!

antykomunista

Lenin ciagle żywy. Mówimy Lenin - myślimy partia, mówimy partia - myślimy Lenin.
      W komunie, bratku, wszystko było "dla człowieka", mój dziad pojechał kiedyś do
      Warszawy i jak wrócił, to powiedział, że widział "Go", "tego człowieka". A ty
      bratku jesteś jednym z płatnych służących spadkobierców "tego człowieka", hę?
    • bs001 kraków nie chce tu premiera, spieprzaj dziadu 18.01.07, 09:37
    • Gość: przybysz Janik na wojewodę IP: *.chello.pl 18.01.07, 09:39
      Jan Janik, były prezes PKP (do roku 1999) powinien zostać Wojewodą Małopolskim.
      Samoobrona w osobie posła Łyżwińskiego(!) w kwietniu ubiegłego roku typowała go
      na wicewojewodę. Stanowisko to mu się należy, jak mało komu. Odchodząc w lipcu
      1999r. ze stanowiska prezesa PKP zabezpiczył kilkaset milionów złotych,
      wystawiając weksle, które gdzieś zaginęły. Weksle te od czasu do czasu
      pokazywały się to tu to tam. Ostatnio widziano je w Krakowie, gdy niejaki Aaron
      Paz, vel Krzysztof Pazik, vel Krzysztof Antoni Pazik próbował kupić upadający
      Szpital Kolejowy. Szkoda, że do transakcji nie doszło. Nagonka w Gazecie
      Wyborczej zniechęciła biznesmena, autora wielu wspaniałych inicjatyw
      gospodarczych. Gdyby Jan Janik został wojewodą, mógłby znów podjąć ten temt i
      wiele innych, wydatnie przyczyniając się do rozwoju regionu - jak ZU Południe.
    • Gość: obserwator2 sytuacja w muw IP: 62.233.214.* 18.01.07, 10:30
      O sytuacji panującej od roku w MUW (własnie mija rocznica zaistnienia Muchy w
      urzędzie) możnaby napisać całkiem zgrabną publikację. Od początku głosił, że on
      jest najważniejszy w Krakowie, a Kochan szybciutko się wyprowadzi na prowicję.
      Dopiął swego, przy okazji wielu urzędników szmacąc, wielu gnojąc.
      Generalnie sytuacja sprzed półrocza się powtarza. Mamy konflikt między wojewodą
      a Muchą zasygnalizowany w gazetach (wtedy w Dzienniku Polskim). Teraz trzeba
      poczekać na dementi, a za jakiś czas któryś z nich poleci. Ciekawe który. Jest
      nadzieja, że Klima ma troszkę mocniejszą pozycję od Kochana. Z dwóch względów.
      Po pierwsze KOchan nie był lekarzem rodziny Ziobrów. Po drugie, ostatnio wyszły
      na jaw aferki z udziałem Muchy (posagowa umowa balicka z Kamilem, pośrednik
      narzucony Fabiosowi, itp.). Jak funkcjonuje teraz urząd? Bałagan, nerwy,
      podwójna lojalność, wypływ do góry różnych nierozgarniętych szmaciaków
      (Młynarski, Oleksik, Rogala - kumple Muchy i Ziobry), wyrzucanie lub gnojenie
      doświadczonych pracowników (niekoniecznie czerwonych, najmocniej i najszybciej
      oberwali ludzie lojalni wobec Kochana), ciągłe zamieszanie personalne, duża
      ilośc wakatów itp. Na szczęście jest tam jeszcze dużo osób, dzięki którym ten
      urząd funkcjonuje. Tylko skrzywdzonych ludzi żal.
      Pozdrowienia dla wszystkich innych obserwatorów!
      • Gość: antykomunista prywatny interes tow. obserwatora IP: *.ists.pl 18.01.07, 11:13
        Oj towarzyszu, przypiliło towarzysza (te terminy). Wiesz co towarzyszu,
        zdziwisz się, tak na 90 procent wiem, ktoś ty i wiem dlaczego piszesz te bzdury
        (che che che, przypadkowo się dowiedziałem). Wstydził byś się dla prywatnych
        intetresów wystawiać fałszywe świadectwo bliźniemu swemu, choćby i obcemu, a
        który jest ci przecież w rzeczywistości zupełnie obojętny... A ponadto
        szulerska gra w której bierzesz udział, która w ogóle nie ma związku z polityką
        i urzędnikami z PIS-U czy z PO ani jakimikolwiek innymi, może się źle skończyć
        dla intrygantów.
        Tak czy inaczej najpierw lustracja - potem na śmietnik historii a w przyszłości
        do piekła, a wcześniej kto wie - może do kozy...
    • Gość: antykomunista Re: Premier zrobi wachowe porządki ? IP: *.ists.pl 18.01.07, 11:01
      Wszystko prawda, ale co się dziwić, że kłamie. Ja bym się dziwił gdyby nie
      kłamała. Prawdziwe kamunioki zawsze kłamią.

Kamunioki pakajajtjes!
    • bumarek_2 Premier zrobi porządki u wojewody? 18.01.07, 18:10
      widziałem, widziałem..... na 4 w wojniczu zrobił sie spory korek, biły też
      dzwony koscielne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka