Dodaj do ulubionych

Nasza kochana policja

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 17:35
Jest 17.00. Adaś stoi w zajebistym korku na Zyblikiewicza do wyjazdu na
Westerplatte na wysokości Domu Turysty. Czyta sobie gazetkę co chwilę
wrzucając jedynkę. A tutaj lewym pasem śmiga mu... nie lux-chuj czy podobne
gówno, tylko wóz policyjny - polonez o numerach rejestracyjnych MOK 6065 i
numerze radiowozu G247. Panowie bynajmniej nie spieszyli się na żadną
interwencję. Po prostu im się spieszyło, więc olali wszystkich czekających w
ogonku. A później się dziwić, że ludzie tak jeżdżą. Sama policja daje
przykład.
Obserwuj wątek
    • bolo84 Re: Nasza kochana policja 20.05.03, 15:10
      ty nie wiesz że w Polsce policja ystala prawo i stoi ponad nim?kiedyś widziałem
      ciekawsza rzecz.Zasuwali po chodniku na karmelickiej, bo napiecie siadło i
      korek tramwajowy powstał.Zawadzałem im drogę,więc na mnie z morda i trabia,ale
      udałem że nie słyszę.troszkę ich wkurzyłem(jeden to cały czerwony był ale to
      pewnie wina hormonów) :)
      • Gość: mouset Re: Nasza kochana policja IP: *.cm-uj.krakow.pl 27.05.03, 16:25
        Policja stoi na Kleparzu i wpierdala fryty, a kawałek dalej co 3 minuty chuje z
        Olkusza i Skały robią sobie nawrotkę i korek
    • Gość: Locutus MOP 2364 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 22:23
      Siedzę sobie we Voyage, a tu nagle podjeżdża radiowóz o numerach zapisanych w
      temacie postu, wysiada z niego dwóch policjantów, otwierają z kutruazją tylne
      drzwi, z tyłu wysiada jakaś lasencja w diademie, jaki noszą vice-miss'ki,
      podchodzą do stolika, zamawiają wódeczność, po chwili przyszła cała grupa
      lasencji, które między sobą gadały po polsku, a z tamtą po angielsku. Panowie
      policjanci wprawdzie nic nie pili, ale byli bardzo szczęśliwi. Na odjezdnym
      mignęli im kogutem i zawyli syreną... co to miało być? Radiowóz to nie taksówka
      do ciężkiej cholery... Bardzo mie siem to nie podoba...

LOKI
      • Gość: mouset Re: MOP 2364 IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.05.03, 22:24
        Donieś na Mogilską, może to były Amerykanki?
        • Gość: Locutus Re: MOP 2364 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:21
          Nie wiem, co to było, ale gdy zobaczyli, że notuję ich numery, to natychmiast
          się zmyli.
          • Gość: Locutus Re: MOP 2364 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:22
            A na mogilską nie chce mi się donosić - i tak oleją to ciepłym moczem. W Polsce
            żyjemy, Mouset, w Polsce, czyżbyś zapomniał???
          • Gość: mouset Re: MOP 2364 IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.05.03, 23:22
            Wow, zostaniesz postrachem glin
            • Gość: Locutus Re: MOP 2364 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:24
              ROTFL
              • Gość: mouset Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.05.03, 23:26
                Zapomnieliśmy wybrać kretyna maja!
                • Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:28
                  Trza się streszczać - mamy pół godziny

Sugeruję na kretynizm maja następujące pozycje:

Brak ufoków na #13
                  Skunksy nadal w zajezdni
                  Odcięcie Bielan od świata z powodu Busha
                  • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.05.03, 23:31
                    Brak ufoków je t od lutego, to może kandydować do Kretyna Wiosny
                    Fakt Skunksy w zajezdni lub Bielany to jest to!
                    • Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:33
                      Głosuję na Bielany. UFOKI natomiast ogłaszamy kretynizmem wiosny 2003!

Trzeba gdzieś spisać tych wszystkich kretynów, bo ja już powoli zapominam kto
                      kiedy był...
                      • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.05.03, 23:35
                        Ja też głosuję na Bielany, myslę że wrogowie Busha też tak zagłosowaliny, no to
                        chyba trza oficjalnie ogłosić?
                        • Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:37
                          No to nowy wątek - najlepiej z przypomnieniem historii konkursu. Chyba
                          zaczniemy fundować nagrody im. Doktora Zbigniewa Ruska :-P
                          • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 31.05.03, 23:39
                            Czemu Ruska? To jego nazwisko?
                            • Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 31.05.03, 23:59
                              Niom. Zbyrus = DOKTOR ZBIGNIEW RUSEK
                              • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.06.03, 23:40
                                Wiem że cierpi na zapalenia ucha od przeciągów w scaniach hihi, ale nie poznam
                                go tą drogą, laryngologia to nie moja działka
                                • Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.06.03, 00:23
                                  A czym się zajmujesz? Ginekologią?

A propos - właśnie złapałem bakcyla i zastanawiam się co to może być: gorączka
                                  39˚C, potworny ból głowy i gardła, z zatok ścieka mi wprost do gardła
                                  wydzielina, do tego kręci mi się w głowie i mam nogi jak z waty... Bolą mnie
                                  także mięśnie... czyżby to była grypa? Teraz? W każdym razie nie wybieram się
                                  do lekarza, zasięgnę tylko Twojej opinii przez internet :-P
                                  • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 00:25
                                    Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A czym się zajmujesz? Ginekologią?

Chciałbyś.... ROTFL

>
                                    > A propos - właśnie złapałem bakcyla i zastanawiam się co to może być:
                                    gorączka
                                    > 39˚C, potworny ból głowy i gardła, z zatok ścieka mi wprost do gardła
                                    > wydzielina, do tego kręci mi się w głowie i mam nogi jak z waty... Bolą mnie
                                    > także mięśnie... czyżby to była grypa? Teraz? W każdym razie nie wybieram się
                                    > do lekarza, zasięgnę tylko Twojej opinii przez internet :-P

Gląda wy na anginkę, zwłaszcza jeżeli pod żuchwa masz bolesne węzły chłonne,
                                    plus te zatoki, raczej dałbym antybiotyk

• Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 03.06.03, 02:20
                                      Ale ja będę w piatek oblewał klasyfikację i zakończenie szkolnego terroru... a
                                      z tego co wiem w przypadku zastosowania antybiotyków należy zapomnieć o
                                      C2H5OH...
                                      • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 02:30
                                        A jest taki Sumamed co się trzy dni bierze, hehehehe
                                        • Gość: Locutus Re: Loki!!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 04.06.03, 01:54
                                          To wypisz mi receptę, zeskanuj i prześlij na mejla... hihihi
                                          • Gość: mouset Re: Loki!!!!!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 04.06.03, 12:09
                                            ROTFL
                                  • kuba203 Re: Loki!!!!!!! 04.06.03, 13:10
                                    Gość portalu: Locutus napisał(a):

> A propos - właśnie złapałem bakcyla i zastanawiam się co to może być:
                                    > [ciach]

Za dużo wypiłeś :DD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka