xyz_xyz_xyz 21.02.07, 20:58 przez całą (prawie) godzinę nikt nic nie napisał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 21:09 .. bo jest jakiś ważny mecz na "dwójce" - wszyscy oglądają , podobno 1 golem wygrywa Barcelona.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 21:22 xyz_xyz_xyz napisała: > a z kim ta Barcelona wygrywa? podobno z tymi , u których nasz Dudek siedzi naławce rezerwowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 22:17 xyz_xyz_xyz napisała: > e, to po co oglądają? bo menszczyźni to tak już chyba majom , lubiom oglądać , jak inni menszczyźni np. 22 plus sędzia goniom za piłkom i strzelajom gole. Ja osobiście lubię dobry mecz - ale już z mistrzostw świata - i na finiszu ! A najbardziej lubię rzuty karne. P.S. A przed chwilą prawie że Hiszpanie strzelili by gola ! O! jest bramka jest 2:1 dla Anglików pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 21:43 A tak swoją drogą takiemu Dudkowi to dobrze , siedzi na tej ławce i siedzi , najwyżej trochę poćwiczy , pokopie , a płacą Mu i to chyba nieźle. Ale satysfakcji to On chyba jednak nie ma .. występów publicznych brak i nawet Go podobno wykluczyli już z naszej kadry narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 21:57 xyz_xyz_xyz napisała: > a czemu to On z dużej litery? ;) Jaki On ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 22:21 xyz_xyz_xyz napisała: > On Dudek. A ... On Dudek ... no bo w sumie niezły jest, mnie się nawet dość podoba. Tylko cholera niewiewm , czy bogaty , czy sczęśliwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: ojej... 21.02.07, 22:39 w moim typie to on nie jest. A bogaty to pewnie jest, czy szczęśliwy cholera wie, ale przecie jedno nie wyklucza drugiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 22:36 .. a po drodze był jeszcze słupek... to by wyrównali, a tak to mecz się kończy .. i gospodarze mocno zawiedzeni. p.s. no toś my se pogadały...., a ja siem tak zmenczyłam tym komentowaniem .... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 21.02.07, 23:00 trochę się zatrzymałam przy końcówce szkła kontaktowego.. no to mówisz ... dobranoc. No cóż .. Kolorowych snów ! Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: ojej... 22.02.07, 07:48 Dobre Wróżki (ja to wiem, że Wróżki są dobre, ale tak dla eufonii)! Jesteście śliczne! Więcej nie napiszę, bo podobno szukacze poszły w sieć... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: ojej... 22.02.07, 08:11 irenuk1 napisał: > Dobre Wróżki (ja to wiem, że Wróżki są dobre, ale tak dla eufonii)! > Jesteście śliczne! prawda .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: ojej... 22.02.07, 08:15 A z rana - tak zresztą pięknego - to dopiero! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: ojej... 22.02.07, 09:20 prawda... albo i nie. Na dwoje babka wróżyła ;) Odpowiedz Link Zgłoś