Dodaj do ulubionych

Poseł Litewka i aborcja

08.11.23, 19:20
natemat.pl/522793,lukasz-litewka-z-lewicy-osmiesza-swoja-partie-oto-jego-poglady-ws-aborcji
Ojej, słodziak. Fajnie, że przeczytał główne postulaty partii, z ramienia której startował i z której go wybrano.
Obserwuj wątek
    • dreg13 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 19:33
      Ojej, to ten fajny poseł, który zapierdzielał beemką tak szybko, że stracił prawo jazdy, a potwm jezdzil bez niego? Ojej, ojej. Ale pieski lubi. Głosujmy na pieski.
    • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 19:34
      Jeśli będzie dyscyplina klubowa to zagłosuje jak mu każą.
      • lauren6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 22:17
        Nie będzie. Legalizacja aborcji do 12tc ma nie wejść do umowy koalicyjnej.
        • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 22:21
          Klubowa, zagłosuje jak jego klub.
        • krolewska.asma Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 14:25
          A cóż ma wejść
          Ktoś wie o chociaż jednym
          Punkcie ?
    • arthwen Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 19:35
      No słodziak, chciałby de facto zaostrzenia przepisów, bo pytanie było o aborcję do 12 tygodnia.
      A nawet obecnie (chociaż tylko teoretycznie) w przypadku zagrożenia życia, to jest bezterminowo.
    • krolewska.asma Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 19:37
      jejku jejku
      ciagle cos nie pasuje
      • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 19:41
        Głosujące na Lewice chyba nie zauważyły, że kandydat nie dopisał się sam do listy, tylko jakiś partyjny KOLEKTYW zadecydował.
    • aandzia43 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 19:48
      Słodka idiotka z penisem (zresztą kto go tam sprawdzał czy z). Jak by to brzmiało w przekładzie na płeć męską?
    • moscato Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 20:27
      Zadałam sobie trud i weszłam na jego konto na FB. Powiedział że jego pogląd jest taki jak w kompromisów aborcyjnym. Jednakże jeśli dojdzie do głosowania to zagłosuje tak jak chce lewica czyli bez powodu dla wszystkich do 12 tygodnia.
      • krolewska.asma Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 20:34
        boszzzz czemu wy to lykacie, jakie glosowanie ?????
      • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 20:36
        Czyli wszystko w porządku.
      • moscato Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 20:41
        Wystarczy mi że w przypadku głosowania zagłosuje zgodnie z partią. Wiem że głosowania nie będzie ale gdyby było to ok. Chociaż ja tym razem na lewice nie glosowalam, na posła Lisewkę tym bardziej bo to nie mój rejon, to w zasadzie nie powinnam mieć żadnych oczekiwań.
        • krolewska.asma Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:28
          Jak się może coś zmienić w tym kraju
          jak hołubcie facetów którzy widzom w was tylko Inkubatory do noszenia płodu

Smutek
          • moscato Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:49
            Ja osobiście nie holubie żadnych mężczyzn a podczas wyborów zawsze głosuje na kobiety o poglądach jak najbardziej zbliżonych do moich, więc może podepnij swoją wypowiedź gdzieś indziej
    • kk345 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:02
      Ja serio chciałabym wiedzieć, czym akurat Litewka ci osobiście podpadł, bo na nikogo innego nie jesteś tak cięta, jak na niego.
      • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:10
        Omal nie pozbawił mandatu Czarzastego. big_grin
        • kk345 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:42
          No angazetka hejtuje gościa od początku, ewidentnie pobił jej babcię staruszkę, albo ukradł pampersy jej dziecku.
          • krolewska.asma Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:55
            Bardzo dobrze ze hejtuje
            Może odpędzi od koryta ponad mogiłami ofiar braku aborcji
          • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 09:47
            Hejtuje czy punktuje?
            • thank_you Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:23
              A to zalezy kto pisze - ja z moimi całkowicie liberalnymi poglądami obyczajowymi jestem przez niektóre „mundre” nazywana ukrytą pisioreczką i konserwą. big_grin
              • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:26
                Bo ty wredna jesteś 🙄😉
                • thank_you Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:43
                  A, to wiele wyjaśnia. 😅
            • bajgla Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 13:54
              Sekta Litewka wszystko nazywa hejtem, a sama hejtuje jego krytyków.
            • kk345 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 13:54
              Hejtuje z lubością.
              • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 14:13
                Ale w tym wątku czy wtedy gdy napisała, że stracił prawko?
    • roks30 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 21:33
      Moim zdaniem oni czyli stare dziady i jak się okazuje młodzi faceci, oraz ci bardziej liberalni obu płci kompletnie nie rozumieją w czym rzecz i o co chodzi z aborcją jako prawem człowieka. Wieloletnie pranie mózgów w tym temacie zrobiło swoje. I potem sadzą takie kocopały o dopuszczeniu do aborcji do 12 tyg w przypadku zagrożenie życia kobiety 😲🤦‍♀️. To bardziej radykalne niż jest teraz. Albo Kidawa Błońska gadała w radiu , że aborcja jest złem. Nie wiem po co, bo z takiej deklaracji starej baby kompletnie nic nie wynika. Niestety obawiam się że nie będzie powrotu nawet do kompromisu😢🤮
    • lauren6 Re: Poseł Litewka i aborcja 08.11.23, 22:17
      Ale z pieskami pozował na plakatach. Jak słodko.
    • 1012ja Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 09:40
      ''A taki piękny był, amerykański'' Tyle banerów nawieszał, a jakoś zapomniał napisać o swoich poglądach na temat aborcji. Tylko się chował za pieskami. Jak ja nie znoszę takich obłudników.
      • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:00
        Zawsze byłam zwolennikiem powrotu do regulacji z czasów PRL, natomiast ocenianie polityka/posła czy osoby pełniącej funkcję publiczną TYLKO przez pryzmat stosunku do aborcji uważam za absurdalne i szkodliwe.
        • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:17
          A moim zdaniem to dobry papierek lakmusowy.
          • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:35
            W jakim zakresie? Bycie zwolennikiem lub przeciwnikiem praw reprodukcyjnych koreluje z kompetencjami, przygotowaniem merytorycznym, sprawnością w zarządzaniu etc.?
            • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:39
              W zakresie spraw obyczajowych, które też są ważne, nie trzeba robić całej check listy, wystarczy sprawdzić stosunek do aborcji i już można z dużym prawdopodobieństwem założyć z jakim typem człowieka mamy do czynienia.
              • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:46
                Serio? Patrz dyrektor Teatru Dramatycznego pani Strzępka.
                • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:53
                  Jeżeli komuś wylewa się oszołomstwo uszami to jest jednak co innego niż w przypadku takiego "ukrytego tygrysa".
      • bajgla Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 13:53
        1012ja napisała:

> ''A taki piękny był, amerykański'' Tyle banerów nawieszał, a jakoś zapomniał na
        > pisać o swoich poglądach na temat aborcji. Tylko się chował za pieskami. Jak ja
        > nie znoszę takich obłudników.

Litewka to w ogóle zapominał napisać o poglądach tudzież programie, jeszcze jakies kontrowersje by były...
        • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 13:59
          Partia zapomniała zapytać zanim dostał miejsce na liście.
    • borsuczyca.klusek Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 09:51
      Niestety tak to jest gdy prawo do aborcji staje się elementem gry politycznej a nie oczywistością, która w ogóle nie powinna być brana pod żadne dyskusje.
      A na ten moment jesteśmy już w takiej dudzie, że powrót do zgniłego kompromisu zostanie odtrąbiony jako ogromny sukces.
    • geez_louise Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 09:56
      Rzygam tą aborcją. Jesteśmy udupieni tym, że z normalnej procedury medycznej zrobił się główny temat do pobudzania społeczeństwa.

I te wszystkie zawodowe miernoty, które nas „reprezentują”. Ludzie, którzy nie utrzymaliby się w normalnej robocie. I ci głupawi faceci pchani przez szklane ruchome schody. Wczoraj byłam w kilku sfeminizowanych instytucjach, wszędzie przemykają się ciche kobieciny, a w gabinetach siedzą wypielęgnowani kierownicy i dyrektorzy.
      • triss_merigold6 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 10:03
        Historia Centrum Praw Kobiet pokazuje, że sfeminizowanie kierownictwa nie jest z definicji wartością dodana.
        • aandzia43 Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 13:40
          Ano nie jest, obok wypielęgnowanych bufonów mamy w gabinetach pierdo....te babiszony, jeden karabin, świrów nie brakuje.
    • pani_libusza Re: Poseł Litewka i aborcja 09.11.23, 11:05
      Kolejny aparatczyk szukający w polityce kasy i zasięgów. Jak mu wyjdzie ze bardziej opłaca się być za aborcja to zagłosuje jak partia chce, a jak wyjdzie ze jednak lepiej być ant albo to myk i z rękawa wyciągnie swoje poglądy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka