szach0 23.01.09, 11:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90237327&a=90239307 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 Re: ______________qrva jak ja mam Was dosyć!_____ 23.01.09, 11:14 parę literówek se sami poprawcie ale gdy R7 nie mógł zrozumieć to chętnie je poprawię Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Jak łatwo Go przewidzieć 23.01.09, 11:29 panstwo to Hasz Autor: rycho7☺ 23.01.09, 11:01 > Jesteś dla mnie wzorem obiektywnego patreznia na mnie i na Polskę. Znaj proporcjum Mocium Panie. Ale szmonces przedni. Ty tak rzeczywiscie myslisz. szach0 napisał: > Masz rację. > ... > P.S. A o co konkretnie w tym akapicie chodzi? Komunikatywnosc ... > co utrwalają PiS-owskie decyzje o Muzeum #####################: ?? Twoja cala para idzie w gwizdek, kola buksuja w blocie mialkosci dyrdymalow i dupereli. Nie potrafisz odroznic rzeczy waznych od wazniejszych. Jestes wielkim czlowiekiem od malutkich interesow. Od interesu JarKacza w szczegolnosci. ############: Odnosisz się do tarczy, Iraqu, Ukrainy, popierania żydowskich i ukraińskich pomników i Muzeum Fałszu? Masz powazny problem haszystowsko-kaczystowsko-moherowy odrozniania emocji od faktow. Jestes dlatego erupcja szmoncesu. ###############: Gdzie Ty widzisz emocje > logiki? IJesli nie widzisz ich u PiQ-a? I AG? Przykladowo istnieje MOZLIWOSC, ze w Polsce bylo wiezienie CIA. Natomiast osobiscie watpie w mozliwosc uzyskania jakiegokolwiek dowodu w tej sprawie. ################: szydziłeś z takiego sposobu stawiania zarzutów wielokrotnie - dac linki? A spskowa teoria - dobra? Macierewicz jeszcze wszystkiego w Polsce nie zniszczyl. Wspolpraca z CIA to robota starej kadry. CIA partaczy omija szerokim lukiem. Stara kadra jest nieprzemakalna. To nie rzeszoto jak Kuklinski. ##################: Stara kadra czy ich obecni obrońcy? Nie PO- pierzyło Ci się? > mój krytyczny osąd wcześniejszej wiedzy o kandydacie na Bolowego W 1980 nie przyjmowales do wiadomosci, ze ukonczyl szkole specjalna na etapie podstawowki, czyli zgodnie z ustawowym obowiazkiem. Uczestniczyles w obledzie sterowanym przez doradcow KOR, dzieci ubekow na pasku SB. ##############################: Jakiś wybiórczy jesteś! zapytaj Piczego o co mnie oskarżał! Nie pamiętasz jak on interpretował moje sceptyczne uwagi o strajkach okupacyjnych? zamiast np. włoskich? O prowokowanych demonstracjach prze widocznych dla mnie wtedy agencików w najbardziej dla władzy dogodnym momencie? O prowokatorach, ktorych demaskowałem podobnie jak tutaj wtedy w 1980-81 roku? Wiesz coś o moich wtedy podawanych argumentach? Na podstawie moich doświadzceń z 68 roku? > Moje uwielbienie Jarkacza wyraża i dowodzi To widac, to slychac, to czuc. Pelne gacie W Trojcy Jedynego: Hasz, Macierewicz, Olszewski. ############: To cała Twoja argumentacja. Oparta na niewzruszonej wierze. Ale nie faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I co z tego? 23.01.09, 11:19 To twoj problem Tadzienku. Radz sobie chlopie! Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _________Nie pomożesz bliźniemu ? A czamu? 23.01.09, 11:33 Ja bym Ci pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dziekuje, postoje:) 23.01.09, 11:40 A ty Tadzienku juz ladnych pare dziesiatkow lat jestes po maturze, wiec stawiam cwierc dolara, ze jestes dojrzaly szach0 napisał: > > > Ja bym Ci pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Re: Dziekuje, postoje:) 23.01.09, 11:50 starców, gdy zaniemogą pozostawiasz zgodnie ze swoją kulturą liberalnym "metodom"? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Tadziu, masz depresje?:) 23.01.09, 11:53 Szczel sobie szklaneczke brandy chlopie, a nie maz sie tu, przy ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Coś Ty! dawno nie miałem tak dobrego nastroju 23.01.09, 12:18 czekam na robotę...niestety na mrozie... ale jak widzisz słoneczko już swieci. A poza tym do jasnej cholery... co to za kraje w których nie ma pieciu pór roku? Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Re: ______________qrva jak ja mam Was dosyć!_____ 23.01.09, 14:07 ... a kto cię tu qrwa trzyma???. Jak dla mnie nie jesteś wcale niezbędny. Bo oprócz częstości wpisów, niczym się tu nie wyróżniasz. Ale pewnie akordowo ci płacą i musisz dzienną normę 'wyrobić' Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 niejaki abprall miał częstość= cz. fal morskich 23.01.09, 14:14 i wyróżnial sie wśród swych pacynek niczym bałwan morski wśród innych sztormowych fal Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 tak mimochodem nie domyślasz się celu nadczęstosci 23.01.09, 14:18 wsród, głupawych z reguły, innych wpisów - przykładowo Twojego? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: tak mimochodem nie domyślasz się celu nadczęs 23.01.09, 15:53 Saperzy zabezpieczyli bombę i wywieźli ją na poligon, gdzie zostanie zdetonowana. Ruch w centrum miasta powoli wraca do normy. Bombę znaleźli robotnicy w czasie prac na wrocławskim Nowym Targu. Natychmiast zawiadomili policję i saperów. "Niewypał, który znaleźli budowlańcy, to prawdopodobnie niezdetonowana bomba lotnicza. Waży około tony. Wewnątrz znajduje się materiał wybuchowy o masie przekraczającej 500 kg. Kwadrans po jedenastej rozpoczął się załadunmek pocisku na ciężarowkę. Wrocławscy saperzy wywiozą go na pobliski poligon, gdzie zostanie zdetonowany" - mówi DZIENNIKOWI Wojciech Wybraniec z wrocławskiej policji, który na miejscu obserwuje działania saperów. Zdaniem wojskowych ładunek o tej masie ma promien rażenia nawet do póltora kilometra. Wszystkie ulice wokół placu zostały zablokowane na około trzy godziny. "Na czas usunięcia niewybuchu konieczne było przeprowadzenie ewakuacji urzędników, mieszkańców oraz pobliskiego przedszkola. Przygotowane zostały autokary, które odwiozą ludzi w bezpieczne miejsce. Szacujemy, że będzie to w sumie około 1200-1500 osób" - mówi Krzysztof Zaporowski z biura prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji. Ostatnio z centrum Wrocławia ewakuowano ok. 500 mieszkańcow w lipcu po tym, jak na ulicy Gwiaździstej znaleziono 200 kilogramowy pocisk artyleryjski. Niewypał, prawdopodobnie radziecki, pochodził z czasów II wojny światowej. Pocisk miał 135 cm długości, ładunek wybuchowy waży 20 kg, pole rażenia pojedynczych odłamków było oceniane do 1200 m. Podobny niewybuch lotniczy z czasów II wojny światowej został ostatnio naleziony 26 sierpnia br. przez operatora koparki w Raciborzu na Śląsku. Dzień później rozpoczęła się akcja wydobywania bomby. Z pobliskich domów zostało ewakuowanych blisko 1000 osób, w tym 11 ciężko chorych ze szpitala. Prof. Jerzy Maroń, historyk wojskowości z Uniwersytetu Wrocławskiego twierdzi, że jeszcze przez wiele dziesięcioleci będą znajdowane, zwłaszcza w obrębie centrum czyli dawnych wałów, pozostałości broni z II wojny światowej. "Niestety nie wiadomo, ile tego leży w ziemi. Nikt nie pokusi się nawet o szacunki. Proszę pamiętać, że w centrum Wrocławia zlokalizowane były niemieckie magazyny z bronią i amunicją, potem sowieci wybudowali własne składy. Po wojnie domy budowano na gruzach specjalnie nie sprawdzając co jest kilka metrów poniżej gruntu" - mówi historyk. Jego zdaniem kolejny niewybuch i ewakuacja potwierdza konieczność utrzymyania jeszcze długo jednostki i patroli saperskich w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś