gph 30.01.07, 13:59 i to MSWiA powiada...???? wiadomosci.onet.pl/1475417,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unterboot Re: Michalkiewicz uprawia żebractwo.. 30.01.07, 14:05 Jest antyniemiecki ale kasę trzyma w niemieckim banku. Ależ się tych patriotów namnożyło: Michalkiewicz, Semka - normalnie nikt rozsądny ich nie czyta, ale odkąd PiS dzierży radio i tv, to boję się lodówkę otworzyć, bo może z niej zapiać najmądrzejszy z mądrych Semka. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Michalkiewicz uprawia żebractwo.. 30.01.07, 14:10 unterboot napisał: > Jest antyniemiecki ale kasę trzyma w niemieckim banku. a kto ci powiedział,że jest to niemiecki bank ? BRE Bank tylko w 50% nalezy do COMMERZZBANKU, który z kolei w wiekszości jest kontrolowany przez amerykański Merrill Lynch Bank, ad meritum, pasozytamy zatrudnione w MSWIA, którzy zyją z pieniądzy wyłudzanych od podatnikow powinni w koncu zając się czys pozyteczniejszym, a jak nie, zwolnic ich niech się biorą za jakąś pracę ! ? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 czyli sabbina uwazasz 30.01.07, 14:12 ze to bank Zydów niemieckich ktorzy wyemigrowali do Ameryki?No popatrz jaki tez swiat maly... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: czyli sabbina uwazasz 30.01.07, 14:15 trudny2002 napisał: > ze to bank Zydów niemieckich ktorzy wyemigrowali do Ameryki?No popatrz jaki tez > > swiat maly... > trudny widac, ze wychowales się na antysemickich gazetkach, na dziś Marryl Lynch ma tylko jednego akcjonariusza, ktory ma ponad 5% na WZA, [zresztą jakis książę z rodziny królewskiej z Arabii Saudyjskiej], reszta akcjonariatu jest rozproszona, ma poniżej 5% na WZA Marryl Lynch Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: czyli sabbina uwazasz 30.01.07, 14:19 ja chyba od Kazimierza Wielkiego jestem antysemicki, prawda? a mioze nawet po nim....bo to nie jest arabski ksiaze tylko tutejszy rodzimy...i to król...jak sie zapewne orientujesz... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: wpłaciłeś Dariuszu 30.01.07, 14:23 gph napisał: > jałmużnę prorokowi Michalkiewitzowi?? :D zaraz jak tylko powstała www.michalkiewicz.pl 21 czerwca www.michalkiewicz.pl/wplaty_2006-06.php ale to i tak grosze, w porownaniu do tego ile WYŁUDZAJĄ ode mnie socjaliści w podatkach, no, ale Tusk, Rokita, którzy nigdy w zyciu nie pracowali muszą z czegos ŻYC :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wpłaciłeś Dariuszu 30.01.07, 14:32 Ja przyznaję nie wpłaciłem, ale chętnie to zrobię. W imię wolności słowa chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Michalkiewicz uprawia żebractwo.. 30.01.07, 14:11 unterboot napisał: > Jest antyniemiecki ale kasę trzyma w niemieckim banku. > Ależ się tych patriotów namnożyło: Michalkiewicz, Semka - normalnie nikt > rozsądny ich nie czyta, ale odkąd PiS dzierży radio i tv, to boję się lodówkę > otworzyć, bo może z niej zapiać najmądrzejszy z mądrych Semka. ale juz przynajmniej nie określa się mianem "publicysty niezależnego" :DD pampersy podrosły, poglądy im okrzepły to i wzięli sprawy w swoje ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Michalkiewicz i Semka są w porzadku!. 30.01.07, 14:16 Każdemu życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: chyba w rządku?????????????? 30.01.07, 14:20 a może byś tak choć raz umotywował swe pomówienia Odpowiedz Link Zgłoś
gph umotywował pomówienia?? 30.01.07, 14:22 kikoo1 napisała: > a może byś tak choć raz umotywował swe pomówienia masz fazę wyżu intelektualnego mała??? :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 motywacje kiko znam... 30.01.07, 14:24 ale czasem chcialoby sie poznac i uzasadnienie niektorych oszczerstw...zwłaszcza tych ad personam:)) zachecam... trudny np, co wskazuje Twoim zdaniem na chec oslaniania przestepcow przez PO? czy nie sadzisz ze przestepca jest oslaniany przez prezesa ? Idzie mi o Leppera koalicjanta kaczynskiego...w imię arytmetyki rezygnacja z moralnosci...ot polityka li tylko czy tez cecha osobowa? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki A to to co to jest? 30.01.07, 14:57 www.radiomaryja.pl/informacje.php?__i=inne&__i2=1 Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: A to to co to jest? 30.01.07, 14:59 to jest taki proceder... ale jakze piękna strona... taki Rydzyk powinien miec jednak zakaz uzywania niektorych wizerunkow... ale radyjko ekstrasik... taki kołchożniczek z głosikami:) cudo trudny Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: A to to co to jest? 30.01.07, 15:02 Dyskretnie zwrócę waszmościów uwagę, że prócz zagranicznych banków jest tam też PKO BP. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina czytam, czytam i tak mnie wnerwili 31.01.07, 00:24 że kolejny raz wysle Staszkowi kaske, możecie sprawdzic, tak jak 21 czerwca 2006 r. DJS z KRAKOWa 200 zeta www.michalkiewicz.pl/wplaty_2006-06.php tak pojawi sie info, że 31 stycznia, od DJS z KRAKOWA znow przyszła kaska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztandar.prawicy Re: czytam, czytam i tak mnie wnerwili 31.01.07, 09:21 Jest oczywiste, że tajne służby wojskowe, które dla skrótu i pewnej specyfiki nazywam "razwiedką", nie zadowoliły się wyłącznie obietnicą takich gwarancji, ale stojąc na straży różnych sekretów, same stały się gwarantem, iż umowa Okrągłego Stołu zostanie dotrzymana. Odpowiedz Link Zgłoś
avviizo Gph udowodniłeś już 31.01.07, 09:32 że Michalkiewicz i Semka są w rządku tam gdzie kapusta i buraki? Ale cię zagłam, coo? Ja ciągle nie wiem jakie ten Michalkiewicz ma poglądy na liberalizm bo w ogóle nie wiem jakie ma poglądy. Musiałabym zacząć czytać autorów i artykuły na które się powołuję, ale czy wy nie za wiele ode mnie wymagacie? Po co mam się męczyć przecież Ojciec Dyrektor mówi że Michalkiewicz jest dobry czyli jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
sztandar.prawicy Re: Gph udowodniłeś już 31.01.07, 10:27 avviizo napisał: > że Michalkiewicz i Semka są w rządku tam gdzie kapusta i buraki? Ale cię > zagłam, coo? > Ja ciągle nie wiem jakie ten Michalkiewicz ma poglądy na liberalizm bo w ogóle > nie wiem jakie ma poglądy. Musiałabym zacząć czytać autorów i artykuły na które > > się powołuję, ale czy wy nie za wiele ode mnie wymagacie? Po co mam się męczyć > przecież Ojciec Dyrektor mówi że Michalkiewicz jest dobry czyli jest dobry. To złamas. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Gph udowodniłeś już 31.01.07, 10:38 kto: ojciec dyrektor, czy michalkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Gph udowodniłeś już 31.01.07, 11:39 peteen napisał: > kto: ojciec dyrektor, czy michalkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Gph udowodniłeś już 31.01.07, 11:40 gph napisał: > peteen napisał: > > > kto: ojciec dyrektor, czy michalkiewicz? oba Odpowiedz Link Zgłoś