Dodaj do ulubionych

ul. Powstańców ....

19.01.07, 22:05
witam
czy tylko ja a moze jeszcze ktos ma wrazenie ze studzienki kanalizacyjne na NOWO WYREMONTOWANEJ ul. Powstancow juz sa zapadniete w niektorych miejscach ???? Ostatnio przejezdzalem i wedlug mnie jest to po prostu jakas kolejna kpina !!!!!!!! daje glowe ze za 5 lat bedzie wygladala jak ulica Kamienskiego....... Rece opadaja ...
Obserwuj wątek
    • Gość: zzzzzzzzz Re: ul. Powstańców .... IP: *.devs.futuro.pl 07.03.07, 02:08
      jeśli chodzi o ul.Powstańców (nie warsz. tylko prądnik) to zgadzam sie!!!!!
      cała Powstańców to kpina, cała do generalnego remontu :((( niestety takich ulic
      dojazdowych do osiedli jest mnóstwo....chociażby Bieżanowska...dramat.26 lat
      mieszkam na prądniku i powstańców starzeje się razem ze mną :(( porażka..A
      słyszałam kiedyś ze miała juz być cala remontowana...miała być...
      • Gość: D Re: ul. Powstańców .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:43
        To się ucieszysz. Od poniedziałku zamykają Powstańców, rusza remont na odcinku
        ul.Majora do ul. Reduty.
        • Gość: Kaszalot Re: ul. Powstańców .... IP: *.chello.pl 23.03.07, 09:01
          No i umieramy ze szczęścia. Wyjazd z Prądnika to jakiś horror. Ludzie, jak
          można zaklokować spore osiedle praktycznie z dwóch stron?
      • Gość: Marlow Re: ul. Powstańców .... IP: *.gemini.net.pl 27.03.07, 17:00
        Ludzie!!! tak nie może być! jest 16.50 i nie ma ani jednego świetnego pracownika
        na Powstańców!!!! Droga pusta, ale zamknięta. Noszę w sobie agresję od rana, bo
        50 minut 8 km do pracy się targam. Może da sie to jakoś jeszcze wykrzyczeć??
        Co za oszołom ustalił organizacje ruchu (brak organizacji) Dowiem się jutro (to
        zapewne ktoś z KZK) i podam na forum służbowy numer zeby kazdy z Nas mógł w
        chwilach porywu złości uświadomić gniotowi urzędniczemu jaką ma wyobraźnie
        ograniczoną!!! Może uda nam sie wyegzekwować ruch wahadłowy?? Słyszałam ze
        romont ma być do czerwca. Przecież do tej pory połowa mieszkanców osiedla
        zejdzie na Zawał Gniewny!!!
    • Gość: Karol Re: ul. Powstańców .... IP: *.chello.pl 06.06.07, 19:43
      Czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego ta ulica jest ciągle zamknięta, a panowie
      w kufajkach nic nie robią? Ile razy tam przejeżdżam, to mają przerwę na
      papierosa, co wyjdę na balkon- pogawędka. Koszmar po prostu, banda nierobów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka