Gość: wse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:26 Witam jestem w stanach prosze o relacje jak postep robot na ul. Strzelcow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miech Re: Miechowianka-postep robót IP: 195.116.22.* 21.02.07, 16:45 Strasznie duzo nowych watkow odnosnie Miechowianki - moze korzystajmy z jednego... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=53579820 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Oszust IP: *.unregistered.net.exatel.pl 21.02.07, 17:08 Jak do cholery możesz być w stanach skoro piszesz z Polski!!!! DSLa z TPsa ci tam dociągneli? kabel morzem puścili? buahaha - oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Miechowianka-postep robót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:29 czy ktos moze powiedziec jak postep robot na budowie moze macie jakies foty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Miechowianka-postep robót IP: *.ze.tarnow.pl 26.03.07, 10:59 czy ktos wie jaki postęp robót? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszły sąsiad Re: Miechowianka-postep robót IP: *.gemini.net.pl 26.03.07, 11:31 Kopią i kopią, może się do wody dokopią ;-). Ten dół to chyba ma już z 5 lub nawet 6m głębokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: Miechowianka-postep robót IP: *.rol.ar.krakow.pl 27.03.07, 08:28 Trudno aby nie miał skoro ma tam być dwupoziomowy podziemny parking Pozdrawiam niecierpliwych ... sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbel Re: Miechowianka-postep robót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 18:53 strzelcow to przekret . kase trzeba zaplacic do konca roku a narazie dziure wykopali'...cena 5000 na zachete.mieszkania sie nie sprzedaja.wtopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: Miechowianka-postep robót IP: *.rol.ar.krakow.pl 29.03.07, 09:08 Mówisz że się nie sprzedają ? Sam napisałeś że jest tylko dziura w ziemi a mają już sprzedane ponad pól bloku. Jak to tłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Miechowianka-postep robót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 20:47 Gdyby ktoś z Państwa znalazł chwilkę czasu....Będę ogromnie wdzięczna! www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=13604994d491d6&page=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Miechowianka-postep robót IP: *.autocom.pl 29.03.07, 21:04 ... z tymi ankietami to przesada...normalnie to juz tak wkurza ludzi ze chyba mozesz zapomniec o wypelnianiu...echhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Miechowianka-postep robót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 21:36 Przykro mi strasznie,po prostu miałam nadzieję,że na forum pojawi się ktoś nowy i zechce wypełnić ankietę.Niestety muszę zebrać dość sporą liczbę respondentów.Wiadomość po pewnym czasie znika na dalsze stronki,dlatego chciałam ją odświeżyć.Nie przypuszczałam,że wiadomość o ankiecie przeszkadza innym użytkownikom. :-( Przepraszam w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miech Re: Miechowianka-postep robót IP: 195.116.22.* 30.03.07, 08:37 Apropo tych ankiet to może założy Pani oddzielny wątek i będzie podbijać w górę co jakis czas - jak juz Pani uważa. Apropo Miechowianki to rzeczywiscie wygląda to tak jakby im nie "szły" duze mieszkania...ale kopią i są rzetelną firmą - jak dotychczas:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Miechowianka-postep robót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 18:24 Dziękuje za wyrozumiałosć,miłe słowo i radę :-) Życzę udanych poszukiwań wymarzonego lokum.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Offianka postępy SĄ IP: *.ghnet.pl 31.03.07, 13:48 Mieszkam tu blisko więc prawie codziennie przechodzę. Dziura bycza i już stoi dźwig, drugi montują. Tylko straszne tu blokowisko się zrobiło:-(( Już nie mówiąc, że zlikwidowano przez budowę parking do Altika (sklep spożywczy), a teraz jeszcze zwężono do niego dojście. Przestrzeni życiowej prawie 0. Kto daje te zezwolenia? Ale takie czasy ... Za własną kaskę i z błogosławieństwem urzędów budujemy w Krakowie przyszłe slumsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bak Re: Miechowianka-postep robót IP: *.col.wideopenwest.com 13.04.07, 00:02 mam mieszkanie zarezerwowane tam jestem w stanach i wlasnie dzisiaj dostalem pare fotek z bodowy no widz ze sie cos ruszylosopko spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Miechowianka-postep robót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 17:10 Ja jestem zdania,że w mairę szybko im to idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maska Re: Miechowianka-postep robót IP: *.237.spine.pl 17.04.07, 22:27 Chciałabym ale po dzisiejszej wizycie nic nowego nie widzę :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piekospaul Re: Miechowianka-postep robót 26.04.07, 15:25 jak tam postępy idzie cos do przodu,moze ktos ma jakies zdjecia z budowy Odpowiedz Link Zgłoś