trudny2002 Re: oui, oui, oui...!!! 18.04.07, 11:42 to jest poprawne brzmienie:))) I widzisz teraz juz wszyscy wiedzą gdzie jest Piłka... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz a nawet da da da!!! 18.04.07, 11:44 choć prawdę mówiąc nie wiem jak to jest po ukraińsku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 11:48 Kto teraz buduje te autostrady, stadiony, hotele, zaplecza treningowe, lotniska? Rodacy, wracajcie do kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 11:51 Jak widzę to ten od włoszczowskiego peronu:))) No juz opowiada ze to dzieki dzialaniom ...nooo oczywiscie ale zapewne w gruncie rzeczy winna jest Platforma:))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 11:53 wygralem zaklad caly tysiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 12:00 trudny2002 napisał: > Jak widzę to ten od włoszczowskiego peronu:))) > No juz opowiada ze to dzieki dzialaniom ...nooo oczywiscie ale zapewne w > gruncie rzeczy winna jest Platforma:))) Jak to dobrze, że mamy takiego szpecyjalistem od budowy peronów i zatrzymywania ekspresów w szczerym polu! Platforma to będzie winna, jak nam prawo do organizacji odbiorą z powodu nieprzygotowania na czas inwestycji... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 11:52 A u mnie z radości na tę wiadomość , sąsiad tak pieprznąl w ścianę ... , że o mało komputer mi z biurka nie spadł ))- naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 11:56 gosia.43 napisała: > A u mnie z radości na tę wiadomość , sąsiad tak pieprznąl w ścianę ... , że o > mało komputer mi z biurka nie spadł ))- naprawdę... Ja bym na takiego doniósł do administracji albo do rady parafialnej... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a nawet da da da!!! 18.04.07, 12:04 krzychut napisał: > Ja bym na takiego doniósł do administracji albo do rady parafialnej... Nie wiem , czy bym sie z nimi mogła dogadać , ... a sąsiadami treba dobrze żyć...)) Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 11:53 Wygralismy z Cwokami z Włoch yeeeeeeeeeeeeee "Italy's bid was overshadowed by last season's referee corruption scandal and their on-going problems with football-related crowd trouble" news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/6562527.stm Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 12:02 nie żeby u nas były jakieś problemy z korupcją, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 12:13 No chyba trochę mniejsze, prawda? A i z chuliganka jest dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 12:16 "According to Uefa sources, Poland and Ukraine won in the first round of voting with eight of the 12 votes while four went to Italy and none to Croatia and Hungary" Krótka rozmowa z rywalami:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
podpantoflem Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 12:16 I z czego się chłoptasiu cieszysz? W Krakowie nie będą rozgrywane żadne mecze, a Warszawa wzbogaci się o najlepszy stadion, na którym będą rozgrywane mecze reprezentacji (zapomnij o meczach w Krakowie) i największe centrum sportowe w PL. Oznacza to dalszą centralizację kraju i marginalizację Krakowa. Nie ma powodu do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
oda_nobunaga Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 12:18 Nie wiem jak ty ziomek ale mieszkam ogólnie w Polsce, poniekąd jeziemy na tym samym wózku co Wwa. To jest promocja całego kraju i równiez Kraków na tym skorzysta Odpowiedz Link Zgłoś
podpantoflem Re: yes yes yes!!! 18.04.07, 12:55 Nie interesuje mnie, jak na tym skorzysta Polska - interesuje mnie, co Euro 2012 przyniesie Krakowowi. Przyniesie niewiele. Turystów mamy i tak bez Euro, natomiast infrastruktury nam nie przybędzie, bo pieniądze pójdą głównie w te regiony, gdzie będą mecze, a w dodatku przez obłąkane inwestycje w Warszawie (wpompowanie przez rząd 2 miliardów w najbogatsze miasto!) wszystkie większe największe imprezy sportowe poza narciarstwem i sportami wodnymi będą pewnie odtąd rozgrywane w stolicy. Dziękuję za taką "promocję". Odpowiedz Link Zgłoś