Dodaj do ulubionych

dziwny zapach?

17.04.07, 10:29
W mieszkaniu mam dziwny zapach – nawet nie wiem co przypomina … ale nie jest
zbyt przyjemny – na klatce tez czasami taki zapsch jest?
Czy macie może coś podobnego u siebie?
A

Obserwuj wątek
    • martinella1 Re: dziwny zapach? 17.04.07, 21:32
      Racja. Właściwie budynek wcale nie pachnie.Nie pachnie świeżością, tylko chyba
      jednak "coś" nie pachnie!Trzeba obwąchać wszystkie klatki i poprosić
      administratorkę o banalna czynność, jaką jest wietrzenie klatek, możliwe po
      otwarciu okien na klatkach. ZAPACH JEST DZIWNY !
      • ewa.z.bajecznej Re: dziwny zapach? 18.04.07, 11:18
        witajcie! a czy ten zapach nie jest przez to, ze wiele osob wylacza na stale
        wentylatory? nie ma wentylacji grawitacyjnej tylko ta mechaniczna.
        • himera1977 Re: dziwny zapach? 18.04.07, 14:56
          no ja mam właczona cały czas wentylacji i okan otwarte... :(
          A
          • martinella1 Re: dziwny zapach? 19.04.07, 00:07
            Smrodek...ale własny.Niestety, jeszcze nie mieszkam - trwa robienie wnętrza.
            Dlatego też wpadając od czasu do czasu nie mam przyzwyczajenia do "dziwnego
            zapachu". Faktycznie -ostro daje w nos. Co Wy - którzy już mieszkacie -
            robicie, że tak "pachnie" ??? Z Bajecznej robią się slamsy? Poważnie - myślę,
            że trzeba wietrzyć i jeszcze raz wietrzyć, tym bardziej, że teraz jeszcze
            słońce zrobi swoje z farbami i chemią budowlaną.Może poleżymy na świeżym
            powietrzu na trawie pod drzewkiem na dziedzińcu ?
            • himera1977 Re: dziwny zapach? 19.04.07, 08:34
              jaki dziedziniec i z jaką trawka?
              widzisz to bloto zamiast trawy?:(
              A
              • agrezd Re: dziwny zapach? 19.04.07, 10:12
                Jakie drzewa? :)

A tak na poważnie to albo się przyzwyczaiłem, ale u nas w klatce (E) nie ma
                efektu "zapaszku".

Pozdrawiam
                Marek
    • agako31 Re: dziwny zapach? 19.04.07, 16:33
      Ja też mieszkam w klatce E i zauważyłam, że u nas to dopiero śmierdzi po umyciu podłogi, jak sprzątaczki przejadą po niej jakąś stęchłą szmatą...

A tak jeszcze poruszając temat samego budynku, to widzieliście ten kawałek ściany, a raczej jego brak nad przejściem obok garaży od strony ul. Ofiar Dąbia (idąc od strony Wisły w kierunku Al. Pokoju) ?? Wygląda to tak, jakby ciężarówka zawadziła dachem o sufit.
      Aga
      • ewa.z.bajecznej Re: dziwny zapach? 07.05.07, 13:56
        moze trzeba poprosic zeby sprzatajacy wietrzyli tez klatki schodowe
        • martinella1 Re: dziwny zapach? 07.05.07, 23:33
          Po co prosić o otwarcie okna-można to zrobić samemu.Proste.A w klatce E po
          otwarciu klapy oddymiajacej na V piętrze wraz ze świeżym powietrzem wlał się
          majowy deszcz zalewając klatkę.Proszę-nie naciskajcie tych przycisków bo często
          się psują i automatyka nie działa.A sprzątajacych warto prosić o ...sprzątanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka