Gość: OLEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:04 Ponoc to jest stadion miejski, a nie wisly... chyba ze ts wykupil obuekt, ale nic o tym nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiu_bez_pelerynki ja wiedziałem,..że tak będzie,..ja wiedziałłem,.ja 26.04.07, 22:11 wiedziałłem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 89.100.133.* 26.04.07, 22:20 Bzdura...nagle sie zabrali do roboty...wzyscy krakowianie dobrze wiedza, ze w Krakowie to najwyzej mozna wszystko spieprzyc i wszystkim przeploszyc (patrz Google) a o pseudo-stadionie Wisly juz nie wspomne. Wstyd ale sami jestesmy sobie winni, takich a nie innych poliykow wybieralismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 195.150.65.* 26.04.07, 22:38 Ale pieprzysz gościu! Takich malkontentów jak Ty powinno się przymusowo wysiedlać z Krakowa. Np. do Włoszczowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Widzieliscie ten osrany golebnik z papy na Rynku? IP: *.crowley.pl 26.04.07, 23:42 to tak zyebys sobie obejzal w ramach poznawania mentalnosci wlodarzy Krakowa. Chyba ze jestes z jakies zapadlej podkrakowskiej wiochy i bywasz tu raz na 10lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Widzieliscie ten osrany golebnik z papy na Ry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 01:24 Ty X- bos pewnie stasiek, kup se - jak juz jojka mamusine spsedos, cos kurce dupke wymacacos - tako ksionske ło ty łortografi.Ino ono drogo i nie bedzies mioł na te łofiare co dajes - jak juz hanke bez ty gumy podupcys kole gnojówy - u ksiendza kole sumy.A póżni zaś se zdrowaśke do tych fajnych panów polityków z rzondu odmów, co ty aborcyji czy innych świństew nie chcom.alelója.jo tys za panem jarosłem jezdem i jego bratem bo óni nie chcom do óni.a ten jórek tysz jezd fajny bo ón katlikuch strone czymie i o ty aborcji muwi dobrze, rze ona jezd zła.U nas w parfji jezdesmy za tymi rozwionazaniami,znaczy dobrymi dla Polski i tego pana najwarzniejszego, cheba bedzie jaki minister, bo mo na imie ludwig. Jak ten kolosz co koło nos jechoł z enerde kajsi. alem sie roz PIS ała, ło jezu.mania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maykel Re: Widzieliscie ten osrany golebnik z papy na Ry IP: *.gemini.net.pl 27.04.07, 10:55 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 00:12 ej , nie szalej ludzie mieszkają w Krakowie i w innych miastach na świecie wyjazdu z Krakowa nie traktuj jak kary śmierci to już nie ten tradycyjny Kraków teraz w Krakowie rządzi lewica z PSL prezydent też nie jest rodowitym Krakusem to wiocha przyjezdna do Krakowa kiedyś wybiera swoich dobroczyńców ,którzy dawali wsiowym punkty za pochodzenia i ci dostawali się na studia i w Krkowie zostali to własnie oni , na przykładzie swoich domów zrobili z Krakowa chlew cieszą się bo PSL w urzędzie sprowadziła do Krakowa turystów ,którzy chleją do nieprzytomności , tak jak w gospodach GS ,dając zarobek pabiarzom a Kraków ze swoimi zabytkami ich nie interesuje po tym jak wybrano Majchrowskiego na prezydenta widać ,że prawdziwych Krakowian jest niewiele i mieszkać w Krakowie może każdy i coraz mnie osób ma się z tego tyt€łu czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 62.121.135.* 27.04.07, 14:03 Może sobie Majchrowski mówić. I tylko mówić. Na tym etapie organizacji o miejscu organizacji spotkań decyduje tylko i wyłącznie UEFA, a nie komitet organizacyjny (nawet jeśli zasiadałoby w nim 100 Gosiewskich). @yoda. odwal sie od Włoszczowy. A jeśli już musisz pisać dla samego pisania to przynajmniej naucz się poprawnie odmieniać nazwy własne. Odpowiedz Link Zgłoś
berberys66 JM chce EURO - dzieci giną z braku chodników ! 26.04.07, 23:08 Czerwony Majchrowski walczy o pławienie się w blasku EURO, przeznacza kolosalne kwoty na modernizacje aren dla młodocianych bandytów- ale skąpi środków na budowę ulic i chodników, a z powodu ich braku dzieci tracą życie - jak kilka dni temu na ul.Lubostroń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simple mind jeśli to skutek zaniechania lub zaniedbania winni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 01:30 muszą być ukarani a Miasto musi zapłacić odszkodowanie rodzinie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.32-130-66.mc.videotron.ca 27.04.07, 02:35 A przyznaj sie bratku jaki jest stadion w twoim mieście , no pochwal sie gdzie mieszkasz, aaaaa wstydzisz sie co mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick80Katowice Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:23 Ciesze sie bo uwazam ze Krakow zasluzyl na to zeby byc organizatorem tych ME, podobnie jak Sląsk ale dalej nie wiem co w koncu z oferta Chorzowa, czy ona tez przestala byc rezerwowa? Pozdrawiam Krakusów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal6661 nie ma listy rezerwowej?? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.07, 09:38 Czyli Gosiewski w międzyczasie zmienił ofertę Polski organizacji Euro i wysłał nową do UEFA? Taką, gdzie jest 6 miast a nie 4? No chyba nie, czyli to wszystko ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Co ten Majchrowski za glupoty wygaduje? 26.04.07, 23:24 To czy Kraków będzie na liście miast w których odbędą się mecze EURO2012 zdecyduje UEFA, a nie minister Gosiewski... Zresztą widać że wchodzi w tyłek Kaczyńskim i Gosiewskiemu bo dają EURO2012! Śmiech na sali! KRAKóW NIE CHCE EURO2012 OD EDGARA GOSIEWSKIEGO I JARUSIA KACZYńSKIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in_dependent Re: Co ten Majchrowski za glupoty wygaduje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:35 Nie wypowiadaj się w imieniu całego miasta kolego. Prawda jest taka, że w Krakowie nie wygrał wyborów nikt inny, jak Zbigniew Ziobro, który bądź co bądź należy do partii Kaczyńskich i tym samym Gosiewskiego. A z włączenia Krakowa do EURO 2012 cieszę się ogromnie i dziwi mnie, dlaczego nasze miasto było wcześniej na liście rezerwowej, przecież to najprężniej rozwijające się miasto południowej Polski. Pomijam już, że najpiękniejsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocia Re: lewaku na drzewo albo do Rozpudy:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 01:40 no no tych lewakuch cza rozbrojić 1 na za wsze. Dobze rze som tu lódzie postempowe, takie w tyh koszólach ópranyh co sie do boga modlom i wogule som fajni.Ja tesz se lubie podemonstrować, jak se pujde do cienia i te pjosenke ewy sonet zatancze. polecam, tam fajnie jezd w tym cienió.i tesz pedałuch nie lubie ! pozdro kocia gg: 666666666666, napisz prosze jeźli jezdes fajnym rz-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x To usuncie wrszcie ten osrany golebnik z Rynku!!!! IP: *.crowley.pl 26.04.07, 23:40 To usuncie wrszcie ten osrany golebnik z czarnej papy stajacy Rynku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Spamujący psycholu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:21 .... golnij sobie z gwinta jabola i schowaj się do tego gołębnika. Może Ci przejdzie. A jak nie ... - to rozpocznij leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scotch Re: Spamujący psycholu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:54 Rotfl :D Zajebisty tekst mu puściłeś :) Mało się z fotela nie wyj***łem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: To usuncie wrszcie ten osrany golebnik z Rynk IP: 83.238.175.* 27.04.07, 09:09 Mnie denerwuje to ogrodzenie na rynku, widzę w tym złą wole prawicy, która zazdrości czepia Majchrowskigo i szkodzi miastu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Może to takie gadanie, żeby zmobilizować miasto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:22 W końcu reakcja Polaków na przyznanie im Euro dowodzi ich świadomości, że potrafią tylko gdy muszą ;P Mam nadzieję, że się mylę, że pan Majchrowski rzeczywiście wie, co mówi. Bo pokonań Wawę, Gdańsk, Poznań i Wrocław będzie ciężko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miernota O BOŻE!!!! IP: *.multi-vision.pl 27.04.07, 00:26 NIE MACIE INNYCH TEMATOW TYLKO NON STOP CZEPIACIE SIE TEGO GOSIEWSKIEGO!!!! I NIE PISZCIE BZDUR ZE WSZYSTKO CZEGO ZABRAKLO MALOPOLSCE (DOBRYCH PROJEKTOW I PO PROSTU JAJ TAM GDZIE TRZEBA) TO PRZEZ WOJ SWIETOKRZYSKIE. NIE SZUKAJCIE WINNEGO ZA DALEKO TYLKO TU WSROD SWOICH MIZERNYCH URZEDASOW KTORZY NIE POTRAFIA WALCZYC O DOBRO MALOPOLAN. POZDRAWIAM I ZYCZE MALOPOLSCE JAK NAJLEPIEJ ALE ODWALCIE SIE OD SWIETOKRZYSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.fema.krakow.pl 27.04.07, 01:21 Brawo, jednak rozsądek zwyciężył! Przecież Kraków to dawna stolica Polski. Mam nadzieję, że do roku 2012 powstanie droga ekspresowa Warszawa - Rabka, przez Kraków (a może nawet doprowadzona zostanie do Nowego Targu?). Fajnie by było, gdyby udało się sfinalizować budowę autostrady A4 od granicy polsko - niemieckiej do granicy polsko - ukraińskiej. Czekamy na takie informacje. Więcej pracy "organicznej", mniej patosu, lustracji, tych wszystkich polowań na czarownice etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 189.146.254.* 27.04.07, 06:27 z tego co czytam to Krakow bedzie mialo tylko jedno spotkanie euro! zawsze to lepsze niz nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vqb Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 07:13 tak , będzie jedno spotkanie a genialny Majchrowski na bramce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu PUKWATEREK Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 07:31 Mecze Euro 2012 mogłyby byc rozgrywane na nowo zmodernizowanym stadionie Nawiśalnu przy ul.Dietla, bo tam jest dobry dojazd tramwajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu PUKWATEREK Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 07:33 Pomyłka-chodzi mi oczywiscie o stadion Nadwiślanu, a po meczach kibice mogliby isc zwiedzac Wawel i Kazimierz, bo są obok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barman Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 07:36 A po meczu wypić kulturalnie piwko w barze Nadwislanu Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 Buhahaha! Skoro wierzycie Majchrowskiemu to... 27.04.07, 08:47 już wiem dlaczego w Krakowie ostatnio przegrywamy wszystkie wyścigi o różne inwestycje! Google, siedziba PKE, siedziba Recznika praw obywatelskich i inne. Ten człowiek żyje tylko z obiecanek, cacanek a ciemny lud w to wierzy. Rany julek! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Buhahaha! Skoro wierzycie Majchrowskiemu to.. 27.04.07, 12:44 Ulokowanie PKE w Katowicach jest logiczne, RPO w zasadzie też (liczba ludności), ale z tym Google'm to faktycznie ratusz dał du.y. Na samych turystach w ciągnąć nieskończoność się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Re: eSBek Ryszard Grabski atrakcją Euro 2012 IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 07:09 jak ci się nie znudzi,człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
camicus Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! 27.04.07, 08:44 A co z autostradą w kierunku wschodnim do Tarnowa i dalej? W końcu jest ona ważniejsza niż polączenie drogowe z Jedrzejowem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm ale o co ci chodzi ?.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:38 NIEZALEŻNIE OD wyboru EURO - przecież A4 jest budowana cały czas... dzisiaj ruszają pracę nad kolejnym odcinkiem (Wieliczka-Szarów) około 20km, a następnie do Tarnowa ! pierwotne plany zakładały skończenie budowy do granicy ukraińskiej do roku 2013 - ale wg deklaracji rządu, wybory EURO przyśpieszą tą budowę o minimum rok... poczytaj troche informacji (chociażby Interia lub ONET, albo w gazetach) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 194.181.130.* 27.04.07, 09:40 "Pierwotny projekt rządu zakładał, że "ekspresówką" cieszyć się będą podróżujący ze stolicy do Jędrzejowa, bo wygodna droga kończyć się miała niemal na rogatkach świętokrzyskiego - województwa ministra Przemysława Gosiewskiego." To zdanie pokazuje, jak bardzo absurdalne formy moze przybrać niechęć do Gosiewskiego. Przeciez w interesie woj. świętokrzyskiego jest dobre połączenie z Warszawą i Krakowem, a nie droga o standardzie ekspresowym w granicach samego województwa! Niełatwo napisac coś tak głupiego... Faktycznie to władze małopolskiego nie były zainteresowane lobbowaniem za "siódemką"! Przedłużenie "siódemki" do Krakowa to świetna wiadomość dla województwa świętokrzyskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:07 I to się akurat zgadza. Problemy stwarzało tu małopolskie. Mam nadzieję, że szybko powstanie ekspresowa siódemka przynajmniej od Krakowa do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzelo1950 Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.devs.futuro.pl 27.04.07, 11:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzelo1950 Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.devs.futuro.pl 27.04.07, 11:46 Ma Majchrowski wielką wyobrażnię.Chyba załatwił to z PLATINIM ?Ha HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canalia jakie MAMY Euro 2012! IP: *.upm-kymmene.com 27.04.07, 10:19 ale o co chodzi. co to ma znaczy ze nie ma listy rezerwowej. sa wylonione cztery miasta a teraz 5? what de fak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwe Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.04.07, 10:41 nie dajmy sobie wmówić ,że Majchrowski załatwił Euro 2012 dla Krakowa bo tak to jest ,także przez GW niestety , przedstawiane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Edgar... IP: *.bham.ac.uk 27.04.07, 11:02 ...a co z Wloszczowa? nie zasluzyla na Euro?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytalski błonia sprzedane?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:48 czy to prawda, że miasto zgodziło się na sprzedaż i budowę hoteli?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiking Podziękujcie Gosiowi IP: 80.48.255.* 27.04.07, 12:14 Podziękujcie Gosiowi, bo na S7 zależy szczególnie Kielcom, więc pretekstem do przyspieszenia tej inwestycji jest Euro12 w Krakowie. Obiektywnie mówiąc to Kraków zasługuje by być miastem organizacji finalów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: Podziękujcie Gosiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 02:39 hehehe dokladnie! :) Bo gdyby wczesniej nie bylo zaplanowanego odcinka S7 do granic Świetokrzyskiego na lata 2007-2013, to teraz byloby nieporownywalnie trudniej o tą ekspresowke do Krakowa! :D Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! 27.04.07, 12:36 Jestem wielkopolaninem, ale kocham Kraków i życzę mu tej organizacji EURO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Youzeck Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 80.50.58.* 27.04.07, 13:21 A ja jestem małopolaninem, w dodatku kibicem Wisełki i lubię Poznań oraz jego mieszkańców. Spędziłem tam bardzo miłe chwile i cieszę się, że będą tam organizować mecze Euro 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lato A Śląsk nie umiał się zmobilizować.. IP: 62.87.184.* 27.04.07, 12:52 W Krakkowie widać umieją, a na Śląsku olali sprawę i zamiast nowego stadionu zrobią nowe zadaszenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! 27.04.07, 14:30 ciekawe czy FIFA o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph A gdzie oficjalna informacja? 27.04.07, 14:34 Ja chcę oficjalnej informacji od UEFA ! To że sobie jakiś prezydent coś powiedział to nic nie znaczy, dopóty dopóki nie będzie oficjalnej informacji od UEFA że organizujemy mistrzostwa na większej liczbie stadionów. Więc jak narazie w informację nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:02 nie chce mi sie wierzyc zeby Kaczor cos obiecal lewakowi. Aby uspokoic spoleczenswo Krakowa, Kaczorek cos tam powiedzial, a z Euro i tak nic nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro Bzdury Prezydencie!!! IP: *.icpnet.pl 27.04.07, 16:24 O tym czy oprócz 4 miast będzie też Kraków zadecyduje UEFA w przyszłym roku,jeśli zgodzi się na 10 lub 12 miast(połowa z Ukrainy).Na razie jeśli nic si nie zmieni nie będzie Krakowa wśród organizatorów EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Bzdury Prezydencie!!! IP: *.radioalfa.pl 27.04.07, 19:35 Dokłądnie tak jak piszesz. Majchrowski to dyletant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:01 hahaha kawał roku,marzenie ściętej głowy... Odpowiedz Link Zgłoś