Dodaj do ulubionych

Agent Tomek zeznaje

24.01.20, 15:02
Tomasz Kaczmarek - czyli słynny agent Tomek. Ponad 10 lat temu miał znaleźć dowody na nieuczciwość byłej pary prezydenckiej, w sprawie tak zwanej "willi Kwaśniewskich". To była najdroższa i jedna z najbardziej spektakularnych operacji CBA.

Reporterzy "Superwizjera" dotarli do zeznań agenta Tomka, w których obciąża on swoich byłych przełożonych. Po raz pierwszy Kaczmarek opowiedział też o tym, jak dokładnie wyglądało rozpracowywanie byłej pary prezydenckiej.

Kto wydawał mu szczegółowe instrukcje? Czy doszło wtedy do nadużyć i złamania prawa? Czy relacja byłego agenta CBA jest wiarygodna?

Cytat: Miałem wytworzyć przeświadczenie, że willa w Kazimierzu należy do Aleksandra i Jolanty Kwaśniewskich

Reportaż jutro w Superwizjerze o 20,oo (tvn 24).
Obserwuj wątek
    • aga-kosa Re: Agent Tomek zeznaje 24.01.20, 15:10
      Co myśleć o takim człowieku sad aga
      • estella50 Re: Agent Tomek zeznaje 24.01.20, 15:27
        Z tego, co wiem agent Tomek razem z żoną prowadził na Mazurek dom opieki, na rzecz którego dostawał duże pieniądze. I te duże pieniądze zwyczajnie defraudował na różne luksusy dla siebie. Ma teraz sprawę w sądzie i grożbę dużego wyroku.
        Nie wiem jak, ale jakoś mi się te dwa wątki łączą: sprawa w sądzie i skruszenie agenta.
        A pamiętacie jaka to była w mediach głośna sprawa?
        • estella50 Re: Agent Tomek zeznaje 24.01.20, 15:27
          literówka: na Mazurach.
          • iryska2604 Re: Agent Tomek zeznaje 24.01.20, 15:43
            A to powiedział nasz były prezydent - >>> Komorowski: Przyjdzie w końcu gajowy i wygoni ich z tego lasu. To będą wyborcy
            • estella50 Re: Agent Tomek zeznaje 25.01.20, 18:01
              Przypominam tylko: Dziś w "Superwizjerze" w TVN24 o godz.20.00 agent Tomek demaskuje działania Wąsika i Kamińskiego z CBA!
              Czy polecą głowy?
              • ewa9717 Re: Agent Tomek zeznaje 25.01.20, 18:12
                Albo widzi, że pisia łajba fest przecieka, albo ma coś innego do ugrania. To gnida, mendoweszka taka...
                • estella50 Re: Agent Tomek zeznaje 25.01.20, 18:14
                  Pisałam wczoraj, że ma z żoną dużą sprawę w sądzie o defraudację. Oczywiście, że to gnida. Ale: wróg mojego wroga itd...
                  • iryska2604 Re: Agent Tomek zeznaje 26.01.20, 12:44
                    Kto nie oglądał - może zrobić to teraz.Obszerny artykuł

tvn24.pl/magazyn-tvn24/spowiedz-agenta-tomka,254,4430
                    • mala200333 Re: Agent Tomek zeznaje 26.01.20, 19:27
                      Facet liczy na to, ze przez te zeznania przymkną oko na jego defraudacje.
                      • estella50 Re: Agent Tomek zeznaje 26.01.20, 19:34
                        A czy wiadomo, jak się ma seryjny samobójca? Ostatnio chyba zadziałał wobec zeznającego świadka (boksera) Koseckiego w sprawie seks-afery na Podkarpaciu z udziałem marszałak mogrodnika Kuchcińskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka