peteen 18.01.07, 11:19 a ja tam moja krowa, dojona była? bo coś za ostro ryczy pewniescie zapomnieli ech, tak to pastuch może liczyć na pomocników... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckystrike witaj, witaj... 18.01.07, 11:24 a co do krowy , to ją szerokim łukiem omijam i raczej staram się nie zauważać. Ale dobrze ,że wróciłeś i zajmiesz się krówskiem , bo nie dość że nie wydojona to i posprzątać by chyba należało bo fetor jakowyś ogromny dochodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen łomatko kozłowska... 18.01.07, 11:27 trza jakie nowe zgrzebło kupić i większa łopatę do odgarniania gnoju ale trudno, skoro się ma misję wyhodowania krówska rasy krakforumowej... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: i tak po cichu?! 18.01.07, 11:36 Witojzez! A może jakaś relacyja przynajmniej w kronice będzie? Aleś nabuzowany jak helikopter od razu na mućke wsiadł! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen kamery by były... 18.01.07, 11:48 jakby samolot spadł... wsiadłem, bo jestem tu na rodeo, prawdziwy cow-kał boy, czyli chopok od krówskiego gówienka... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 miło Cię spotkać...... 18.01.07, 14:01 powroty są fajne ale czy ptwierdzasz ze podróże poza kształceniem to i brudzą? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
pan.ziutek Re: witejciez, wróciłem se... 18.01.07, 14:26 cześć. Nikt by ci tej przyjemności nie odwazył się odebrać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: witejciez, wróciłem se... 18.01.07, 22:27 nie dojona bo nie umyla sie po robocie... pij do dna twoja dola... Odpowiedz Link Zgłoś