kubakalachurski Re: zboczeńcy nic nie zyskaja manifestacjami 21.04.07, 16:28 Zaiste - pokaz tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Żałosne wygłupy homosiów i innego elementu 21.04.07, 16:33 Żałosne wygłupy homosiów i innego elementu o charakterze eurolewackim to przykład skrajnego braku wstydu i elementarnego poczucia godności. Ci ludzie po prostu plugawią życie publiczne zamiast pójść się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Żałosne wygłupy homosiów i innego elementu 21.04.07, 16:36 Ziew....... Podobnie moglabym powiedziec o tobie. Stek banałów. Nie poczuwam się ani do lewicy, ani do prawicy- nie moja wina ze niektórzy przychodzą z flagami partii i chca sie wylansować. Odpowiedz Link Zgłoś
gej_a_nawet_pederasta ble ble ble ble bla ble bla ble ble ble 21.04.07, 16:38 ble ble ble ble bla ble bla ble ble ble srutu drutu fmnffmfmfm vmvmv,mlclcl kvkmjsmmcm , blfkvjdjsnm ,blkfjdnxcnvmgkkfjdjsmszmcvmbkkgfjs vvd;lmlmvx;mlxczm;lcxz;lmvm;lvml;vx;lmv;mvxm;lvx;lmv ble ble dssvsdgfggfhdhhfhfghghggghghghgghgh Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: ble ble ble ble bla ble bla ble ble ble 21.04.07, 16:42 gej_a_nawet_pederasta napisał: > ble ble ble ble bla ble bla ble ble ble srutu drutu fmnffmfmfm vmvmv,mlclcl > kvkmjsmmcm , blfkvjdjsnm ,blkfjdnxcnvmgkkfjdjsmszmcvmbkkgfjs > vvd;lmlmvx;mlxczm;lcxz;lmvm;lvml;vx;lmv;mvxm;lvx;lmv ble ble > dssvsdgfggfhdhhfhfghghggghghghgghgh ej...musisz to robic online? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: ble ble ble ble bla ble bla ble ble ble 21.04.07, 17:02 hurra jak zwykle rzeczowe argumenty za pedalstwem!!! juz jestem za gejostwem, wreszcie mnie ktos przekonal!!!! i jest rozowo i teczowo i fioletowo!!!! ide sie zakochac w jakims koledze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Żałosne wygłupy homosiów i innego elementu 21.04.07, 17:00 junkier napisał: > racja Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: W którym miejscu złamałem prawo lub regulamin 21.04.07, 16:35 katolik_polski1 napisał: > kozaczek3 napisał: > > > Pisząc jako pierwszy to oto Hasło. > > > > "Pedofile lesby geje cały Kościół tym pęcznieje." > > Cenzor wyciął to hasło i kilka wypowiedzi związanych z nim. > > > > Przekształciłem hasło Wszechpolaków. > > Pedofile lesby geje cała Polska z was się śmieje. > ------------------------------------------------------------------ > Ty Judaszu ! > Najwyzsza Rada juz ciebie nie potrzebuje ! > Powies sie !!! Dziękuję za te merytoryczne argumenty.! Tylko katolik_polski1 jest w stanie odpowiedzieć w sposób tak rzeczowy i mądry. Inaczej mówiąc jest mu obojętny wizerunek jego i jego nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: W którym miejscu złamałem prawo lub regulamin 21.04.07, 16:44 Ja tylko ci przetlumaczylem na polski , za kogo ONI cie maja ! Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: W którym miejscu złamałem prawo lub regulamin 21.04.07, 17:13 nic "kozaczkowi3" nie musisz tlumaczyc to wulgarny typ, idz na forum po polnocy zobaczysz jakich wulgarnosci uzywa- rynsztok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zakończcie promocję dewiacji, proszę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:37 współczuję homoseksualistom, że tacy są, nic do nich nie mam, ale parad i promocji dewiacji sobie nie życzę proszę o szacunek dla moich poglądów i uczuć, nie chcę tego oglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: zakończcie promocję dewiacji, proszę!!! 21.04.07, 16:38 Nie musisz wspolczuc, zyja tak jak chca i jest im z tym dobrze- nie slyszalam aby ktorys chcial sie z wlasnej woli leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: zakończcie promocję dewiacji, proszę!!! 21.04.07, 16:43 gabrielafrancuz napisała: > Nie musisz wspolczuc, zyja tak jak chca i jest im z tym dobrze- nie slyszalam > aby ktorys chcial sie z wlasnej woli leczyc. a jednak takie przypadki sa...trzeba tylko troche poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity6 [...] 21.04.07, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: zakończcie promocję dewiacji, proszę!!! 21.04.07, 17:00 gościu, z całym szacunkiem, ale czego konkretnie nie chcesz oglądać? o ile wiem, w marszu szli sobie spokojnie ludzie z jakimiś transparentami? nie oglądasz podobnych co dnia we "Wiadomościach"? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz My normalni, nie chcemy oglądać promocji homo- 21.04.07, 18:21 seksu. Bo taki seks u normalnego wywołuje wymioty. Jak jedzenie ekskrementów. I nie tu ma znaczenia jak wygląda osoba promująca homoseksualizm. Czy ma głowę, ręce i nogi czy jest kosmitą z mackami. To wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: My normalni, nie chcemy oglądać promocji homo 21.04.07, 18:25 wlodzimierzu.iliczu, a może zamieścisz tutaj link do fotografii na której zobaczymy niesione przez uczestników Marszu Równości transparenty, które zachęcają cię do uprawiania "homoseksu"? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz A co wiąże we wspólnotę tę grupę? Dobitnie to 21.04.07, 18:35 podkreślali w mediach: Homoseksualizm. Tylko w imię propagandy tego zboczenia wyszli na ulicę. Nic innego ich nie łączy. Nawet hodowla kanarków. A jak to robią - wie każdy dorosły. I każdego normalnego doprowadza to do wymiotów. Nie udawaj przygłupa pedale. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Do wlodzimierza.illicza! 22.04.07, 00:29 To dziwne, ja kiedy patrze na ludzi nie zastanawiam sie jak oni to robia (no, chyba ze ktos mi sie b. podoba ;), kiedy sa sami we wlasnej sypialni, a widze ze Tobie to sen z oczu spedza! Co mowi na to Twoj lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Rownosc 21.04.07, 16:40 wszyscy rodza sie rowni. Potem wiekszosc dorasta i staje sie zacna i przyzwoita a niektorzy mutuja sie na prawicowcow. Ktore bialka i geny sa winne? Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Rownosc 21.04.07, 16:53 gabrielafrancuz napisała: > hahaha, piekny post :) piekny piekny...ale dzial w obie strony.. niektrzy staja sie lewicowcami lub - o zgrozo! homo... Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Rownosc 21.04.07, 16:52 qc napisał: > wszyscy rodza sie rowni. > Potem wiekszosc dorasta i staje sie zacna i przyzwoita a niektorzy mutuja sie > na prawicowcow. > Ktore bialka i geny sa winne? ------------------------------------- twoje, 2, bo dzwonia i dzwonia bo sa puste jak wydmuszki(mowie o tych miedzy nogami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos Boży Re: zboczeńcy nic nie zyskaja manifestacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:46 Synu bluźnisz. Bóg ciebie ukarze i będziesz po wsze czasy smażył się w smole w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Rynek krakowski nie jest gejowski!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:50 Właśnie wróciłem z demonstracji, bardzo mi się to podobało, ale chciałbym żeby pedały nie chodziły z manifami po krakowie. Pederaści, lesby,geje cała polska z was się śmieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Rynek krakowski nie jest gejowski!!! 21.04.07, 16:58 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Właśnie wróciłem z demonstracji, bardzo mi się to podobało, ale chciałbym żeby > pedały nie chodziły z manifami po krakowie. > Pederaści, lesby,geje cała polska z was się śmieje!!! ----------------------------------- czy kazdy Wesz-polak sie przyzna ze szambo i faszyzm, to jego Ojczyzna???? Faszyzm smierdzi, faszyzm zginie w LPR sa same swinie u koryta i w korycie, chca dzis zrobic swiniobicie bo to sa eSBecy, idacy na calosc ale ich cechuje mialkosc i malosc wiec odjezdzaj z mojej Polski zgnilaku Weszpolski Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 [...] 21.04.07, 16:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 17:05 tolerancja tez polega np. na tym, ze zanim komus bedziesz zyczyl 'wesolych swiat' zwlaszcza 'bozego narodzenia', to sie spytaj czy ktos jest aby wierzacy, bo mozesz urazic jego uczucia antyreligijne. jakas ograniczona laska probowala mi gdzies to tlumaczyc hehe. fajna tolerancja, dziekuje postoje Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 17:09 Ja jestem niewierzaca i nie tylko od swieta zycze ludziom jak najlepiej. Glupio mi gdy inni życza mi Wesolych Swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 17:15 gabrielafrancuz napisała: > > Ja jestem niewierzaca i nie tylko od swieta zycze ludziom jak najlepiej. > Glupio mi gdy inni życza mi Wesolych Swiat. -------------------------------- no ale w zboczony sex wierzysz???wiec jestes wierzaca tylko inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 17:17 Sorry, ale nie rozumiem. O.o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 21.04.07, 17:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 17:18 Mam w nosie, jesli nie glebiej twoje życzenia. Co ze mna nie tak? Moze wydasz diagnoze? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz A ja też jestem niewierzący ale tolerancyjny 21.04.07, 18:24 W odróznieniu od ciebie. I lubię jak mi życzą Wesołego Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to znowu ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dori Re: zboczeńcy nic nie zyskaja manifestacjami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:06 Chcesz pie..lic wszechpolaków girtycha itd? Musisz być wyjątkowy, że nikt w twoim srodowisku ciebie nie chce. Czy też kręci ciebie jak ktoś mówi do ciebie brzydko ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Marsz Tolerancji zakończony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:11 "Pedofile lesby geje cała Polska z was się śmieje"; "Kolorowa tęcza znak zboczeństwa", "Rynek Krakowski nigdy gejowski". Powiewali transparentami z napisami: "Stop dewiacji", "Leczcie się", "Smok wawelski woli dziewice", "Homo go home" Znaczy... To gdzie ta kultura? Bo najbardziej znana polska tradycja jest wyzywanie innych glupimi haslami. I to sie zgadza. Ale kultury to tu nie ma za grosz... Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 17:28 czy kazdy Wesz-polak sie przyzna ze szambo i faszyzm, to jego Ojczyzna???? Faszyzm smierdzi, faszyzm zginie w LPR sa same swinie u koryta i w korycie, chca dzis zrobic swiniobicie bo to sa eSBecy, idacy na calosc ale ich cechuje mialkosc i malosc wiec odjezdzaj z mojej Polski zgnilaku Weszpolski Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Michnik chce przejac polskie duszyczki !!! 21.04.07, 17:12 Jak powiedzial Bierezowski , tylko sila mozna go wyrzucic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vis polski katolik to jest smierdzacy, pelen nienawisc IP: *.fbx.proxad.net 21.04.07, 17:40 polski katolik to jest smierdzacy, pelen nienawisci ciemniak. Katolicy w innych krajach sa prawdziwymi chrzescijanami a nie ta nasza cholota Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Chodzi tylko o zydowski interes !!! 21.04.07, 17:21 Rozwalic Polske od wewnatrz i zagarnosc jej skarby ! Bush okazal sie swietnym wspolpracownikiem . Kiedy oglasza interesy USA to tylko z Muzeum Holocaustu ! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Chodzi tylko o zydowski interes !!! 21.04.07, 17:26 gabrielafrancuz napisała: > ziew. ---------------------------------------- Cooo ? Rabbi oszukuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Chodzi tylko o zydowski interes !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Tolerancja i rownosc to utopia ! IP: *.chello.pl 21.04.07, 17:26 Na pieszczoty to sobie trzeba zasłużyć, kochasiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrr OpiniaMarsz Tolerancji vs Marsz Kultury i Tradycji IP: *.196.pxs.pl 21.04.07, 17:28 Jakiś czas temu dałem się poznać jako osoba tolerancyjna w stosunku do środowisk gejowskich. Dzisiaj będzie na odwrót, czyli skarcę chomików za marsz, a co gorsze i o zgrozo pochwalę troszkę Młodzież Wszechpolską... ostro się zapowiada, co? No to zaczynamy: olaf.jogger.pl/2007/04/21/krakow-marsze-tolerancji-vs-marsz-kultury-i-tradycji/ Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Hej durne Poljaki 21.04.07, 17:30 Nie tak dawno telewizja pokazywala strasznie brutalne dzialania milicji na Bialorusi. Jak oni rozpychali sie i napierali na demonstrantow trzymajac sie pod ramiona. Nie mieli palek ani tarcz.Byli w zwyklych mundurach. Jak telewizja kraju katolickiego IVRP grzmiala na ich brutalnosc. A tu nasza pokojwa Policyja milujaca po katolicku blizniego swego. Hej durne poliaki. Katolickie swinie nie uszanujecie innych, nie uszanujecie siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 17:36 zlac zimna woda, i obic palami, a potem w kajdany i do robot mialby kto budowac stadiony i reszte powtarzam: faszystow i pedalow, zlac woda obic palami, w dyby i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 17:43 ale oni maja prace . W sumie utrzymuja takich nierobow jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 17:46 to prawda, sa siebie warci - tylko drza pyski i przeszkadzaja normalnym Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 17:55 Gość portalu: kk napisał(a): > to prawda, sa siebie warci - tylko drza pyski i przeszkadzaja normalnym zgadza sie. tylko nie zapominajmy kto zaczął z tą potrzeba zamanifestowania swej "dyskryminacji" a kto odpowiedzial kontrpochodem Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 18:21 polar, jakieś trzy kwadranse temu jakiś hetero opowiedział, co mu się wydarzyło kiedy wychodził z kolegami z wieczoru kawalerskiego. Usłyszał coś w rodzaju "..... pedałów" i oberwał. Pisze, że był tak zszokowany, że nawet się nie bronił. Nie wydaje ci się, że choćby ta sytuacja jest dowodem na nietolerancję wobec osób homoseksualnych w Polsce? to, że możesz oberwać tylko dlatego, że komuś będzie się WYDAWAŁO, że jesteś homoseksualistą, świadczy twoim zdaniem o tolerancji polskiego społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 18:24 okrent9 napisała: > polar, jakieś trzy kwadranse temu jakiś hetero opowiedział, co mu się wydarzyło > > kiedy wychodził z kolegami z wieczoru kawalerskiego. Usłyszał coś w > rodzaju "..... pedałów" i oberwał. Pisze, że był tak zszokowany, że nawet się > nie bronił. Nie wydaje ci się, że choćby ta sytuacja jest dowodem na > nietolerancję wobec osób homoseksualnych w Polsce? to, że możesz oberwać tylko > dlatego, że komuś będzie się WYDAWAŁO, że jesteś homoseksualistą, świadczy > twoim zdaniem o tolerancji polskiego społeczeństwa? przestan.....debili w kazdym spoleczenstwie nie brakuje. ale masz czesciowo racje. ktos ten powiedzial na tym forum, ze do niedawna nic nie mial przeciw pedalom, ale sztuczne narzucanie swoich problemow lozkowych, manifestowania rzekomej "dyskrymoinacji" tylko go wqu..a, ze zmienil zdanie, wiec przenies to teraz na szerszy grunt, bo takich ludzi jest zapewnie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 18:29 polar, nie musisz odpowiadać na posty które nie były do ciebie adresowane. Co do twojego postu: kto ci "narzuca swoje problemy łóżkowe"? I jeśli już musiałeś odpowiedzieć na mój post nie dla ciebie przeznaczony, to przeczytaj go wpierw dokładnie, a dopiero potem się odnieś. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 18:38 okrent9 napisała: > polar, nie musisz odpowiadać na posty które nie były do ciebie adresowane. napisales wyzej: "polar, jakieś trzy kwadranse temu jakiś hetero opowiedział, co mu się wydarzyło " chyba masz jakies rozdwojenie jaźni > > Co do twojego postu: kto ci "narzuca swoje problemy łóżkowe"? > to taka metafora ,jesli wiesz co mam na mysli > I jeśli już musiałeś odpowiedzieć na mój post nie dla ciebie przeznaczony, to > przeczytaj go wpierw dokładnie, a dopiero potem się odnieś. acha...to jak chcesz pisac posty dla kogos tam przenaczone, to wysyłaj PM a nie wypowiadaj sie publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 18:55 jakie rozdwojenie jaźni, polar? sugerujesz, że to ja napisałam tamten post o oberwaniu w gębę po wieczorze kawalerskim? Wiem, co to jest metafora. Jeśli "narzucanie problemów łóżkowych" miało być metaforą, to może oświeć mnie, czego. Co ci narzucają? Nie bronię ci odpowiadać na moje posty, ale jeśli zwracam się bezpośrednio do kogoś, a ty mimo wszystko chcesz odpowiedzieć, zrób to merytorycznie. Ty nawet nie przeczytałeś tamtego mojego postu. Bo jeśli jak twierdzisz wiesz, co to jest metafora, to chyba powinieneś być w stanie zrozumieć jego treść. Nie odpowiedziałeś merytorycznie więc dochodzę do wniosku, że po prostu nie doczytałeś mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 22:14 okrent9 napisała: > jakie rozdwojenie jaźni, polar? sugerujesz, że to ja napisałam tamten post o > oberwaniu w gębę po wieczorze kawalerskim? > > Wiem, co to jest metafora. Jeśli "narzucanie problemów łóżkowych" miało być > metaforą, to może oświeć mnie, czego. Co ci narzucają? > > Nie bronię ci odpowiadać na moje posty, ale jeśli zwracam się bezpośrednio do > kogoś, a ty mimo wszystko chcesz odpowiedzieć, zrób to merytorycznie. Ty nawet > nie przeczytałeś tamtego mojego postu. Bo jeśli jak twierdzisz wiesz, co to > jest metafora, to chyba powinieneś być w stanie zrozumieć jego treść. Nie > odpowiedziałeś merytorycznie więc dochodzę do wniosku, że po prostu nie > doczytałeś mojego postu. rzeczywisice...poziom merytoryki jest u ciebie wysoki...jak u wszystkich homo zezreszta Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: cale te zbiegowisko, z lewa i prawa, kazalbym 21.04.07, 22:53 polar, może po prostu odpowiesz na tych kilka prostych pytań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pia "Wszechpolak zaliczył marsz przez odbyt na rynku" IP: *.interna2.uj.edu.pl 21.04.07, 17:36 Parafrazujac stara wpowiedz kaprala o strzelaniu zolnierzy na poligonie... Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Prawo do pokazywania publicznie swych dup? 21.04.07, 18:16 to w Krakowie ktoś dziś publicznie pokazywał części ciała uznane w naszym kraju za "prywatne"? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Obejrzyj marsze twoich pobratymców na zachodzie 21.04.07, 18:29 i w Kanadzie. Tam zobaczysz to co czym każdy pederasta marzy. Pokazać wszystkim swoją dupę. Z myślą, że komuś się spodoba i ... Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Obejrzyj marsze twoich pobratymców na zachodz 21.04.07, 18:34 Byłam na takim marszu dwa lata temu w Chicago. Jako widz z tęczową flagą, z moją partnerką. Była tam też jej prawie dorosła córka (osobno, z koleżanką z pracy, i ich szefem, który jest gejem). Było bardzo kolorowo i wesoło, telewizja transmitowała, wybierano najciekawszą platformę (w konkursie startowało kilkadziesiąt różnych firm i instytucji, m.in. straż pożarna) Nikt nie pokazywał gołych tyłków, piersi ani penisów. A ci, którzy publicznie w parkach pokazują to, co większość ludzi w naszym klimacie zakrywa odzieżą, nazywają się ekshibicjoniści, nie homoseksualiści. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Degeneratko, myślisz, że złapiesz młodzież na 21.04.07, 18:42 "ładne kolorki i tęczę" jak dzieci na nomen omen kolorowego loda? Każdy zboczek reklamuje swój propagandowy pochód jako "kolorowy". To zwykłe ohydne nadużycie bo realnie homoseksualizm to bezpłodność czyli choroba. I to wcale nie jest "kolorowe" i wesołe ale smutne i szare - bo to życie bez swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: Obejrzyj marsze twoich pobratymców na zachodz 21.04.07, 21:05 okrent- pozdrowienia dla Ciebie i Twej drugiej połówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Obejrzyj marsze twoich pobratymców na zachodz 21.04.07, 21:43 lesbijko_wrocław - a dzięki :) właśnie jej opowiadałam przez telefon o tym marszu i pożałowania godnych komentarzach na forum... Co smutne, w dzień szesnastych urodzin jej syna, który (dzień, nie syn) już i tak jest trochę smutny z tego powodu, że oni są w USA, a ja w Polsce. Mimo wszystko świętujemy :) A dzieciak dostał w prezencie m.in. "Inteligencję emocjonalną" - nie żeby jemu akurat jej brakowało, ale lubi takie popularno-naukowe książki, a moim zdaniem im więcej młodych będzie rozumiało mechanizmy IE, tym spokojniej się nam wszystkim będzie żyło... :) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Normalna Rodzina Chłopak i Dziewczyna IP: *.e-wro.net.pl 21.04.07, 17:56 Brawo Kraków gonic pedałów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluralistka Marsz tolerancji....................??? ??????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:03 To jest przykre i haniebne, aby jedna młodzież (wszechpolska) podczas marszu nietolerancji, śpiewała hymn Polski -podskakując , przeklinając, obrażając inną młodzież.Nieśli też flagi w barwach narodowych z orłem w koronie.Z tymi atrybutami w rękach, rzucali różnymi przedmiotami nie tylko w uczestników marszu TOLERANCJI ale i w Policję. Ludzie w jakim kraju my żyjemy??????Ponadto wznosili okrzyki obrazliwe typu PEDAłY, chorzy. Ludzie gdzie my żyjemy- jeśli chorzy??? to czy chorych się obraża i rzuca kamieniami??? Chorzy są ci co nie znają słowa TOLERANCJA. Młodzież wszechpolska uważa się za katolików...? Oni nie mają Boga w sercu, bo oni wyssali nienawiść z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabba Re: Marsz tolerancji....................??? ????? IP: *.zax.pl 21.04.07, 18:07 Ich marsz był marszem "kultury i tradycji". ;))) ZA jedno i drugie w ich wykonaniu ja podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 a poza tym.... 21.04.07, 18:09 ...sadze, ze scenariusz manifestacji mial wygladac jak w latach popdzednich, czyli brak zgody na przemarsz albo spalowanie, po ty by PE lub inna spedlaona instytucja UE mogla sie wypowiedziec o dyskryminacji pedalow w Pl i przyznac jakies srodki organizacjom propedalskim szymona niemca czy prolesbijskim Ygi jakiejs tam (jak na lesbe przypada nawet imie ma nienormalne). ale jak powiedziala gabrielafrancuz w tym roku bylo nudno i niespecjalnie, wiec prowokacja srednio sie udala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Marsz Tolerancji zakończony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:12 Te hordy łysych kretynów to ta kultura i tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabba Re: Marsz Tolerancji zakończony IP: *.zax.pl 21.04.07, 18:13 tak- Bóg, honor i ojczyzna! xD Odpowiedz Link Zgłoś
niketas Re: Marsz Tolerancji zakończony 21.04.07, 18:18 parada dla parady... tylko miasto koszty ma z tego... na szczescie te para-ugrupowania to spoleczny margines... choc piskliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 18:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabba Re: Dokąd oni pedałują??? IP: *.zax.pl 21.04.07, 18:21 do Ciebie. Chcą Ci zmienić orientacje O.o Odpowiedz Link Zgłoś