Dodaj do ulubionych

Al Basha - dziękujemy

14.02.07, 22:45
Witam
Nowo otwarty lokal "Al Basha" nie popisał się. Wróciliśmy głodni z pracy i
zamówiliśmy o 20.30 pizze z ulotki wyżej wymienionej restauracji. Pomyślałem -
firma nowa, na pewno się postarają, zwłaszcza że nie mają daleko . Mieszkam
ulicę dalej. Po godzinie oczekiwania - dzwonie - miła Pani poinformowała mnie
ze pracownik wyjechał już z pizzą. Godzina 22-ga - dzwonię przypomnieć się
przemiłej Pani po raz drugi- " pracownik wyjechał ale nie wiemy co się z nim
stało". Godz. 22.30 - nikt już nie odbiera telefonu w Al Basha.
Podejrzewam że dostawca pizzy był głodny i zjadł podczas dostawy. Ale i tak
najbardziej mi żal tego zimnego piwa.
Pozostaje mi życzyć firmie Al Basha dalszych sukcesów ale już bez mojego
udziału :-)
Pozdrawiam
Głodny i spragniony
Lucas
Obserwuj wątek
    • daw2kop Re: Al Basha - dziękujemy 14.02.07, 22:59
      to oni dowoza do domu. na ulotce nic nie jest napsane. jutro sprobujemy
      • lmrozek2 Re: Al Basha - dziękujemy 14.02.07, 23:04
        Jakby co to pamietajcie że my już mamy tam zaklepaną kolejke :-)
        No chyba że ktoś zobaczy błąkającego sie po Ruczaju dostawce pizzy z butelka
        Warka Strong w ręce - kierować go na Szwai :-)
    • 00robert Re: Al Basha - dziękujemy 15.02.07, 09:01
      Nic nie straciles, zarcie od nich jest poprostu niesmaczne.Szkoda piwka...
      • atrucha Re: Al Basha - dziękujemy 02.03.07, 20:35
        Tak czytam i czytam..i zastanawiam się skąd Al Basha ma taki ruch w lokalu :)
        Cos tu nie gra.. Dramatyzujecie.
        • lukas-comp Re: Al Basha - dziękujemy 02.03.07, 23:36
          nie wiem, ale ja czekalem 2.5godziny na zamowione kebaby :/
          dodatkowo jak zadzwonilem po 1.5h gdzie one sa to kobieta wygladala na taka,
          jakby o zamowieniu wogole zapomniala....
          • al-basha Re: Al Basha - dziękujemy 08.03.07, 08:09
            witam wszystkich
            jestem zaskoczony waszymy komentarzami..niewiem czy to jest konkruncja walczy
            w ten sposb.. tylko wjednym dniu milismy problem gdzie ojciec pizzera odszedl
            mamy bardzo świeze i smaczne dane..prosze czytac inne komentarze
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40966&w=55808861
            prosze bądziecie obiektywne.i gotow sluchac każda uwaga
            zapraszam
            • paika Re: Al Basha - dziękujemy 08.03.07, 12:13
              taa konkurencja walczy w ten sposob... za to w podanym watku przynajmniej czesc
              wpisow wyglada jak tandetna autoreklama. gada nawet ze soba minismakosz i
              minismakosz1. knajpa jest mocno srednia jesli chodzi o zarcie i obsluge a ludzie
              tam wala bo maja blisko. zjesc sie da, piwa napic sie da tym bardziej, to co
              maja nie chodzic. podobnie jak do alberta gdzie na zakupy przyjdzie 15 osob i
              sie robi kolejka a to podobno supermarket a nie sklepik pani jadzi, nie mowiac o
              tym jak wala ludzi na cenach
              • 00jacek00 Re: Al Basha - dziękujemy 08.03.07, 13:11
                Konsumowałem tam ze dwa razy i za kazdym razem byłem srednio pocieszony.Jesli
                juz ktos tam wpada to tylko dlatego jak napisała paika, jest blisko...a pozatym
                jak sie przychodzi z pracy i nie ma sil na zrobienie sobie ciepłego jedzenia, to
                z braku laku wpada jak mucha w siec wlasnie tam.Jak sie zabije pierwszy głód,
                wtedy czuć jakie super jest to jedzenie:/.Pozatym co to za zarcie, ile mozna to
                jesc, nawet z rodzinką nie można wpaść, bo nie ma nic konkretnego dla
                dziecka.Knajpa jak najbardziej dobry pomysł, ale nie na takim poziomie.I to nie
                jest złosliwosc z mojej strony, bo w zasadzie co mnie to interesuje, ale kilku
                moich znajomych po zjedzieniu tam, miało problem z zołądkiem, wiec o czyms to
                swiadczy...Al Bashoooo
                • lukas-comp Re: Al Basha - dziękujemy 09.03.07, 00:25
                  z tym czekaniem na jedzenie to nie jest jakies oszczerstwo...
                  szczerze to odechcialo nam sie wtedy jesc, jak tyle trzeba bylo czekac :/
            • bufo.bufo Re: Al Basha - dziękujemy 09.03.07, 12:02
              Czy ktoś mógłby przetłumaczyć mi na język polski powyższy tekst?;-)
    • omb niedobre! 25.03.07, 03:12
      zupa krem z pieczarek- tragedia-zostawilem.
      "kebab"- zimny i malo miesny- tez zostawilem.
      szkoda kasy!
      • maxxik Re: niedobre! 01.04.07, 23:45
        Ja bylem zjadłem i mi smakowało!!!Kebaby bardzo dobre.Knajpa ma fajny klimat to
        musze przyznac,ze jest w moim guscie.
        • danadana Re: super klimat 02.04.07, 07:40
          bardzo swieze i smaczne , cos nowego i zdrwoego..i bardzo fajny mily klimat
          polecam
          • borkowskieblonia Re: super klimat 02.04.07, 10:08
            bardzo swieze i smaczne , cos nowego i zdrwoego
            ...............................
            kebab z mrożonki z Makro - istotnie swieże, smaczne i zdrowe ...
            rezerwuj wizytę u gastrologa
            • al-basha Re: super klimat 02.04.07, 19:25
              co ty powiesz? kebab zawsze robimy n a miejscu, to jest nie obiektwn ai
              falszywa opinia,,kazdy kto chce zapraszam do kuchni w czasei przegotwoania
              kebabow..mysmy prowadzili kebabow do krakowa od 15 lat . prosze bądz
              obiektywny
    • maxxik Re: Al Basha - dziękujemy 03.04.07, 01:22
      Kebaby sa swietne jadłem!Chodze prawie codziennie na kebab ,bo uwazam ze sa
      najlepsze w tej okolicy!!!
      • zajc73 Re: Al Basha - dziękujemy 03.04.07, 10:45
        Kebaby są fatalne jednym słowem niesmaczne ja w swoim znalazłem kawał skóry z
        kurczaka pozatym mięso nie jest dobrze przyprawione i nie ma sosu majonezowego
        tylko sam czosnkowy. Reszta z menu też mi się już przejadła ile razy można jeść
        to samo - nie wprowadzaja żadnych zmian, kiedyś daję głowe, że dostałem stary
        ryż bo był cały posklejany. Obsługa też nic specjalnego, beznadzieja, wole
        popatrzeć na telewizje.

• scotland3 Re: Al Basha - dziękujemy 17.04.07, 22:30
          Moim zdaniem knajpa jest świetna! Kebaba jadłem nie raz i zawsze mi smakował!
          Zresztą te ich wynalazki tez! Pizza również bardzo dobra! Na cienkim cieście,
          dużo składników tak jak lobię! Wystrój tez bardzo przyjemny! Bardzo lubiłem tam
          chodzić z swoimi przyjaciółmi dopóki nie trafiłem na taka małą, paskudna
          kelnerkę! Niedość ze jest tak brzydka ze aż uwłacza temu lokalowi to jest tak
          strasznie niemiła, chamska i arogandzka ze to sie w głowie nie mieści! Jak ja
          widzę to odniechciewa mi sie jeść czego kol wiek! Klientów traktuje strasznie!
          Nie życzę nikomu być obsługiwanym przez nią! Reszta pracowników bardzo
          przyjemna! Bardzo polecam ta knajpę ale nie na zmianie tej pani!
          • atrucha Re: Al Basha - dziękujemy 20.04.07, 17:37
            Scotland..Ty chyba masz period..
            Dziewcze o którym mówisz jest przesympatyczne. Miałam okazję z nią rozmawiać -
            nic nie mogę jej zarzucić. Jeżeli byłeś dla niej tak miły,jak w swojej obecnej
            wypowiedzi, to miałeś szczęście,że nie dostałeś apetyczną pizzą w twarz :).. A
            uroda jest kwestią gustu, więc pochamuj się w swoich ocenach.. albo wklej swoją
            fotkę.
            • ana9940 Re: Al Basha - dziękujemy 22.04.07, 21:44
              Ja tam sie zgadzam z Scotland. Byłam tam kiedyś i zamówienie przyjęła ode mnie
              przemiła i sympatyczna blondynka a przyniosła mi je właśnie ta niska dziewczyna!
              Na pewno nie byłam dla niej nie mila bo jeszcze nie zdążyłam sie odezwać gdy
              rzuciła mi prawie talerzem w twarz. Potem uf pani usiadła przy stoliku z
              pizzerem i zaczaja klnąc na cala restauracje. Poczułam sie jak bym była w
              jakiejś spelunie a nie chce wspomnieć o tym ze byłam z swoim synkiem który
              szybko podłapał brzydkie słowa tej pani! Na pewno tej restauracji więcej nie
              odwiedzę!
              • atrucha Re: Al Basha - dziękujemy 24.04.07, 09:00
                Yhy.. w takim razie się poddaję.. Być może trafiłam na db dzień tej pani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka