weronka77 11.03.07, 22:43 Chyba go Kuba jednak z Panasem delikatnie "spakował";-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Bosak;-) 11.03.07, 22:51 Jak głupi i się dał to trudno..Głupich nie sieją-klonują w LPR;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Bosak;-) 11.03.07, 22:52 Usmaiłem sie po pachy jak sie dawał ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Bosak;-) 11.03.07, 22:57 weronka77 napisała: > Bronił się przynajmniej jak umiał...;-)) Zbytnio nie umiał :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Bosak;-) 11.03.07, 23:03 Podobało mi sie jak na niego we Dwoch zaczeli napierd... No ale coz młody to jeszcze głupi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Bosak;-) 12.03.07, 08:19 Mam swoje zdanie na temat idiotycznych zachowań mw, świadczących w najlepszym wypadku o bezdennej głupocie. Wybór tak nieopierzonego młodziaka jak Bosak na stanowisko wicedyrektora rady programowej telewizji jest dla mnie koniunkturalnym idiotyzmem, wymuszonym obsesją władzy pis. Na pokazaną wczoraj wizytę Bosaka u Wojewódzkiego starałem się patrzeć obiektywnie. Nie odniosłem wrażenia, że Wojewódzkiemu, który czasami potrafi do łez mnie rozśmieszyć, udało się Bosaka zdołować. Po pierwsze: chłopak wykazał dużą odwagę, że w ogóle do tego programu przyszedł. Po drugie: przedstawiał swoje poglądy w sposób wyważony i rozsądny, nie dał się sprowokować, nie obraził się. Wolno mu takie poglądy na życie i obcowanie z płcią przeciwną mieć. Na koniec: na jego miejscu też bym tych plakatów nie podpisał. Odpowiedz Link Zgłoś