kokokoko_euro_spoko 26.07.25, 00:54 Będzie ok? Dostawa za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajr27 Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 01:25 Spoko. Cena adekwatna do jakości. Pewnie koleżanka spyta w którym ccc kupiłaś🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 12:50 Ale ona chyba nie chciała kupować, tylko tak ogólnie się spytać Odpowiedz Link Zgłoś
baenzai Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 13:37 Wiem, że nie jesteś specjalnym bystrzakiem ale cały czas potrafisz zaskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 03:31 kokokoko_euro_spoko napisał(a): > Będzie ok? Dostawa za darmo. A one są posypane diamentami? Bo “zwykłe” klapki Oran kosztują $840. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 07:43 No ale.to chyba nic dziwnego, ze klapki hermes moga tyle kosztowac Mnie tez sie podoba ten model i bardzo wiele firm robi podobne, a nie w takiej cenie. Ja sie jednak nie skusilam, bo ta cieniutenka podeszwa nie wydaje mi sie wygodna, jakby kazdy kamyczek bylo czuc pod stopa. Na lato wole lepsza amortyzacje.jak w klapkach typu birkenstock na solidnych, mieciutkich korkowych podeszwach. Odpowiedz Link Zgłoś
olpa7 Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 08:15 Spoko, widziałam mnóstwo takich w Turcji. Za stówkę były Odpowiedz Link Zgłoś
nick_z_desperacji2 Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 12:45 Za 8 euro to były podróbki tych za stówę Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 08:26 To bardziej klapki ale okazja Brać nie oglądać się! Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 09:31 Zależy co rozumiesz przez "ok". Jeśli chcesz zamanifestować swój status - będzie ok. Jeśli chcesz pokazać, że jesteś bogatą owcą idącą ze stadem (z przodu, ale jednak za baranami) - będzie ok. Co do komfortu się nie wypowiem, ciągle dorzynam moje sandałki Marni, będzie piąty rok, ale kosztowały mnie 3 stówy i chyba mało kto kojarzy model. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 09:36 Lubię zakupy online gdy przesyłka jest darmowa. Widzę dużo kobiet w takim obuwiu, ja w tym roku biegam głównie w trampeczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lella_two Re: Kobiety / Sandały / codzienne 26.07.25, 15:31 Doskonałe na szybki wypad do Zakopanego na jajecznicę😁 Odpowiedz Link Zgłoś