lepian4 27.12.10, 17:21 Zjadlem na swieta smacznego karpia. Z pozdrowieniami dla wegetarianskich Trolli Lepian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalka Re: Watek poswiateczny IP: *.range86-161.btcentralplus.com 27.12.10, 17:23 dziekuje bardzo. .a ja- nie. mniam mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Watek poswiateczny 27.12.10, 17:47 lepuś-tu masz moje zdecydowane poparcie. karp smażony-pyszotka. karp po zydowsku-niebo w gebie. brat podrzucił mi karpia po grecku-smaczności. śledzik-taki jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuk_krakauer Re: Watek poswiateczny 27.12.10, 18:02 Jo tyż. Była pychota. Dziś na śniadanie poszedł ostatni kawałeczek w galarecie. MNIAM Odpowiedz Link Zgłoś
migreniasta Re: Watek poswiateczny 27.12.10, 18:09 karp jadł soję. Więc był wegetariański Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Watek poswiateczny 27.12.10, 22:09 Też. Kawałeczek. Zjadłem. Raz do roku potrafię zdobyć się na heroizm tak wielki. Interesujące, że ryba mimo iż z soi genetycznie modyfikowanej zrobiona to i tak rybą „jedzie”. Swoją drogą obecnie przedziwne rzeczy nazywamy „wędzonką” Hm... Szynka z sarny dwa tygodnie wędzona w zimnym dymie... Odpowiedz Link Zgłoś
sammler Re: Watek poswiateczny 28.12.10, 22:34 A ja przełamać się nie mogłem... Inną rybę tak - chętnie. Ale karpia nie! S. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Watek poswiateczny 28.12.10, 22:30 lepian4 napisał: > Zjadlem na swieta smacznego karpia. Ano tak karp to taniocha , kiedyś na cześć tych świąt ale zwanych od imienia boga Mitry zabijaliście byki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Watek poswiateczny 29.12.10, 04:59 Bez odpowiednich cytatow z Biblii nie traktuje twoich komentarzy powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Watek poswiateczny 30.12.10, 22:59 lepian4 napisał: > Bez odpowiednich cytatow z Biblii nie traktuje twoich komentarzy powaznie. Wystąpienie prymasa może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Watek poswiateczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 23:27 Myślisz, że znajdziesz coś na temat boga Mitry w Biblii ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Watek poswiateczny 30.12.10, 23:40 Gość portalu: ? napisał(a): > Myślisz, że znajdziesz coś na temat boga Mitry w Biblii ??? Ano jest tam ale jako Jezus Odpowiedz Link Zgłoś
no.nie.mogiem lepian katolicki psychopata 28.12.10, 22:44 założył ten wątek tylko po to żeby dokopać biednym pokręconym wege, żałosny, mały człowieczek totalna kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: lepian katolicki psychopata 29.12.10, 05:00 Zatem watki wege sa po to, by mi dokopac? Wspaniala logika! Podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: lepian katolicki psychopata 29.12.10, 06:19 u mnie w sklepie (Kanada) akurat karpia nie bylo no to kupilam filety z dorsza i soli bo nie chcialo mi sie jechac dalej, i zrobilismy w jajku i bulce, do tego salatka jarzynowa tez mniam mniam ale kurcze juz mi sie "swietonka" przejadla to dzisiaj kupilam hamburgery w Wendy's - mniaaaaammmm!!! z boczkiem!!! Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: lepian katolicki psychopata 29.12.10, 07:12 karp jak zwykle pyszny,ale w tym roku cos bardzo tłusty---więcej cytryny wymagało jedzenie go Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: lepian katolicki psychopata 29.12.10, 07:41 Jestem odmieńcem ale nie dziwolągiem.Nigdy nie robię tego ,co robi większość i dobrze mi z tym.Jadłam różne ryby świata przyrządzane na masę różnych sposobów.Nie jadam surowych ryb lub ruszających pyskiem na półmisku.Nie jadam w grudniu karpia,bo niby dlaczego?Bo inni to robią? A niech sobie robią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steff morderca zwierząt IP: 62.22.15.* 29.12.10, 11:25 ksiondzu nakazał wiec zabił i zjadł Odpowiedz Link Zgłoś