Dodaj do ulubionych

Baty dla Locutusa.

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 21:23
Locutus podpadł dziś Adasiowi.
Adaś był o 17.00 w umówionej knajpie na Szerokiej a niejaki Locutus nie
zjawił się.
Na szczęście był ze mną ktoś, z kim można było pogadać.

Locutus - będą baty Panie !!!
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Baty dla Locutusa. 17.05.03, 21:38
      Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Locutus podpadł dziś Adasiowi.

Kubie też :DD

> Locutus - będą baty Panie !!!

Popieram!!!
    • Gość: mouset Re: Baty dla Locutusa. IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 21:38
      Oj Mouset czuł pismo nosem dobrze że g..... z tego będzie, domyślam się kto był
      oprócz Adasia
      Żądamy przeprosin!
      • Gość: Locutus O K**a... zapomniałem... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.05.03, 23:12
        No to wtopa... nikt mi nie przypomniał... no i zapomniałem... ale mi wstyd...
        przepraszam was bardzo... chociaż zapewne gdybym poszedł, to i tak ktoś z was
        musiałby mi stawiać pifko, bo przez ostatni tydzień to ja z Voyage nie
        wychodziłem i zostawiłem tam wszystkie pieniądze (koło 50 zeta przepiłem)... w
        sumie zostało mi piętnaście groszy...

Pragnę was gorąco jeszcze raz przeprosić... na usprawiedliwienie mogę dodać, że
        cały dzień spędziłem z kobietą którą kocham... ale to inna para kaloszy...

No nic... daję wam swoje słowo, że za tydzień (24.05.) o tej samej porze
        (17:00) w tej samej knajpie (Voyage) będę na 100%... pod warunkiem, że ktoś z
        was mi wcześniej przypomni: locutus@op.pl to mój emil. Dajcie znać 24h
        wcześniej.

No nic... następnym razem Kuba i Adaś mają u mnie pifko... oczywiście jeśli
        kasę zorganizuję...
        • kuba203 Re: O K**a... zapomniałem... 18.05.03, 14:19
          Gość portalu: Locutus napisał(a):

> No nic... następnym razem Kuba i Adaś mają u mnie pifko... oczywiście jeśli
          > kasę zorganizuję...

Pod warunkiem, że będą mogli przyjść...
          • Gość: Locutus Re: O K**a... zapomniałem... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.05.03, 01:10
            Adaś z tego co wiem może... a Ty? Zresztą jak nie przyjdziesz, to lepiej,
            zaoszczędzę na pifku :-P ROTFL
            • adas29 Re: O K**a... zapomniałem... 19.05.03, 09:01

> Adaś z tego co wiem może... a Ty? Zresztą jak nie przyjdziesz, to lepiej,
              > zaoszczędzę na pifku :-P ROTFL

Mną się nie przejmuj - ja za siebie zapłacę, w końcu pracuję. To ja Ci
              postawię. Kasę zachowaj dla swojej miłości, spędzaj z nią każdą wolną chFilkę
              (hehehe). One to lubią, choć pokazują inaczej.
              • Gość: Locutus Re: O K**a... zapomniałem... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.05.03, 00:09
                Ehh stary nie denerwuj luda... trafiłem chyba na najdziwniejszą kobietę w
                galaktyce :-P Ja chyba sobie wrócę na olimpiadę biologiczną - tylko przyda mi
                się wehikuł czasu - tam to dopiero było... nie ma to jak maksymalnie
                perwersyjny seks z przygodną partnerką - olimpijką, hehehehe :-P

A pifko, skoro Ci obiecałem, to Ci postawię.
                • adas29 Re: O K**a... zapomniałem... 20.05.03, 10:21

> A pifko, skoro Ci obiecałem, to Ci postawię.

W razie czego za loda z góry dziękuję, sam sobie kupię - hihihihi.
                  • Gość: Locutus Re: O K**a... zapomniałem... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 21.05.03, 00:47
                    Stary perwers... ale ten motyw z sikaniem, który mi przysłałeś był niezły...
                    podobnie jak zestaw antystresowy Media-Markt :-P Powinni tego zabronić...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka