Dodaj do ulubionych

arabowie w krakowie

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 00:44
zawsze bylem daleki od rasizmu i ugolniania ale ostatnio widzialem w akcji
osolawiona cholote arabska ktora chodzi po knajpach i okrada ludzi
z wykle w chimerze, bullu i cyklopie (o innych ulubionych miejsach nie
slyszalem jeszcze)
jak komus sie to nie podoba to wyklinaja na niego groza ze zabija i tym podobne
terroryzuja tez zwykle obsluge
powoli sklaniam sie do wniosku za nalezaloby ich spacyfikowac bo to juz
przerasta ludzka cierpliwosc
z tego co slyszalem policja nie bardzo sobie z nimi radzi
co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr Drab Re: arabowie w krakowie IP: 213.25.166.* 28.11.01, 08:25
      Jest to tradycyjna profesja arabów, zobacz na ulice francuskich miast i burdy
      wszczynane przez nich.
      • kloss76 Re: arabowie w krakowie 28.11.01, 09:00
        Co wam odbiło? Napędzacie tylko międzynarodową nagonkę na muzułamanów. Na nic
        odźegnywanie się od rasizmu, kiedy zaraz potem plecie się takie chamskie,
        rasistoswskie bzdury.
        • Gość: Dr Drab Re: arabowie w krakowie IP: 213.25.166.* 28.11.01, 14:41
          Z jakiej racji mają być pod szczególną ochroną? Oni chcą zniszczyć naszą kulturę
          • kloss76 Re: arabowie w krakowie do drDrab 28.11.01, 16:13
            Powiem ci więcej. Chcą to zrobić wspónie z masonami i żydami. Ale nie musisz
            się martwić. Twojej kultury na pewno nie znisczą z tej prostej przyczyny, ze
            nie da się zniszczyć tego, co nie istnieje.
            • Gość: Dr Drab Re: arabowie w krakowie do drDrab IP: 213.25.166.* 28.11.01, 16:41
              Bystry jesteś ale za szybko używasz słów rasizm. Nie razi cię tzw.Islamska
              Republika w Wielkiej Brytanii? Czy to jak zamachowcy z 11 września chcieli
              zniszczyć naszą cywilizację wykorzystując nasze prawa i wolności? Mnie to razi.
              • kloss76 Re: arabowie w krakowie do drDrab 28.11.01, 18:05
                Gość portalu: Dr Drab napisał(a):

> Bystry jesteś ale za szybko używasz słów rasizm. Nie razi cię tzw.Islamska
                > Republika w Wielkiej Brytanii? Czy to jak zamachowcy z 11 września chcieli
                > zniszczyć naszą cywilizację wykorzystując nasze prawa i wolności? Mnie to razi.

Nie razi mnie Islamska Republika w GB.
                Zamach z 11 września był brutalnym aktem terroru, a nie aktem religijnym.
                Najwyżsi dostojnicy muzułmańscy odcięli się od tego i potępili te zamachy - to
                nic nie ma wspólnego z Islamem, który jest religią pokoju. Na szczęście mogłem
                się sam o tym przekonać.
                Jeśli łączysz masowe morderstwo z 11 września z religią to świadczy to jedynie o
                twojej ciasnocie umysłowej, prowincjonalności i zwyczajnym prostackim chamstwie.

• Gość: jopek Re: arabowie w krakowie do drDrab IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 18:14
                  tyle wam powiem ze nie lubie gdy jem sobie w spokojnym miejscu
                  i widze cholote co wyzywa obsluge od kurew i terroryzuje klientele
                  a zdarza sie im machac gnatami
                  jak byn sie nie pieprzyl i zrobil z tym porzadek bo lubie spokojny krakow
                • Gość: Dr Drab Re: zakończenie wątku IP: 213.25.166.* 28.11.01, 20:10
                  Zgadza się jestem ciasnym, prostackim, chamem i w dodatku nie lubię ryzykować,
                  dlatego takie subtelne rozróżnienia w imię czego zaatakowano świat Zachodu
                  pozostawiam takim ludziom jak ty. Dostrzegasz same uroki islamu a nie widzisz
                  drugiej twarzy-bezwzględnego terroryzmu, który korzysta z liberanego prawa
                  Zachodu.
                  • szpiro Re: zakończenie wątku 30.11.01, 21:29
                    We Wroclawiu sie z tym nie spotkalem, ale istotnie parszywe sa tearabusy.
                    • kloss76 Re: zakończenie wątku 01.12.01, 02:05
                      Żałośni jesteście
                      • Gość: Dr Drab Re: zakończenie wątku IP: 213.25.166.* 01.12.01, 12:36
                        Sam jesteś żałosny, bo nie prowadzisz rzeczowej dyskusji tylko rzucasz epitetami
                        • kloss76 Re: zakończenie wątku 01.12.01, 14:09
                          Gość portalu: Dr Drab 28-11-2001 20:10
                          "zgadza się jestem ciasnym, prostackim, chamem"

To nie ja napisałem ;)
                          • mikolaj7 Re: zakończenie wątku 01.12.01, 16:55
                            A niby kto to pisal? Z Twojego konta wyslano wiadomosc.
                            • kloss76 Re: zakończenie wątku-do mikolaja 01.12.01, 17:19
                              A potrafisz rozróznic cytat od wypowiedzi autorskiej?
                              • Gość: Dr Drab Re: zakończenie wątku-Gruber IP: 213.25.166.* 01.12.01, 17:37
                                Kloss Służba Bezpieczeństwa Rzeszy namierza cię.
                                • kloss76 Re: zakończenie wątku-Gruber 01.12.01, 19:42
                                  Brawo!
                                  • Gość: Dr Drab Re: zakończenie wątku-Gruber IP: 213.25.166.* 01.12.01, 20:27
                                    Inaczej będziesz śpiewał jak zacznę cię przesłuchiwać Kloss!
                                    • kloss76 Re: zakończenie wątku-do Draba 03.12.01, 13:47
                                      Gość portalu: Dr Drab napisał(a):

> Inaczej będziesz śpiewał jak zacznę cię przesłuchiwać Kloss!

Kiedy kończą się racje i argumenty to zawsze można adwersarza wyśmiać. Głupota ma
                                      tą przewagę właśnie...
                                      A co do rasizmu, pisałem już kiedyś w jakimś innym wątku, że rasizm jest kwestią
                                      kultury. Rasista to ktoś bezmyślny, posługujący się stereotypami prywmityw.
                                      Zwykle uważaja się za kogoś lepszego niż jest w rzeczywistości.
                                      Piszecie o Arabach choć nie macie o nich i o ich kulturze zielonego pojęcia
                                      ("potrafią się tylko bawić" - żałosne...) Rasizm potrzebny jest wam po to, by
                                      wykazać, że "oni" są gorsi. Po prostu - cham poszukuje chama (w jego mniemaniu,
                                      według jego kryteriów) by dowieść swą wyższość. Musi kimś gardzić by samemu czuć
                                      się lepszym. Tak jak Wy - stanąłem w obronie Arabów, a Wy zaraz zaczęliście sobie
                                      kpić ze mnie, z mojego nicka - bo tak najłatwiej - nakleić komuś łatkę i cześc.
                                      • mikolaj7 Re: zakończenie wątku-do Draba 03.12.01, 20:50
                                        kloss76 napisał(a):

> Gość portalu: Dr Drab napisał(a):
                                        >
                                        > > Inaczej będziesz śpiewał jak zacznę cię przesłuchiwać Kloss!
                                        >
                                        >
                                        > Kiedy kończą się racje i argumenty to zawsze można adwersarza wyśmiać. Głupota
                                        > ma
                                        > tą przewagę właśnie...
                                        > A co do rasizmu, pisałem już kiedyś w jakimś innym wątku, że rasizm jest kwesti
                                        > ą
                                        > kultury. Rasista to ktoś bezmyślny, posługujący się stereotypami prywmityw.
                                        > Zwykle uważaja się za kogoś lepszego niż jest w rzeczywistości.
                                        > Piszecie o Arabach choć nie macie o nich i o ich kulturze zielonego pojęcia
                                        > ("potrafią się tylko bawić" - żałosne...) Rasizm potrzebny jest wam po to, by
                                        > wykazać, że "oni" są gorsi. Po prostu - cham poszukuje chama (w jego mniemaniu,
                                        >
                                        > według jego kryteriów) by dowieść swą wyższość. Musi kimś gardzić by samemu czu
                                        > ć
                                        > się lepszym. Tak jak Wy - stanąłem w obronie Arabów, a Wy zaraz zaczęliście sob
                                        > ie
                                        > kpić ze mnie, z mojego nicka - bo tak najłatwiej - nakleić komuś łatkę i cześc.
                                        >

nie, ja nie chcialem Ci nic przyczepiac. Uwazam, ze za
                                        bardzo do siebie podskakujecie. Nie wiem, czy Ty, klossie,
                                        masz pojecie o kulturze arabskiej, ale chyba w tym poscie
                                        nie chodzilo o to, zeby dojechac islam i jego wyznawcow,
                                        ale tych, ktorzy przysparzaja arabom zlej slawy, tu akurat
                                        tych co sie rozbijaja po Krakowie (szczerze mowiac nie
                                        wiem dokladnie co robia, ale zakladam, ze podane tu
                                        wiadomosci sa prawdziwe). Ja w kazym razie uwazam, ze Ty
                                        jestes zbyt lagodny, bo po Twojej wypowiedzi odnosze
                                        wrazenie, ze nie bardzo zwracasz uwage na ciemna strone
                                        islamu. Z drugiej strony Twoi oponenci postepuja odwrotnie.
                • Gość: soko Re: arabowie w krakowie do drDrab IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 22:42
                  a ja nie kupuję nic arabskiego bo oni nic nie umieją robić. No może, lubią się
                  bawić
                  • Gość: Dr Drab Re: dr Drab ale z was ponuracy:)) IP: 213.25.166.* 03.12.01, 21:03
                    Przecież ja tylko żartuję i nawiązuję do mojego ulubionego serialu.
                    Kloss stajesz się zbyt nerwowy, boisz się chyba wsypy, musisz zmienić fach,
                    może zostaniesz bibliotekarzem?:))
                    • konsul Re: dr Drab ale z was ponuracy:)) 03.12.01, 23:50
                      Żarty są nieodzowne ale nie można przecież żartować w każdej sytuacji. To
                      prawda, że istnieje grupa arabów, którzy kradną. Tak samo jak istnieje, o wiele
                      większa, grupa Polaków trudniących sie tym samym procederem. Piszecie o ciemnej
                      stronie Islamu, tyle że nie jest to właściwe rozróżnienie. Nie ma czegoś
                      takiego. To, że niektórzy czytają Koran w ten sposób nie znaczy,że mają rację i
                      stanowią cokolwiek poza, w ich rozumieniu, herezję. biblię też można różnorako
                      interpretować. Wystarczy odrobina złej woli. A patrzenie na każdego napotkanego
                      araba jak na przestepcę i potencjalnego terrorystę może prowadzić do lekkiej
                      paranoi. Pozdrawiam.
                    • kloss76 Re: dr Drab 04.12.01, 10:37
                      Poczucie humoru nie polega na umiejętności obrócenia wszystkiego w żart.
                      Zdecyduj się kolego - albo chcesz prowadzić sensowną dyskuję, albo robisz sobie
                      jaja.
                      • Gość: Dr Drab Re: Relaks Kloss IP: 213.25.166.* 04.12.01, 12:55
                        Jako doktor powiadam tobie nie przejmuj się, stres skraca życie a net nie jest
                        po to byś się denerwował.Miłego dnia życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka