mach_2 20.02.07, 01:35 Czy mógłby ktoś polecić jakąś względnie tanią klinikę. (Chodzi de facto o jedno ucho). Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: Operacja odstających uszu - gdzie? 20.02.07, 01:39 nie wiem dlaczego ale jakoś tak van Gogh mię się nasunął...i co robić? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Operacja odstających uszu - gdzie? 20.02.07, 08:46 A mnie odstające uszy kojarzą się nieustannie z jednym typem , co długo tłumaczył co robi nasz komuszy rząd , a teraz ma swoją nie przebierającą w słowach gazetę. No , ale jak on - nie znalazł żadnej dobrej( nie koniecznie taniej ) kliniki , to może być trudna sprawa .... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Operacja odstających uszu - gdzie? 20.02.07, 09:22 przecież glemp nie ma żadnej gazety.cóś ci się pokręciło. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Operacja odstających uszu - gdzie? 20.02.07, 10:04 billy.the.kid napisał: > przecież glemp nie ma żadnej gazety.cóś ci się pokręciło. nie o duchowieństwie tu mowa , ale o tym co zawsze prześmiewał duchowieństwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Operacja odstających uszu - gdzie? 20.02.07, 10:35 zdecydowanie miał racje. acha,już wiem ło kogóż tu siem rozchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś