Dodaj do ulubionych

Samo życie............

IP: 195.205.73.* 03.07.02, 10:09
Pewna firma włoska i japońska zdecydowały się co roku organizować
wyścig kajaków z ośmioosobową załogą. Obie drużyny trenowały intensywnie, a
kiedy nadszedł dzień zawodów każda była w pełni sił. Jednak to Japończycy
wygrali przewagą ponad 1 km. Po przegranej drużyna włoska upadła na duchu.
Główny menedżer zdecydował, że powinno się wygrać w następnym roku i
utworzył specjalną grupę w celu wytropienia sedna problemu. Grupa ta, po
przeprowadzeniu licznych badań odkryła, że Japończycy mieli siedmiu
mężczyzn przy wiosłach i jednego dowodzącego, podczas gdy drużyna włoska
miała jednego mężczyznę przy wiosłach i siedmiu dowodzących. W tej kryzysowej
sytuacji, menedżer dał oczywisty dowód swych
umiejętności kierowniczych: wynajął konsultantów do zbadania struktury drużyny
włoskiej.
Po wielu miesiącach wytężonej pracy, eksperci doszli do wniosku, że w drużynie
włoskiej było za dużo dowódców a za mało wioślarzy.Podpierając się raportem
ekspertów, zarząd firmy zmienił strukturę załogi: tylkoczterech dowodzących,
dwóch nadzorców dowodzących, jeden szef nadzorców i jeden wioślarz. Ponadto
wprowadzono zachętę dla wiosłującego w postaci systemu punktowego - aby
poszerzając zakres jego pracy i zwiększając mu odpowiedzialność, w rezultacie
podnieść jego motywację.W następnym roku Japończycy wygrali przewagą dwóch
kilometrów. Włosi natychmiast zwolnili wiosłującego z powodu znikomych
rezultatów osiągniętych w pracy, ale mimo to przyznali premie grupie
dowodzących za wielką gorliwość zademonstrowaną przez drużynę.Kolejne badania
przeprowadzone przez konsultantów wykazały, że obrana taktyka była słuszna, jak
również i system motywacyjny, tylko materiał powinien ulec polepszeniu:
W chwili obecnej Włosi projektują nowy kajak.

Obserwuj wątek
    • laelia Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:16
      załamałam się :)
      • Gość: randia Re: Samo życie............ IP: 195.205.73.* 03.07.02, 10:19
        Wyobraź sobie,że Ja mam to na codzień w pracy..............:)))
        Jeden problem, dwie grupy konsultantów.............;))))))
        • laelia Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:22
          ja też, więcej kadry kierowniczej niż pracowników, a średnią pensję to mam
          taką, że ho, ho :)))) z połowy bym się ucieszyła, gdybym ją mogła zobaczyć w
          swojej umowie :)
          • Gość: randia Re: Samo życie............ IP: 195.205.73.* 03.07.02, 10:28
            ........dziś mam wielką ochotę pomścić troszkę na robótkę.................kurna
            a właśnie mam problem..............powołuję grupę konsultantów :)))
          • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:29
            to ja byłem tym wioslarzem
            • laelia Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:36
              witaj w klubie :)
              • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:46
                w jakim klubie :)
                • laelia Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:58
                  wioślarskim
              • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 10:53
                A na pokładzie to już Pan jest ??? :)
                • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:04
                  randia napisał(a):

> A na pokładzie to już Pan jest ??? :)

nie, nie jestem, zwolnili mnie :)

• randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:06
                    To w takim razie proszę się zabrać za budowę..........:)
                    • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:09
                      budowe? wlasnie jedna skonczylem, moze jakis urlopik?:)
                      • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:14
                        Cholera jakiś leniwy wioślarz się trafił............niedość, że przegrał to za
                        budowe się nie chce wziąść.............:)))

Co do urlopiku, pomyślimy :)
                        • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:22
                          ja juz pomyslalem o urlopie, ma byc i juz, a o reszcie porozmawiamy po urlopie:)
                          • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:24
                            Kurna i krnąbrny do tego...............nie ładnie :)
                            • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:28
                              ale za to jaki slodki :)
                              • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:40
                                Słodki leniuszek.............hhmmmmm............brzmi ciekawie :)
                                • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:47
                                  przemęczony, potrzebujący urlopu i ....:)
                                  • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:52
                                    work_out napisał(a):

> przemęczony, potrzebujący urlopu i ....:)

i............czego Ci jeszcze do szczęścia brakuje ???
                                    • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:02
                                      zebym to ja wiedzial, cos mi sis chce, ale nie wiem co:)
                                      • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:09
                                        Czy tu się przekrada brak zdecydowania????

Może byś spróbował się określić :)))
                                        • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:14
                                          znudzenie otoczeniem, brak adrenaliny robi swoje:)
                                          krótko mówiąc, cosik bym zmalował :)
                                          • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:16
                                            Rozumiem, takie cielęce bieganie po łące :)))
                                            • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:24
                                              samemu nie chce mi się biegać, chyba, że za kimś :)
                                              • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:36
                                                Biegać i wreszcie dogonić ??? :)
                                                • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 12:47
                                                  bo, po co biegać bez celu:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 13:04
                                                    .......dla zwrowia ? :)))

Masz rację, takie bieganie nie ma sensu.........zero przyjemności :)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 13:12
                                                    Jak chcesz to ja pobiegnę za Tobą, a potem ty za mną, tzw gra w ?.....:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 13:38
                                                    ........berka ???
                                                    Ok. pierwszy gonisz :)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 03.07.02, 14:04
                                                    W ten sposób, możemy pobawić się w ciuciubabkę,
                                                    w berku trzeba widzieć uciekającą osobę :))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 03.07.02, 14:51
                                                    Dobrze..........
                                                    Kto komu zawiązuje oczy ??? :)
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 07:11
                                                    Dzień dobry
                                                    myślisz, że tak łatwo dam sobie zawiązać oczy :)
                                                    najpierw trzeba usunąć przeszkody, żeby o nic się nie potknąć :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 10:07
                                                    Chyba miałeś zawiązane, przeszkody już dawno usunięte...............teraz tylko
                                                    zawiązywać oczka i zaczynać sie bawić..........:))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 10:20
                                                    chwila nieuwagi i teren oczyszczony :)
                                                    trzeba jeszcze załatwić szalik albo chustkę :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 10:56
                                                    .........mam chustkę, chodź tu bliżej zaczynamy...........:)
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 11:00
                                                    tym razem dam się namówić, ale ..., już idę......
                                                    ... nie ściskaj za mocno:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 11:07
                                                    Nie ściskam, przecież jestem delikatna :)
                                                    Ale zaraz.........Ty podglądasz, to niesprawiedliwe..........:)
                                                    Mam juz coś innego, teraz nie będziesz podglądał.............uwaga kręcę :)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 11:13
                                                    miałaś zawiązać mi tym czymś oczy, a nie zaciskać na szyi :)
                                                    jak tak dalej pójdzie to już nigdy nic nie zobaczę:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 11:46
                                                    Sorry, nie chciałam................teraz juz dobrze ?
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 11:52
                                                    No tak... dobrze :)
                                                    tylko dlaczego mam zawiązane oczy, pętlę na szyi, o!... i po ostatniej poprawce
                                                    jeszcze związane ręce:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:01
                                                    Bląd nie spojrzałeś na nogi..........też są spętane i teraz dopiero zacznie sie
                                                    zabawa................:))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:13
                                                    jestem dobrej myśli, zapomniałaś o ustach
                                                    może ktoś mnie uratuje..... RATUNKU !!!!!!!! :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:22
                                                    Jaki Ty jesteś zabawny..................ściany są dzwiękoszczelne, a
                                                    teraz.....................:))))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:33
                                                    ale się wpakowałem:)
                                                    to już nie mam nadziei??:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:37
                                                    Jest możesz sie poddać i obiecać,że zgodzisz się na wszystko, a wtedy
                                                    zastanowię się.....................:)))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:45
                                                    a jak myślisz, mam jakieś inne wyjście:)
                                                    ZADZAM SIĘ NA WSZYSTKO !!!:)

• randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 12:48
                                                    Jakoś Ci nie ufam...............może dlatego, że na twarzy jakiś taki szyderczy
                                                    uśmieszek widzę ???? :)
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 13:06
                                                    jaki uśmieszek? Ty to nazywasz uśmieszkiem?:)
                                                    poza tym byłabyś pierwszą osobą którą oszukałem :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 13:38
                                                    Więc dobrze najpierw zdejmę pętle z szyji, co byś się nie
                                                    udusił.................:))))
                                                    A póżniej pozdejmuję resztę :))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 13:43
                                                    Ale wiesz jakie są reguły tej zabawy :)
                                                    ja teraz byłem związany... znaczy się miałem zawiązane oczy.....:, ale
                                                    teraz...:)))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 13:47
                                                    Ale ja nawet nie kręciłam Toba, a Ty nie szukałeś..........:)))

No ale jeżeli ma być po równo związuj.............znaczy się zawiązuj :)

• work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 13:53
                                                    tak mną zakręciłaś, że świata poza Tobą nie widzę :)
                                                    a nie szukałem bo wiesz.... nogi mi związałaś :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:06
                                                    Ale przecież rozplątałam wszystkie pęta,jak obiecałam a Ty nadal nie
                                                    szukałeś :)))

A teraz wiem dlaczego, zakręcony byłeś............:)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:10
                                                    nie dałaś mi żadnych współrzędnych ....
                                                    a..., to jest trudniejsze niż myślałem, nawet zabawa w podchody przy naszej
                                                    ciuciubabce wydaje się być prosta :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:14
                                                    Idź prosto, prosto jeszcze trochę, teraz delikatnie skręć w prawo i jeszcze
                                                    kawałek prosto a teraz wyciągnij rękę i już jestem..........:))))
                                                    Znalazłes, chociaz nie muszę pytać masz przeciez zdjęta opaskę z
                                                    oczu............:))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:28
                                                    ale mnie naprowadziłaś:)
                                                    mówiłem przecież, że trzeba przeszkody usunąć....., teraz mam wielkiego guza na
                                                    czole :)))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:33
                                                    A o co Ty się biedaku potknąłeś ???
                                                    Dobrze już idę do Ciebie, buzi w czułko dać, pomasować i lodu
                                                    przyłorzyć............może w innej kolejności ale to nie istotne :))))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:41
                                                    Hi, hi nie wiem o co, bo było ciemno :)
                                                    No, no – żeby dać buziaka to.... niby każda okazja jest dobra??? :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 14:57
                                                    No to może rozglądaj się lepiej ? :)
                                                    Jaka okazja? Pocieszyć Cię chciałam,tak Mama Mi robiła jak sobie guza nabiłam i
                                                    zawsze pomagało................:))))
                                                  • Gość: work_out Re: Samo życie............ IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 04.07.02, 15:06
                                                    rozejrzałem się dobrze, ale życie jest pełne zasadzek, szczególnie w ciemnych
                                                    pomieszczeniach:)
                                                    bardzo lubię jak mnie tak pocieszają.... jak sobie coś zrobisz, też dostaniesz
                                                    całusa na pocieszenie:)
                                                    powiesz mi skąd jesteś ???:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:11
                                                    I tu się z Tobą muszę zgodzić ;)))

Cos Mi się wydaje, że wiesz ale jak nie to z Wa-wy.

A ty?
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:17
                                                    Niby skąd miałem wiedzieć, że jesteś z wawy, aż taki domyślny to ja nie
                                                    jestem :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:21
                                                    A odpowiedz na Moje pytanie to co ??? :)
                                                    Tego też nie wiesz ??? :))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:25
                                                    hi, hi wiem, ze znienawidzonego przez niektórych forumowiczów KGHM-u :)
                                                    wiesz co:) jesteś z Wawy, a nr IP twojego kompa wskazuje na Wrocław :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:28
                                                    Co z tym KGHM-mem ???

Widzisz jakie cuda się dzieją..............:))))
                                                    Ale naprawdę jestem z Wa-wy.
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:34
                                                    w zasadzie to nie wiem co z kghm – chyba dobrze, ale ludzie z niego nie są tu
                                                    mile widziani:(
                                                    prawda to rzecz względna, a cuda się zdarzają:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:39
                                                    A dlaczego, niegrzeczni czy jak ? :))

Masz rację zależy z której strony patrzysz...............podobno punkt
                                                    widzenia, zależy od punktu..............:)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:43
                                                    To już nie mi oceniać czy są grzeczni:)
                                                    W zasadzie to tak jest ........... siedzenia hi, hi - samo życie - jak w
                                                    temacie:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:53
                                                    Oceniać nie, ale za siebie mówić tak.........:))
                                                    Ogólnie nie mam uprzedzeń.......

No i widzisz powróciliśmy do punktu wyjścia................a tak było fajnie
                                                    się poganiać :)

• work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:55
                                                    to znzczy nie chcesz się już bawić :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 15:59
                                                    Oczywiście, ze mam ochote sie bawić.
                                                    Dlaczego takie wrażenie??? :)

W co tym razem ??? :)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:06
                                                    w co chcesz:)))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:11
                                                    W dwadzieścia pytań ??? :))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:15
                                                    ok. może być :)
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:18
                                                    Randia, kochanie, o czym rozmawiasz? :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:25
                                                    O grze w dwadzieścia pytań chcesz sie dołączyć ?
                                                    Jak tak to zaczynaj..........:)))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:27
                                                    ok, pytanie pierwsze,
                                                    gdzie @ dla mnie? :))))))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:25
                                                    ładnie to tak podsłuchiwać :)
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:28
                                                    nie moja wina, cos mnie samo do Randii ciagnie:)))

work_out napisał(a):

> ładnie to tak podsłuchiwać :)

• randia Re: Samo życie............ 04.07.02, 16:29
                                                    To musisz poczekać do jutra, idę do domku :))))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:06
                                                    Dzień Dobry !
                                                    Jak tam nasze dzwadziescia pytań ??? :)
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:37
                                                    dzień:)
                                                    możesz zaczynać :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:40
                                                    Ja poddałam pomysł, zaczynasz Ty..............:)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:43
                                                    no wiesz... Panie mają pierwszeństwo :)
                                                    hi, hi - jak się wstydzisz możesz pytać w @ :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:48
                                                    Jasne.............cała jestem w pąsach..........:)))
                                                    Wiesz pytania nie muszą być, no właśnie.........mogą być ogólnikowe......
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:51
                                                    dobra, przyznam się:)
                                                    nie mam pojęcia o co zapytać :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 09:57
                                                    Widzę,że zamiast w 20 pytań znów bawimy się w ciuciubabkę............
                                                    .....spodobało się z zawiązanymi oczami ???
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:14
                                                    bo ja wiem? jeszcze mi siniaki nie zeszły po wczorajszym :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:17
                                                    ........i szybko nie zejdą..........:)))
                                                    A nawet gdyby nabijemy nowe :)
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:33
                                                    pewnie, nabijać to jest komu i ma kto :)
                                                    a przytulić to już nie ma komu:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:37
                                                    To pójdz w Me ramiona, utulę twe poobijane ciało, opatrzę
                                                    rany................:)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:51
                                                    Dobra, dobra:)
                                                    nie pierwszy i nie ostatni siniak w moim długim? - (czy aby na pewno długim)
                                                    życiu :)
                                                    ...w ramionka z chęcią się wtulę tylko jeszcze nie wiem kiedy....... :)
                                                    hi, hi ciekawe po co Ci taki poobijany :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:00
                                                    No i tu nasuwa sie pytanie jedno z 20 (ma kobieca ciekawość!), jak długim ????

A to masz zamiar zawitać w Warszawce? Co będę robić? Opiekować się dopóki nie
                                                    wyzdrowiejesz :)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:07
                                                    Ups, pierwsze pytanie wymusiłem naprawdę :) niechcąco hi, hi :)
                                                    ...niestety nie mam tam znajomych :(
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:33
                                                    To jak już wymusiłes to teraz odpowiedz :)

A ja to co pies z kulawą nogą ? :)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:38
                                                    prawie 32 - odwzajemniam pytanie ;) a Ty?:)
                                                    ... a Ciebie prawie nie znam :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:47
                                                    A ja mniej o jakieś 6-7 lat.

To czas żebyś poznał...........:)))
                                                    Napisz coś o Sobie na @, odwzajemnię się :))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:55
                                                    wolę odpowiadać na pytania niż sklecać jakieś CV:)
                                                    ... jak chcesz coś wiedzieć, musisz zapytać w @ :)

• randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:06
                                                    Jak tylko będę miała dłuższa chwilkę, wymyślę coś :))))))))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:12
                                                    nie ma sprawy:)
                                                    a teraz proszę się odwrócić – muszę zawiązać chustkę na oczkach :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:15
                                                    Wolę stać twarzą do Ciebie, niewiem co się stanie jak się
                                                    odwrócę.................:))))))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:20
                                                    chustka, nie jest pretekstem żebyś się odwróciła....:)
                                                    hi, hi ...ja... naprawdę chcę ją tylko zawiązać:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:23
                                                    Oczywiście chustkę zawiązać, co inne rozwiązać...........wszystko się wyrówna :)

Dobrze zaryzykuję..............odwracam się..............:)
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:28
                                                    jasne - sztuki odzieży muszą się zgadzać :)
                                                    ...nie musisz się tak szarpać z tą sprzączką, może się rozerwać...:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:41
                                                    Wiedzialam, że tak będzie, tu niby oczy, zawiąrze, rozwiąrze i
                                                    co .................
                                                    Zemsta za wczoraj...........a miałeś być miły i nie robić
                                                    krzywdy..........:))))
                                                  • Gość: work_out Re: Samo życie............ IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 05.07.02, 12:52
                                                    Hi hi przecież wiedziałaś jak będzie, jesteś dużą dziewczynką :)
                                                    zawsze jak się kimś kręci, to temu komuś się zakręci ...:)
                                                    czujesz się skrzywdzona? wynagrodzę to jakoś :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:57
                                                    No niby i racja, duża dziewczynka :))
                                                    Ale o tym kręceniu nie wiedziałam...........:)))
                                                    Rączki poobcierane w nadgarstkach, na szyjce
                                                    zaczerwienienie..............boli........a jak naprzykład ???
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:05
                                                    Jak mnie wczoraj?:)
                                                    rączki poobdzierane to... to były już wcześniej, a i do śladów na szyjce proszę
                                                    mnie nie mieszać:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:10
                                                    A kogo mam mieszac jak nie Ciebie ???
                                                    Rączki były śliczne i nie bolały........:))
                                                    Szyjka bez żadnych znamion, otarć itp.
                                                    Miałes pocieszyć, ukoić............:(
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:12
                                                    Dobrze, już dobrze :)
                                                    zrobię zimne okłady i położę do łóżeczka :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:16
                                                    I do łóżeczka od razu..............:)))
                                                    Jak Ja wczoraj buzi w czułko...................oburzony, a dziś od
                                                    razu.........:)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:20
                                                    przerywasz w pół słowa :)
                                                    ... do łóżeczka ,pocałuję w czółko, zgaszę światło i zamknę drzwi od Twojego
                                                    pokoju z drugiej strony a sam położę się w salonie na sofie:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:33
                                                    No to teraz przepraszam...........:)

To jedno z dwóch trzeba wybrać, bo Ja się boję ciemności i albo zostawisz
                                                    zapaloną lampkę, albo.....................:))))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:36
                                                    mam wybrać albo?:)))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:39
                                                    Tobie pozostawiłam wybór.............:)))
                                                  • work_out Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:40
                                                    ...to poproszę o adres i foto :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:53
                                                    A jeszcze niedawno mówiłeś, że Mnie nie znasz...........:)))
                                                    Skąd ta zmiana............??? :)))

• randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:51
                                                    Zajęłeś się pakowaniem, że nie odpowiadasz ??? :)
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:19
                                                    no co jest malenka?
                                                    fajnie bylo? :)))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:23
                                                    Beeeeeeznadziejnieeeeeeee!!!
                                                    Przypezł, pogadał, pokazał zdjęcie (całkiem, całkiem), popłakał się i
                                                    poszedł.........i już teraz wiem dlaczego nastąpił koniec.
                                                    Bo z niego taki facet jak d koziej du.. trąba :)))
                                                    Chroń Mnie Panie przed takimi.............:))))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:27
                                                    aaaaa!!!!! to ciota z niego:)))
                                                    myslalem o czyms innym:)))

ps: wiesz na co czekam:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:33
                                                    Mówiłam, że ciota :)))))))
                                                    A ja z nim przez 2,5 roku..............bosze :))))))

PS. Za chcwilę powinnam wysłać..........:)))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 10:47
                                                    Zdarza sie, na swiecie jest duzo ping-pongow, ja jestem jednym z nich:))))

PS: juz? :)
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:18
                                                    hahaha!!! spoko, widzialem:) fajna laska z ciebie:)))
                                                    to kiedy mam byc w W-wie? :))))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:30
                                                    Ja jestem ta wyższa..............żartuje :)))

A kiedy masz ochotę :))
                                                    Przypominam, że od tego czasu się zmieniłam.............:))))
                                                    Oczywiście na lepsze........
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:20
                                                    A co to jest ??? :)))

...........emalia zalega.............
                                                    Tylko nie krzycz ;))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:27
                                                    a co to za klient? :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:32
                                                    Mojej przyjaciólki brat..............kurna ale to skomplikowane.
                                                    Opowiadałam Ci o Nim...........
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:37
                                                    slodka i fajna jestes:)*
                                                    teraz to mi chodzi po glowie to z raczkami, o ktorym kiedys mowilas:)))))
                                                    masz jeszcze jakies? bo chyba sie zakochalem:))))))))))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 11:59
                                                    Dziekuję, aż się zaczerwieniłam :)*
                                                    Tego nie mam, ale może zrobię nowe ???
                                                    No to bardzo się cieszę, poszuam innych.
                                                    To teraz nie będzieszjuż nigdzie latał..............???? :))))))))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:08
                                                    baby, jak sie spotkamy to cie normalnie..... :)))))))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:10
                                                    cio ????? :)))))))*
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:24
                                                    nevermind:)*
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:27
                                                    Juz nie będę z Ciebie tego wyciągać, sam powiesz albo pokażesz.......:)))*
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:30
                                                    przeslij cos jeszcze bo zaraz nie wyrobie:)))
                                                    moge cie ogladac godzinami:)*
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:39
                                                    Nie ma nic :(
                                                    Ale jak tylko będę miała od razu dostaniesz.......:)**
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 12:52
                                                    a dlaczego sie z gosciem tak sciskasz? :(
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:03
                                                    Nie ściskam tylko.............no właśnie co ja tam robiłam ??? :)))

To tylko tak na potrzeby fotki :)))**
                                                    (uf,dobrze żeś innych nie widział) :)))))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 13:53
                                                    jestes jeszcze? :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:06
                                                    Oczywiście, że jestem.........:)*
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:08
                                                    gdybys byla w domu, to bym tyrknal:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:11
                                                    Jestem w pracy i też to możesz zrobić.............na kom. :))))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:17
                                                    a jesli mnie zwinczuja to bedziesz mnie utrzymywac? :)))))
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:19
                                                    Nie narzekaj, nic ci nie zrobią..............a nawet jeśli to Cię obronię :)))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:25
                                                    zapodaj stacjonarny:)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:29
                                                    Wyslałam........:)))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:33
                                                    ok, do ktorej tam jestes? :)
                                                  • randia Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:35
                                                    Niewiem, napewno do 16.00................:)))
                                                  • emperor Re: Samo życie............ 05.07.02, 14:37
                                                    uno momento, bo zajety:(
                  • czarna_pantera2 Re: Samo życie............ 03.07.02, 11:07
                    psia kosc:(
    • Gość: hm Re: Samo życie............ IP: *.pozn.gazeta.pl 03.07.02, 10:56
      zajebiste!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka