edziecko_ulcik 23.04.03, 12:53 kto cos wie na temat tego przybytku?? pozdrawiam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: cocon na kazimierzu 23.04.03, 12:57 edziecko_ulcik napisała: > kto cos wie na temat tego przybytku?? > pozdrawiam > ulcik probowalem ta sie zabawic pare razy i jakos zawsze bylo zamkniete. ale ponoc jest to lokal tolerancyjny seksualnie a moze to tylko plotki Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: cocon na kazimierzu 23.04.03, 19:00 też słyszałam, że to gejowski przybytek ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cocon na kazimierzu IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 20:37 gejowski nie gejowski, ale wagary pod kokonem sa najlepsze, uczniowe VI zakldu wiedza o czym tutaj pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: cocon na kazimierzu 24.04.03, 10:31 wiesz tomek.... dziewczyny mówią, ze ty ładny chłopak jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cocon na kazimierzu IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 17:08 one mnie sie podobaja tez, wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: cocon na kazimierzu IP: *.proxy.aol.com 06.05.03, 17:15 Cocon, z zalozenia bul klubem gejowskim, jednak przychodzi tez tam wiele par hetero. Muzyka troce do banii, ale atmosfera calkiem ciekawa. Bardzo bezpieczny, co jest jego wielkim plusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: cocon na kazimierzu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 11:13 Byłam !! POLECAM !! jest bardzo sympatycznie !! ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr33 Re: cocon na kazimierzu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.03, 01:16 A proszę Cię bardzo.COCOn dyskoteka geyowska czynna za pewną opłatą zależną czy są jakieś występy czy nie piątek,sobota,niedziela od 20.00 do ostatniego gościa.Muzyka jak ta lala,czyli kul.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś