Gość: Joanna IP: w3cache.* / 192.168.0.* 15.04.03, 11:06 "WSZYSCY KTÓRZY PRZEKROCZYLI 40 LAT MAJĄ DOŚWIADCZENIA HOMOSEKSUALNE" -mówi prof.J.Aleksandrowicz. ILE LAT MA P.ALEKSANDROWICZ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Kim jest prof. Aleksandrowicz? 15.04.03, 11:35 na szczęście mam jeszcze czas do 40... ufff :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myst Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC 15.04.03, 11:51 Prorok, czy co ?? To znaczy, że w ciągu najbliższych paru latek ulegnę wdziękowi jakieś superlaski o dźwięcznym imieniu np. "ZENON" ??????????????????????? Dziewczyna z wąsami - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 21:14 Chodzi na pewno o to, że wszyscy homoseksualni którzy są po 40 mają doświadczenia.Oznacza to, że każde homo do 40-ki znajdzie drugiego homo i będzie miał/ła przerwę w męczeniu freda/mysi. Jest to jedyna interpretacja głębokiej myśli profesora ratująca honor komisji przyznającej tytuł profesorski. Dezerter: "Mądrzy ludzie wierza w mądre bzdury, głupi ludzie wierzą w głupie bzdury". Słuchajcie piosenek Dezertera... Odpowiedz Link Zgłoś
lavazza Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC 15.04.03, 15:10 No tak... ja dowiedziałam się niedawno z "prasy kobiecej" walającej się po gabinetem mojego dentysty, że 70% dorosłych kobiet przeżyło przynajmniej jeden stosunek homoseksualny... Zapytałam kilku... kłamią, niemożliwe przecież żebym obracała się w takiej niereprezentatywnej grupie ;-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Homoseksualna Strona Medalu IP: *.zur3.speed2online.net 15.04.03, 16:08 Napiszcie sobie to na czole !!! Psychoterapia - juz od czasow Freuda - mowi o biseksualnej naturze czlowieka. Wiedza ta wynika z doswiadczen psychoterapii - w pracy z "klientami". Nie musi to wcale znaczyc - ze kazdy czlowiek - to "aktywny" biseksualista... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Kosciół mówi co innego... IP: 213.77.44.* 15.04.03, 16:10 i jak to godzą wykształceni katolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Homoseksualna Strona Medalu IP: *.zur3.speed2online.net 15.04.03, 18:23 Katolicka teologia moralnosci - docenia i bierze pod uwage wiedze psychoterapii - w konkretnym przypadku - takze o biseksualnej naturze czlowieka. Biologia ma tu rowniez wiele do powiedzenia. Co do kosciola kat... Moze chodzi tu o konflikt wiedzy naukowej - z tzw. "prawem naturalnym" ? Nihil novi sub sole... Odpowiedz Link Zgłoś
aard Taki drobiazg... 16.04.03, 12:40 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Napiszcie sobie to na czole !!! > > Psychoterapia - juz od czasow Freuda - mowi o biseksualnej naturze > czlowieka. Taki drobiazg - Freud był twórcą psychoanalizy, z której częściowo i bynajmniej nie wyłącznie, korzysta współczesna psychoterapia. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC 15.04.03, 16:31 A może chodzi o to, że nie tylko czynny homoseksualizm, czy biseksualizm zaliczany jest do grupy doświadczeń? Wszak mamy przeróżne fantazje, pomysły czy przemyślenia. W sferze psychiki to może jest traktowane w randze doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 18:28 Gość portalu: Joanna napisał(a): > "WSZYSCY KTÓRZY PRZEKROCZYLI 40 LAT MAJĄ DOŚWIADCZENIA HOMOSEKSUALNE" -mówi > prof.J.Aleksandrowicz. ILE LAT MA P.ALEKSANDROWICZ?! Gdzie i kiedy to powiedział?Podaj prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 18:34 Gość portalu: verte napisał(a): > Gość portalu: Joanna napisał(a): > > > "WSZYSCY KTÓRZY PRZEKROCZYLI 40 LAT MAJĄ DOŚWIADCZENIA HOMOSEKSUALNE" -mów > i > > prof.J.Aleksandrowicz. ILE LAT MA P.ALEKSANDROWICZ?! > > > Gdzie i kiedy to powiedział?Podaj prosze. Lat ma ok.60 sadząc z wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: NIE WSZYSCY PO 40 MAJĄ HOMOSEKSUALNE DOŚWIADC 16.04.03, 12:44 Nie zabieram głosu, bo jeszcze jestem przed czterdziestką - wszystko przed nami, jak mawiają kolarze jadący na końcu peletonu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś