Dodaj do ulubionych

Al Basha zaprasza

19.01.07, 16:23
Byłem zjadłem, wipiłem, przeżyłem :)
A tak poważnie to restauracja jest już otwarta, jest bardzo smaczne jedzenie,
właśiciel pyta czy smakowało i prosi o ewentualne uwagi, aby jedzenko zostałć
dostosowane do gustów klientów. Kuchnia śródziemnomorska, można wypić piwko i
zapalić fajkę wodną.
Zachęcam
Obserwuj wątek
    • geoanja Re: Al Basha zaprasza 19.01.07, 17:42
      witam,

maja jakas stronke www? heh i podstawowe pytanie jak wygladaja ceny????
      • maximus_t2 Re: Al Basha zaprasza 19.01.07, 19:57
        ceny wygladaja przez okno...
      • dorotek_s Re: Al Basha zaprasza 23.01.07, 12:08
        Potwierdzam! Jedzenie pyszne, byliśmy i napewno nie raz wrócimy :)
        Ceny zupełnie normalne, w zaden sposób nie przesadzone (czego się bałam ale jak się okazało niepotrzebnie) - porównywalne ze Sphinksem czy Roosterem. I tak samo duża ilośc na talerzach.
        Wystrój bardzo fajny, właściciel miły, z tego co opowiadał to ma ciekawe plany związane z tą restauracją - warunek tylko jeden, musza dopisać klienci :)
        • maximus_t2 Re: Al Basha zaprasza 23.01.07, 14:36
          a czy kelnerki tez porownywalne z roosterem ?
          • dorotek_s Re: Al Basha zaprasza 23.01.07, 16:55
            Jeżeli rajtuzy w okropnym herbacianym kolorze zakładane do krótkich spodenek, są dla Ciebie niezbędnym dodatkiem do jedzenia, to niestety bardziej zadowolony będziesz z Roosera.
            • xezaq Re: Al Basha zaprasza 24.01.07, 09:15
              Off-topic.
              Dorotko, "herbata" to nie kolor. Facet rozróżnia 16 kolorów i jeśli chcesz,
              żeby wiedział o jakim mówisz, musisz sprecyzować(nazwać po imieniu). To jaki?
              Brązowy? Żółty? :)
              • dorotek_s Re: Al Basha zaprasza 24.01.07, 09:44
                A owszem, herbata to nie kolor, ale herbaciany to już kolor ;)
                Ale dla sprecyzowania nadmienię, iż miałam na myśli połączenie brązu z żółtym, choć to i tak nie oddaje istoty koloru herbacianego :)
                • xezaq Re: Al Basha zaprasza 25.01.07, 10:23
                  Dla faceta owe połączenie to albo brązowy albo żóły - w zależności którego
                  więcej.
                  Herbaciany powiadasz? Więc słaboherbaciany czy mocnoherbaciany? Bo skąd wiesz
                  jaką herbatę kto pija :) Ja np. owocową i dla mnie herbata ma kolor czerwony :)
                  • dorotek_s Re: Al Basha zaprasza 25.01.07, 12:09
                    Średnioherbaciany :)
                    • the.y Re: Al Basha zaprasza 28.01.07, 20:12
                      ... az dziw bierze do waszej dysputy o kolorach jeszcze nie dolaczyl maximus!!
                      hihihi
            • schumifly Re: Al Basha zaprasza 24.03.07, 12:37
              Ma ktoś numer telefonu do restaruacji?
    • azille super super super 19.01.07, 21:11
      w końcu cokolwiek
      jutro tam się przejdę :-D
    • grze2 Sprawdziłem 24.01.07, 20:50
      Też byłem... A oto moje wrażenia:

1. Kelnerka - najsłabsze ogniwo; do wymiany albo do solidnego przeszkolenia - zapomniała że zamówiłem przystawkę i podała ją po daniu głównym (-); potem (co za pech) pojawili się jej znajomi po kebab więc zapomniała o pozostałych klientach
      2. Piwo - dobre (+)
      3. Jedzenie - fakt że lepsze niż w Roosterze lub Sfinksie (bo te dwie knajpy to tragedia kulinarna) ale mimo to nadal na poziomie przeciętnego baru - jednak w sytuacji zmęczenia i niechęci do zrobienia czegokolwiek po pracy jest ono do przyjęcia
      4. Wrażenia wizualne - czysto i schludnie; szkoda że nie zasłonili widoku na resztę "kompleksu" (sklep z zabawkami i ALbert)

Reasumując: bar blisko domu z dobrym piwem i możliwością zapłacenia kartą w którym kiepską obsługę rekompensuje wizja szybkiego znalezienia się we własnym mieszkanku...

Pozdrawiam wszystkich "testujących" i życzę smacznego.

• maximus_t2 Re: Sprawdziłem 25.01.07, 11:26
        to sie zgadza - rooster i sphinx to kulinarna tragedia. a tu sie ktos podnieca :
        "...porównywalne ze Sphinksem czy Roosterem. I tak samo duża ilośc na
        talerzach". czekam na kolejne wpisy typu " i tak bardzo kolorowo i wesolo, a
        dzieciom daja zabawki - zupelnie jak w Mac Donald's"...
    • esposa1 negatywnie 27.01.07, 23:10
      I ja jestem juz po pierwszej wizycie...
      Bardzo mnie ucieszyły wcześniejsze komentarze .., w końcu cos pozytywnego na
      OE!!!
      Niestety.. ja dorzucę moich 5 groszy i niestety nie bedzie to nic miłego.

Generalnie sie rozczarowałam...
      Nie mogę powiedzieć, ze jedzenie w Basi jest niesmaczne - przecież skosztowałam
      tylko jedno danie + danie męża..., który tez nie piał z zachwytu.
      Ale tu akurat sprawa prosta - o gustach i kolorach sie nie dyskutuje.
      Czy w krajach arabskich - czy islamskich ogólnie rzecz ujmując ( bo chyba taki
      charakter ma Basia )do obiadu podaje się surówke z buraczków albo kiszonej
      kapusty? Jeśli tak.... to zwracam honor,,, generalnie nie było mi to w smak.

I także fakt, że sosy o które prosiłam, dostałam jak już prawie kończyłam
      jeść.... niestety nie wywarł dobrego wrażenia

Ale najlepszy był numer z zamówieniem mojego męża. Nieswiadomy niczego zamówił
      rybę.
      Ja moje danie dostałam DOŚĆ szybko ... Nie jadłam od razu oczekując, że
      zachwilę "przypłynie " też ryba.... Po 10 minutach.. kiedy już prawie wystygło
      zabrałam się do jedzenia. Skończyłam, a ryby nima... I tak minęło chyba ze 40
      minut. Bez słowa komentarza... nic...czekaliśmy sobie grzecznie.
      Nie jestesmy typami klienta AWANTURUJĄCEGO SIĘ ( mimo , ze mąż nie miał krawata)
      W końcu ryba przyszła... Jakby nigdy nic. Mój talerz - fakt nie był
      pusty ....ale ewidentnie widac było że uczta została skończona - stał jeszcze
      przede mną dobre 20 min zanim został zabrany...
      He he, pani kelnerka zapytała czy mi smakowało...

Szkoda, na prawdę,bo zyczę im dobrze. fajny pomysł z tą knajpką. Właściel cały
      czas obecny na sali, widać ze się przejmuje, stara. Moze się wyrobią. to w
      końcu dopiero poczatki.
      Ja , przynajmniej na razie nie zamierzam się stolowac u Basi.

Osobom, które sie tam wybierają po raz pierwszy ( we dwójkę na przykład)
      sugeruję poprosić kelnerkę, zeby przyniosła obydwa dania jednocześnie. warto
      tez zapytać o czas oczekiwania na potrawę. Przynajmniej to są rzeczy, których
      ja żałuję że nie zrobiłam.
      Bo niby to oczywiste, ale jak widać nie dla wszystkich. A tak uniknie się
      odrobinki nerwów i straty czasu.

pozdrawiam

• danadana Re: negatywnie 28.01.07, 14:32
        Uwazam ze pani nie ma racji, bardzo niesprawiedliwa opienia, jedzenie jest
        smaczne i tanie, restauracja jest otwarta dopiero parę dni na pewno w szybkim
        czasie drobne usterki zostaną usunięte.
        • paika Re: negatywnie 31.01.07, 00:18
          no to albo nie ma racji albo drobne usterki (choc faktyczni drobne... czekac
          40minut na jedzenie) zostana naprawione.

'jedzenie jest smaczne i tanie'.:))) a w albercie nie ma kolejek:) tak mi sie
          skojarzylo:)
    • czy.ja.wiem Re: Al Basha zaprasza 27.01.07, 23:25
      Ceny Ok - ale kurczak np. byl tak twardy ze czekalem kiedy mi chrupnie zab-
      pewnie z kilka razy potraktowany byl microfala i wysechl na wior-nie warto!
      • fkgrl Re: Al Basha zaprasza 28.01.07, 15:13
        Mi smakowało. Dwa razy zamawiałem, jedzenie było dobre, no i za niewygórowaną cenę.
        Za drugim razem zamiast frytek dostałem ryż (o czym przekonałem się dopiero w
        domu niestety) ale i tak smaczne.
        Ja polecam.

Pozdro.
        • al-basha Re: Al Basha zaprasza 28.01.07, 19:35
          dziękuję za uwagi, zapewniam że będzimy studiowac wszystkich uwag..ale jest
          początek..proszę dac nam troche czasu
          pozdrawiam i zapraszam
    • 00jacek00 Re: Al Basha zaprasza 28.01.07, 19:52
      W sumie ok ale...:( jak dla mnie mało wyraziste jedzenie,lubię konkretny smak a
      kucharz chyba średnio sie czuje w takiej kuchni, to niestety da się odczuc jedzac:(
      • the.y Re: Al Basha zaprasza 28.01.07, 20:25
        Hi,
        my tez wreszcie sprawdzilismy Al-Bashe, no i .... w sumie niezle. Czytajac
        opinie z naszego forum najbardziej zaskoczyla nas obsluga, tzn albo pani
        kelnerce skonczyly sie minuty, albo zapomniala telefonu, bo podczas naszej
        wizyty nie rozmawiala przez telefon ani chwili. A co do menu - dania ktore
        zamowilismy byly calkiem smaczne i cieple, przystawki dosc oryginalne, ceny OK
        (zobaczymy co sie zmieni po 28.02). Na pewno jeszcze skorzystamy.
        Pozdrawiamy i polecamy.

PS z dodatkow najlepiej wybrac frytki, bo ryz z kurkuma cholernie mdly
        • wez.pigulke Re: Al Basha zaprasza 04.02.07, 20:02
          Witam,

Co do obsługi, to zależy która Pani akurat jest na sali, zdarzało się, że było
          ok, ale bywało całkiem do bani - blondynki zdecydowanie prowadzą. Jeśli chodzi
          o jedzonko, to w tej kategorii cenowej jest bardzo dobre, szczególnie polecam
          musakę - o niebo lepsza niż u greka na Grodzkiej.

the.y napisał:

> Hi,
          > my tez wreszcie sprawdzilismy Al-Bashe, no i .... w sumie niezle. Czytajac
          > opinie z naszego forum najbardziej zaskoczyla nas obsluga, tzn albo pani
          > kelnerce skonczyly sie minuty, albo zapomniala telefonu, bo podczas naszej
          > wizyty nie rozmawiala przez telefon ani chwili. A co do menu - dania ktore
          > zamowilismy byly calkiem smaczne i cieple, przystawki dosc oryginalne, ceny
          OK
          > (zobaczymy co sie zmieni po 28.02). Na pewno jeszcze skorzystamy.
          > Pozdrawiamy i polecamy.
          >
          > PS z dodatkow najlepiej wybrac frytki, bo ryz z kurkuma cholernie mdly
          • zakochany222 Re: Al Basha zaprasza 04.02.07, 22:45
            Ten co chciał zostawić coś od siebie :)

Bardzo dobre i niedrogie jedzenie, Pani kelnerka poleciła mi szaszłyki z
            kurczaka - które ja też polecam!!! Wcześniej jadłem stek i zupe z soczewicy a
            jeszcze wcześniej "kulki" z wołowego mięsa na ostro z żółtym ryżem - jednym
            słowem stałem się bywalcem! Oczywiście wszystkie potrawy mają swoje arabskie
            nazwy, których ja niestety nie pamietam. Co do reszty i OBSŁUGI: Sympatyczny
            wystrój, miło i spokojnie, przyjemne dla oka kolory. Jak na orientalne miejsce
            przystało w tle słychać arabską muzykę, jak dla mnie na dłuższą metę przyciężka
            ale na obiad z deserem może być. Obsługa bardzo fajna... Jedna Pani
            blondyneczka z dużymi oczami co porusza sie po sali w mini spódniczce,
            pokazując nogi i nietylko, przy ostrym schylaniu... wygląda na troche
            stremowaną ale to pewnie kwestia czasu, ogólnie na plus - tak na marginesie to
            ciekawe czy szef tej restauracji wprowadzi stroje w stylu Roomstera, a
            przynajmniej arabskich tancerek - jak dla mnie to mógłby to zrobić w
            szczególności z myślą o tej drugiej Pani kelnerce na widok której oniemiałem,
            bo Anioła w niej ujrzałem!!! Piękne oczy, ustą chwała! Twarz laleczki - Ona
            cała, taka cudna!!!!!!!! Ciągle na mnie spoglądała. Serce moje coś zadrżało bo
            się w cudzie zakochało! :) Chwała twórcy tej Al Bashy! Ciekawe czy ta Pani jest
            wolna? Mimo, że nie mam już dwudziestu lat jak narazie odwagi starczyło mi
            tylko na napisanie na forum ale do Al Bashy chodził będę i może numer do
            kobiety co piękne uśmiechy rozdaje zdobędę :)

W podsumowaniu - Polecam!!! bo to naprawde fajne miejsce, do którego z
            przyjemnością się wraca!

AAAaaaaa i fajkę wodną dla rozluźnienia można zapalić, a w przyszłości może
            szef pomyśli o tańcu brzucha - wtedy byłby komplet!!
    • ksagaa Re: Al Basha zaprasza 30.01.07, 20:46
      mam pytanie: czy w menu jest cos dla dzieci?

• maximus_t2 Re: Al Basha zaprasza 03.02.07, 19:10
        po tych wszystkich wpisach spodziealem sie emocji co najmniej jak w ś.p. restauracji europa na mogilskim (wtajemniczeni beda wiedzieli - seta i obowiazkowa zakaska z garmazerki, echh to byly czasy...).
        tymczasem kofta byla zjadliwa ,frytki wyjatkowo smaczne i chrupiace. czas oczekiwania nie przekroczyl 10 min, a milo widziec ze jest "etnicznie" tzn. wlasciciel arab, kucharza jego ziomek a na sali znajome malzenstwo o ciemnej karnacji.
        jak na "emergency" blisko domu ok a i ceny niewygorowane, a jak se kto chce zaszalec smakowo to w centrum pomyslow znajdzie bez liku...
        p.s. tylko te okropne klosze z jarzeniowkami co po oczach daja za szyba, brrrr....
    • daw2kop Re: Al Basha zaprasza 25.02.07, 15:00
      Dzisiaj zamówiłem pizze "fantazja". jestem pod wrażeniem. dawno tak dobrej nie
      jedłem. telepizza dwa razy drozsza i dwa razy gorsza. Miła Pani przez telefon
      powiedziała, że czas oczekiwania to 20 min i tyle czekałem( pierwszy raz
      przywiezli pizze na czas). Ale nie może być tak pięknie. Zabrakło folii
      aluminiowej i pudełko całe przemokło. Nastepnym razem bedzie na pewno idealnie.
      • xezaq Re: Al Basha zaprasza 26.02.07, 16:15
        A podałbyś tel ? Może też bym sobie zamówił... Bo chyba strony w necie nie
        mają :(
        A najlepiej, jakbyś miał możliwość zeskanować ulotkę i puścić w sieć :)

Pozdro
        • daw2kop Re: Al Basha zaprasza 27.02.07, 09:25
          012-2868128 nie mam skanera. ulotki sa na stoliku kolo wozkow w albercie.
          • pizzmen3 Re: Al Basha zaprasza 27.02.07, 16:37
            Zgadzam się z opinią daw2kop pizza jest świetna. jestem pizzożercą wiele pizz
            jadłem i dlatego chwale: - jest na cienkim cieście - pizzer nie żałuje
            składników - dobrze wypieczona -apetyczna. ja jadłem na miejscu, więc nic mi
            nie przemokło bo talerz dostałem. a ta pani co odbiera telefon to nie tylko
            jest miła ale i ładniutka jest :) ja to mam żone więc moge sobie tylko
            popatrzeć ale dla tych co żon nie mają świat stoi otworem ;) nie dziwie się
            zakochanemu222, że się zakochał w tej kelnerce, aż wierszem na forum
            napisał :) :) :)

- świetna pizza.
            - dobre jedzenie.
            - ładna kelnerka.

SAMI SPRAWDŹCIE

SMACZNEGO :)
            • maximus_t2 Re: Al Basha zaprasza 27.02.07, 17:49
              jeszcze powinien byc dupcing na zapleczu, no to full service...
              • xezaq Re: Al Basha zaprasza 28.02.07, 09:07
                > jeszcze powinien byc dupcing na zapleczu, no to full service...
                Widać lokal na to za mały... jakby tak wszyscy chcieli...
            • xezaq Re: Al Basha zaprasza 28.02.07, 09:06
              > Zgadzam się z opinią daw2kop pizza jest świetna.
              Całkiem niezła, fakt.

> jest na cienkim cieście
              Chyba, że wolisz na puszystym - jak zamówisz, to dostaniesz :)

> ja jadłem na miejscu, więc nic mi nie przemokło
              A ja z dostawą - poprosiłem o folię i wyjaśniłem po co ona. Teraz to pewnie
              standardem się stanie :]

> pizzer nie żałuje składników
              Fakt. Tylko cebulkę to się chyba podsmażaną kładzie na pizze :P

> a ta pani co odbiera telefon...
              ... powiedziała: "Łukaszku, przyjmij zamówienie" - widać nie zasłużyłem sobie
              na pogawędkę z tą panią :/

> - świetna pizza.
              Zamierzam czasem korzystać. Dodam szybki czas dostawy (może dlatego, że blisko
              mają ale jak człowiek głodny to mu na czasie zależy :]) - pół godzinki między
              telefonem a dzwonkiem do drzwi.

> - dobre jedzenie.
              "Szałermę" jadłem na miejscu, smakowała mi. Żona pochłonęła sałatkę grecką,
              również chwaląc.

> - ładna kelnerka.
              Byłem z żoną.

> SMACZNEGO :)
              Dzięki, wzajemnie :)

• makitheman Re: Al Basha zaprasza 28.02.07, 10:31
                > > - ładna kelnerka.
                > Byłem z żoną.
                Bo nie rozumiem... To wtedy wszystkie wydają się brzydkie, czy masz zakaz patrzenia?
                > > pizzer nie żałuje składników
                > Fakt. Tylko cebulkę to się chyba podsmażaną kładzie na pizze :P
                Ja tam wolę świeżą cebulę...
                • xezaq Re: Al Basha zaprasza 01.03.07, 08:30
                  > Bo nie rozumiem... To wtedy wszystkie wydają się brzydkie,
                  > czy masz zakaz patrzenia?
                  Żadne z powyższych - mam żonę najpiękniejszą na świecie :)
                • minismakosz Re: Al Basha zaprasza 01.03.07, 15:22
                  Byłem i mi smakowało, ale jadłem tylko to co juz znam, bez ryzykowania,
                  faktycznie kelnerka jest bardzo ładna , ta za barem, ale po chwili jak chciałem
                  z nia pogadac pojawił sie szef ,pamiętam, że ja widziałem gdzieś, dopiero
                  wieczorem mi się wszystko przypomniało, widziałem ją kilka razy w stalowych
                  magnoliach właśnie... z tym szefem w VIPowskiej sali. Nie wygląda na jego
                  córke więc rozumiecie.. że jest od dawna zajęta:((
                  • minismakosz1 Re: Al Basha zaprasza 02.03.07, 12:31
                    Wczoraj znów byłem i zamówiłem pizzę i piwo, popatrzyłem na piękna kelnerkę jak
                    wyszła na salę , okazało że jest o wiele niższa niż tamta, więc to nie ona!!!
                    Spodobała mi się fajka wodna, nie wiecie gdzie można coś takiego kupić?

• azille Re: Al Basha zaprasza 03.03.07, 10:55
                    I co rozsiewasz plotki?
                    Tobie ktoś pod kołdre zaglada?
                    Nie? NO wlasnie, tak myslalam.
              • daw2kop Re: Al Basha zaprasza 04.03.07, 14:31

> A ja z dostawą - poprosiłem o folię i wyjaśniłem po co ona. Teraz to pewnie
                > standardem się stanie :]
                >

Jednak nie jest to standardem. znowu pizza bez folii i pizza przyklejona do pudełka
    • wez.pigulke Al Basha zaprasza - koniec promocji 01.03.07, 08:22
      Witam wszystkich,

Nie wiem, czy to już koniec promocji, czy jakieś inne zmiany, ale wzorajsza
      kolacja w Al Bashy to kompletna porażka. Odnoszę wrażenie, że od chwili
      otwarcia ta restauracja obniża jakość usług. Najwyraźniej wraz z promocją
      skończył się okres ochronny klienta. Po kolei:
      pizza - była niezwykle podobna do mrożonki odgrzanej w mikrofalówce i podobnie
      smakowała
      kebab - zawierał pół metra skórki kurzej
      herbata - skończyło się podawanie w dzbanku z listkiem mięty, teraz dostaje się
      filiżankę wrzątku z torebką + dwa kartoniki cukru (prawie jak w WARS-ie)
      nowe kelnerki - trzeba było poczekać 15 minut na rachunek i 20 minut na
      rozliczenie i resztę
      dodatkowe atrakcje - pół nocy czuwania w łazience
      Bardzo mi się podobała ta knajpa na początku lutego, teraz nie sądzę, by
      chciało mi się tam wrócić, mimo że pod nosem...
      • xezaq Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 01.03.07, 08:32
        > nowe kelnerki - trzeba było poczekać 15 minut na
        To już nie ma ślicznotki, ukochanej przez forumowiczów?
      • maximus_t2 Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 01.03.07, 09:47
        > dodatkowe atrakcje - pół nocy czuwania w łazience
        moze wzielas o jedna pigulke za duzo ?
        • wez.pigulke Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 01.03.07, 11:29
          Bynajmniej.To kurczak walczył o lesze z gumowatą pizzą ;-P
          Ech,szkoda...
          • wez.pigulke Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 01.03.07, 11:30
            Ups miało być lepsze
      • al-basha Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 02.03.07, 14:47
        witam wszytskich
        1- promocja nadal trwa..jakosc bedzie taka sama
        2- herbata podana w dzabnki ale jezeli klient zycze sobie inaczej do dostaje
        3- mamy nowych klenrek na okers probnych trzeba ich zrozumiec
        4- jest bardzo nie sprawdliwa opinia ze pizza byla jak mrozona
        5- jestem zadwolony z wszystkich koemntarze (kulturalne)bez wzgledu czy sa
        pozytwny ow ocenie czy nie.szanuje innych openia ale prosze bądziecie
        przezwojcie. zapraszam na dyskusja zmna bezposrednio..
        czasem bywam w StalowejMagnoli ale nie z moimi pracownikami
        pozdrawiam
        • wez.pigulke Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 04.03.07, 14:16
          Witam,

> 1- promocja nadal trwa..jakosc bedzie taka sama

Cieszę się, że promocja trwa, z uwagi na ostatnią nieudaną kolację informacja,
          że jakość będzie taka sama, nie napawa optymizmem :-)

> 2- herbata podana w dzabnki ale jezeli klient zycze sobie inaczej do dostaje

Możliwe, ale kelnerki nie pytały o sposób podania, stąd moje uwagi, że prawie
          jak w WARS'ie

> 3- mamy nowych klenrek na okers probnych trzeba ich zrozumiec

Ok, wszędzie tak jest

> 4- jest bardzo nie sprawdliwa opinia ze pizza byla jak mrozona

tak się składa, że wcześniej po posiłkach w Al Bashy nie występowały opisane
          wcześniej "dodatkowe atrakcje"

> 5- jestem zadwolony z wszystkich koemntarze (kulturalne)bez wzgledu czy sa
          > pozytwny ow ocenie czy nie.szanuje innych openia ale prosze bądziecie
          > przezwojcie. zapraszam na dyskusja zmna bezposrednio..

Bardzo miło było znaleźć tę odpowiedź. Uwagi co do walorów kelnerek, ich
          zajętości i takie tam nie pochodziły ode mnie, więc pomińmy je.

> czasem bywam w StalowejMagnoli ale nie z moimi pracownikami
          > pozdrawiam

j.w. BTW - gdzie jest ta knajpa i czy warto ją sprawdzić?
          • al-basha Re: Al Basha zaprasza - koniec promocji 04.03.07, 20:24
            Jednak ..jestes zlośliwy
            pozdrawiam
      • al-basha strona w necie 02.03.07, 14:50
        witam
        nie dlugo okazie sie webside www.albasha.pl
        • xezaq Re: strona w internecie 05.03.07, 08:56
          Chyba "web site" ?
          A po polsku - jak w temacie.
          • dorotek_s Re: strona w internecie 05.03.07, 18:59
            Oj nie czepiaj sie, wlasciciel i tak super mówi po Polsku.
            BTW: Ostatnio jadłam w Albashy kebaba, ostry do przesady ale takie lubie :)

Pozdrawiam wszystkich:)
            • killi7 Re: strona w internecie 05.03.07, 21:06
              Polecam AL BASHE
              Dzisiaj znowu byłem w Al Bashy na dobrym jedzeniu, ostatnio też tam jadłem
              dobre jedzenie i mam nadzieję że jak przyjde po raz kolejny to znowu tam zjem
              dobre jedzenie. Nie zauważyłem zmian w jakości posiłków, zawsze wszystko jest
              świerze i smaczne. Od początku podają duże porcje aż z talerza spada jak się je
              i do domu podrzucą jak ma sie lenia. Jednym słowem super!!

Ktoś wie gdzie się podziała ta niebieskooka kelnerka? Jak dzisiaj byłem to jej
              nie było, ostatnio też jej nie było, możliwe żeby właściciel ją zwolnił?
              Dzisiaj była jakaś nowa dziewczyna, też ładna ale tamta miała to coś w sobie,
              miło było popatrzeć.

:)))))))))))))))))))))))))))))

Polecam AL BASHE
              • zakochany222 Właścieciel ma dobry gust! 05.03.07, 23:50
                Anioł nadal pracuje co serce moje raduje!!!
                Pewnie trafiałeś na jej wolne dni - współczuje Ci!!!
                Niebieskooka Kobieta teraz za barem "króluje"!
                Onieśmielając spojrzeniem swym.

Na kawe Ją zapraszałem lecz kosza od niej dostałem,
                Ale nie poddam się wcale i walczył będę wytrwale o względy kobiety cud.

Miejsce jest naprawde gustowne i przyjemne zwłaszcza teraz kiedy założyli
                rolety oddzielające restauracje od mało atrakcyjnej reszty.
                Często tam jadam, często biore na wynos i zawsze jestem zadowolony.
                A jak ktoś ma problem z brakiem czasu i nie może doczekać się karty czy
                rachunku to samemu można podejśc do baru i też będzie dobrze.

Zachęcam i Polecam!
                Naprawde fajne miejsce.

Ja osobiście czekam na taniec brzucha i mam nadzieje, że właściciel zrobi coś w
                tym kierunku.

• atrucha Re: Właścieciel ma dobry gust! 08.03.07, 22:11
                  "Miejsce jest naprawde gustowne i przyjemne zwłaszcza teraz kiedy założyli
                  rolety oddzielające restauracje od mało atrakcyjnej reszty."

A kwiaciarnie waść widział..?? ;) "Mało atrakcyjna reszta" - nijak się ma do
                  tego przybytku ;)
                  • zakochany222 Re: Właścieciel ma dobry gust! 24.03.07, 20:45
                    Ukłon dla atrucha oddam i słowa te napisze:
                    "Waść" widział i "Waść" podziwiał - kwiaciarnie - co zapach piekny dookoła
                    roztacza :) Przypadek ten tymi słowy opisuję - To nie jest mało atrakcyjna,
                    tylko DUŻO atrakcyjna reszta i żałuję, że tylko taki mały kącik zajmuje a nie
                    całe piętro ozdabia.
                    Gdyby restauracja była usytuowana w sąsiedztwie tylko i wyłącznie kwiaciarni to
                    rolety nie były by potrzebne...

Jednak z innm problemem tu przybyłem

Nie było mnie chwile bo Świat oglądałem, wróciłem i JAKIE!!!!!!!! zmiany
                    zastałem!!!!!!!
                    Dzisiaj tu jestem by żal swój ogromny opisać...
                    Anioła nie ma... zniknoł, rozpłynoł się gdzieś...
                    ZAGINOŁ SŁUCH O KOBIECIE CUD
                    Serce pekło mi na pół
                    Oczów mych w Al Bashy, już nie raduje nic
                    O Właścicielu!! jakżeś mógł -pozwolić odejść! kobiecie cud!

Do Restauracji chodził już nie będę
                    Pięknej Kelnerki nie ma już.....
                    Miejsce już nie to..... Straciło urok swój, który ukryty był w postaci kobiety
                    cud

W przeznaczenie pozostało wierzyć mi, że jeszcze kiedyś Bogini ta na drodze
                    stanie mej i znowu ujrze uśmiech jej

Wielbiciel

• danadana Re: strona w internecie 06.03.07, 22:53
            znlazlam cieakwych stron
            www.google.interia.pl/szukaj/?sg=1&q=omar+faris&s=Szukaj
            www.orient.art.pl/Omar%20Faris.doc
            chyba o panu z Al-bashy
            • zakochany222 Re: strona w internecie 03.04.07, 23:25
              danadana napisała:

> znlazlam cieakwych stron
              > www.google.interia.pl/szukaj/?sg=1&q=omar+faris&s=Szukaj
              > www.orient.art.pl/Omar%20Faris.doc
              > chyba o panu z Al-bashy

Zostało napisane "...znalazłam..." więc przypuszczam, że jest Pani, Panią,
              Proszę Pani....
              Dlatego bardzo Panią proszę o nie podpisywanie się pod moimi wypowiedziami i o
              NIE KOPIOWANIE moich wypowiedzi na Forum Ruczaj czy też na inne Fora.
              Nie wydaje mi się aby moje słowa były aż tak niezastąpionymi myślami czy też
              sformuowaniami aby trzeba było je kopiować i nie można było napisać coś od
              siebie!!!
              Bardzo dziękuję za ustosunkowanie sie do w/w prośby.

• al-basha Re: strona w internecie 07.05.07, 16:30
            Zaprszamy ..juz jest strona
            www.albasha.pl
        • xezaq Re: strona w necie 17.03.07, 13:31
          Minęły 2 tygodnie a sajta jak nie było tak nie ma :P
          • maxxik podoba mi sie 01.04.07, 23:32
            Bylem raz i chodze ciagle knajpa super mila obsługa.Polecam wszystkim!
    • danadana Re: nowe smaczne jedzenie 04.10.07, 15:24
      bylam wczoraj jest nowy polski meniu
      www.albasha.pl
      • makitheman Ha ha 04.10.07, 15:48
        I Cio śmaćnie? Dobcie, dobcie se rekalme róbcie!!!
        Btw nowe "meniu" nie zmieni jakości, kucharza zwolnij!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka