Dodaj do ulubionych

Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 22:04
Ponoc to jest stadion miejski, a nie wisly...
chyba ze ts wykupil obuekt, ale nic o tym nie slyszalem
Obserwuj wątek
    • jasiu_bez_pelerynki ja wiedziałem,..że tak będzie,..ja wiedziałłem,.ja 26.04.07, 22:11
      wiedziałłem..
    • Gość: ww Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 89.100.133.* 26.04.07, 22:20
      Bzdura...nagle sie zabrali do roboty...wzyscy krakowianie dobrze wiedza, ze w
      Krakowie to najwyzej mozna wszystko spieprzyc i wszystkim przeploszyc (patrz
      Google) a o pseudo-stadionie Wisly juz nie wspomne. Wstyd ale sami jestesmy
      sobie winni, takich a nie innych poliykow wybieralismy.
      • Gość: yoda Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 195.150.65.* 26.04.07, 22:38
        Ale pieprzysz gościu! Takich malkontentów jak Ty powinno się przymusowo
        wysiedlać z Krakowa. Np. do Włoszczowej.
        • Gość: x Widzieliscie ten osrany golebnik z papy na Rynku? IP: *.crowley.pl 26.04.07, 23:42
          to tak zyebys sobie obejzal w ramach poznawania mentalnosci wlodarzy Krakowa.
          Chyba ze jestes z jakies zapadlej podkrakowskiej wiochy i bywasz tu raz na
          10lat!
          • Gość: mania Re: Widzieliscie ten osrany golebnik z papy na Ry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 01:24
            Ty X- bos pewnie stasiek, kup se - jak juz jojka mamusine spsedos, cos kurce
            dupke wymacacos - tako ksionske ło ty łortografi.Ino ono drogo i nie bedzies
            mioł na te łofiare co dajes - jak juz hanke bez ty gumy podupcys kole gnojówy -
            u ksiendza kole sumy.A póżni zaś se zdrowaśke do tych fajnych panów polityków z
            rzondu odmów, co ty aborcyji czy innych świństew nie chcom.alelója.jo tys za
            panem jarosłem jezdem i jego bratem bo óni nie chcom do óni.a ten jórek tysz
            jezd fajny bo ón katlikuch strone czymie i o ty aborcji muwi dobrze, rze ona
            jezd zła.U nas w parfji jezdesmy za tymi rozwionazaniami,znaczy dobrymi dla
            Polski i tego pana najwarzniejszego, cheba bedzie jaki minister, bo mo na imie
            ludwig. Jak ten kolosz co koło nos jechoł z enerde kajsi. alem sie roz PIS ała,
            ło jezu.mania
            • Gość: Maykel Re: Widzieliscie ten osrany golebnik z papy na Ry IP: *.gemini.net.pl 27.04.07, 10:55
              :D
        • Gość: ej Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 00:12
          ej , nie szalej
          ludzie mieszkają w Krakowie i w innych miastach na świecie
          wyjazdu z Krakowa nie traktuj jak kary śmierci
          to już nie ten tradycyjny Kraków
          teraz w Krakowie rządzi lewica z PSL
          prezydent też nie jest rodowitym Krakusem
          to wiocha przyjezdna do Krakowa kiedyś wybiera swoich dobroczyńców ,którzy
          dawali wsiowym punkty za pochodzenia i ci dostawali się na studia i w Krkowie
          zostali
          to własnie oni , na przykładzie swoich domów zrobili z Krakowa chlew
          cieszą się bo PSL w urzędzie sprowadziła do Krakowa turystów ,którzy chleją do
          nieprzytomności , tak jak w gospodach GS ,dając zarobek pabiarzom a Kraków ze
          swoimi zabytkami ich nie interesuje
          po tym jak wybrano Majchrowskiego na prezydenta widać ,że prawdziwych Krakowian
          jest niewiele i mieszkać w Krakowie może każdy i coraz mnie osób ma się z tego
          tyt€łu czym chwalić
        • Gość: xy Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 62.121.135.* 27.04.07, 14:03
          Może sobie Majchrowski mówić. I tylko mówić. Na tym etapie organizacji o miejscu
          organizacji spotkań decyduje tylko i wyłącznie UEFA, a nie komitet organizacyjny
          (nawet jeśli zasiadałoby w nim 100 Gosiewskich).

@yoda. odwal sie od Włoszczowy. A jeśli już musisz pisać dla samego pisania to
          przynajmniej naucz się poprawnie odmieniać nazwy własne.
      • berberys66 JM chce EURO - dzieci giną z braku chodników ! 26.04.07, 23:08
        Czerwony Majchrowski walczy o pławienie się w blasku EURO, przeznacza
        kolosalne kwoty na modernizacje aren dla młodocianych bandytów- ale skąpi
        środków na budowę ulic i chodników, a z powodu ich braku dzieci tracą życie -
        jak kilka dni temu na ul.Lubostroń.

• Gość: simple mind jeśli to skutek zaniechania lub zaniedbania winni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 01:30
          muszą być ukarani a Miasto musi zapłacić odszkodowanie rodzinie..
      • Gość: pipi Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.32-130-66.mc.videotron.ca 27.04.07, 02:35
        A przyznaj sie bratku jaki jest stadion w twoim mieście , no pochwal sie gdzie
        mieszkasz, aaaaa wstydzisz sie co mądralo
    • Gość: maverick80Katowice Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:23
      Ciesze sie bo uwazam ze Krakow zasluzyl na to zeby byc organizatorem tych ME,
      podobnie jak Sląsk ale dalej nie wiem co w koncu z oferta Chorzowa, czy ona tez
      przestala byc rezerwowa? Pozdrawiam Krakusów!
      • Gość: kowal6661 nie ma listy rezerwowej?? IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.07, 09:38
        Czyli Gosiewski w międzyczasie zmienił ofertę Polski organizacji Euro i wysłał
        nową do UEFA? Taką, gdzie jest 6 miast a nie 4? No chyba nie, czyli to wszystko
        ściema.
    • drexler82 Co ten Majchrowski za glupoty wygaduje? 26.04.07, 23:24
      To czy Kraków będzie na liście miast w których odbędą się mecze EURO2012
      zdecyduje UEFA, a nie minister Gosiewski... Zresztą widać że wchodzi w tyłek
      Kaczyńskim i Gosiewskiemu bo dają EURO2012! Śmiech na sali!

KRAKóW NIE CHCE EURO2012 OD EDGARA GOSIEWSKIEGO I JARUSIA KACZYńSKIEGO!!!
      • Gość: in_dependent Re: Co ten Majchrowski za glupoty wygaduje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 23:35
        Nie wypowiadaj się w imieniu całego miasta kolego.
        Prawda jest taka, że w Krakowie nie wygrał wyborów nikt inny, jak Zbigniew
        Ziobro, który bądź co bądź należy do partii Kaczyńskich i tym samym Gosiewskiego.

A z włączenia Krakowa do EURO 2012 cieszę się ogromnie i dziwi mnie, dlaczego
        nasze miasto było wcześniej na liście rezerwowej, przecież to najprężniej
        rozwijające się miasto południowej Polski. Pomijam już, że najpiękniejsze..
      • Gość: z lewaku na drzewo albo do Rozpudy:))) IP: *.crowley.pl 26.04.07, 23:43
        .
        • Gość: kocia Re: lewaku na drzewo albo do Rozpudy:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 01:40
          no no tych lewakuch cza rozbrojić 1 na za wsze. Dobze rze som tu lódzie
          postempowe, takie w tyh koszólach ópranyh co sie do boga modlom i wogule som
          fajni.Ja tesz se lubie podemonstrować, jak se pujde do cienia i te pjosenke ewy
          sonet zatancze. polecam, tam fajnie jezd w tym cienió.i tesz pedałuch nie
          lubie ! pozdro kocia gg: 666666666666, napisz prosze jeźli jezdes fajnym rz-k
    • Gość: x To usuncie wrszcie ten osrany golebnik z Rynku!!!! IP: *.crowley.pl 26.04.07, 23:40
      To usuncie wrszcie ten osrany golebnik z czarnej papy stajacy Rynku!!!!
      • Gość: Fan Spamujący psycholu ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:21
        .... golnij sobie z gwinta jabola i schowaj się do tego gołębnika. Może Ci
        przejdzie. A jak nie ... - to rozpocznij leczenie.
        • Gość: Scotch Re: Spamujący psycholu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:54
          Rotfl :D Zajebisty tekst mu puściłeś :) Mało się z fotela nie wyj***łem ;P
      • Gość: re Re: To usuncie wrszcie ten osrany golebnik z Rynk IP: 83.238.175.* 27.04.07, 09:09
        Mnie denerwuje to ogrodzenie na rynku, widzę w tym złą wole prawicy, która
        zazdrości czepia Majchrowskigo i szkodzi miastu..
    • Gość: turtl Może to takie gadanie, żeby zmobilizować miasto ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 00:22
      W końcu reakcja Polaków na przyznanie im Euro dowodzi ich świadomości, że potrafią tylko gdy muszą ;P Mam nadzieję, że się mylę, że pan Majchrowski rzeczywiście wie, co mówi. Bo pokonań Wawę, Gdańsk, Poznań i Wrocław będzie ciężko..
    • Gość: miernota O BOŻE!!!! IP: *.multi-vision.pl 27.04.07, 00:26
      NIE MACIE INNYCH TEMATOW TYLKO NON STOP CZEPIACIE SIE TEGO GOSIEWSKIEGO!!!! I
      NIE PISZCIE BZDUR ZE WSZYSTKO CZEGO ZABRAKLO MALOPOLSCE (DOBRYCH PROJEKTOW I PO
      PROSTU JAJ TAM GDZIE TRZEBA) TO PRZEZ WOJ SWIETOKRZYSKIE. NIE SZUKAJCIE WINNEGO
      ZA DALEKO TYLKO TU WSROD SWOICH MIZERNYCH URZEDASOW KTORZY NIE POTRAFIA WALCZYC
      O DOBRO MALOPOLAN. POZDRAWIAM I ZYCZE MALOPOLSCE JAK NAJLEPIEJ ALE ODWALCIE SIE
      OD SWIETOKRZYSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Krzysztof K. Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.fema.krakow.pl 27.04.07, 01:21
      Brawo, jednak rozsądek zwyciężył! Przecież Kraków to dawna stolica Polski. Mam
      nadzieję, że do roku 2012 powstanie droga ekspresowa Warszawa - Rabka, przez
      Kraków (a może nawet doprowadzona zostanie do Nowego Targu?). Fajnie by było,
      gdyby udało się sfinalizować budowę autostrady A4 od granicy polsko -
      niemieckiej do granicy polsko - ukraińskiej.
      Czekamy na takie informacje. Więcej pracy "organicznej", mniej patosu,
      lustracji, tych wszystkich polowań na czarownice etc.
      • Gość: fx Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 189.146.254.* 27.04.07, 06:27
        z tego co czytam to Krakow bedzie mialo tylko jedno spotkanie euro! zawsze to
        lepsze niz nic
        • Gość: vqb Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 07:13
          tak , będzie jedno spotkanie
          a genialny Majchrowski na bramce
          • Gość: Jasiu PUKWATEREK Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 07:31
            Mecze Euro 2012 mogłyby byc rozgrywane na nowo zmodernizowanym stadionie
            Nawiśalnu przy ul.Dietla, bo tam jest dobry dojazd tramwajami
            • Gość: Jasiu PUKWATEREK Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 07:33
              Pomyłka-chodzi mi oczywiscie o stadion Nadwiślanu, a po meczach kibice mogliby
              isc zwiedzac Wawel i Kazimierz, bo są obok
              • Gość: Barman Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 07:36
                A po meczu wypić kulturalnie piwko w barze Nadwislanu
      • drexler82 Buhahaha! Skoro wierzycie Majchrowskiemu to... 27.04.07, 08:47
        już wiem dlaczego w Krakowie ostatnio przegrywamy wszystkie wyścigi o różne
        inwestycje! Google, siedziba PKE, siedziba Recznika praw obywatelskich i inne.

Ten człowiek żyje tylko z obiecanek, cacanek a ciemny lud w to wierzy. Rany
        julek! :/
        • swoboda_t Re: Buhahaha! Skoro wierzycie Majchrowskiemu to.. 27.04.07, 12:44
          Ulokowanie PKE w Katowicach jest logiczne, RPO w zasadzie też (liczba
          ludności), ale z tym Google'm to faktycznie ratusz dał du.y. Na samych
          turystach w ciągnąć nieskończoność się nie da.
    • Gość: we Re: eSBek Ryszard Grabski atrakcją Euro 2012 IP: *.ghnet.pl 27.04.07, 07:09
      jak ci się nie znudzi,człowieku
    • camicus Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! 27.04.07, 08:44
      A co z autostradą w kierunku wschodnim do Tarnowa i dalej? W końcu jest ona
      ważniejsza niż polączenie drogowe z Jedrzejowem!!!
      • Gość: mmm ale o co ci chodzi ?.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:38
        NIEZALEŻNIE OD wyboru EURO - przecież A4 jest budowana cały czas...
        dzisiaj ruszają pracę nad kolejnym odcinkiem (Wieliczka-Szarów) około 20km, a
        następnie do Tarnowa !
        pierwotne plany zakładały skończenie budowy do granicy ukraińskiej do roku
        2013 - ale wg deklaracji rządu, wybory EURO przyśpieszą tą budowę o minimum
        rok...
        poczytaj troche informacji (chociażby Interia lub ONET, albo w gazetach) !
    • Gość: stefan Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 194.181.130.* 27.04.07, 09:40
      "Pierwotny projekt rządu zakładał, że "ekspresówką" cieszyć się będą
      podróżujący ze stolicy do Jędrzejowa, bo wygodna droga kończyć się miała niemal
      na rogatkach świętokrzyskiego - województwa ministra Przemysława Gosiewskiego."

To zdanie pokazuje, jak bardzo absurdalne formy moze przybrać niechęć do
      Gosiewskiego. Przeciez w interesie woj. świętokrzyskiego jest dobre połączenie
      z Warszawą i Krakowem, a nie droga o standardzie ekspresowym w granicach samego
      województwa! Niełatwo napisac coś tak głupiego...
      Faktycznie to władze małopolskiego nie były zainteresowane lobbowaniem
      za "siódemką"! Przedłużenie "siódemki" do Krakowa to świetna wiadomość dla
      województwa świętokrzyskiego.
      • Gość: D. Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:07
        I to się akurat zgadza. Problemy stwarzało tu małopolskie. Mam nadzieję, że
        szybko powstanie ekspresowa siódemka przynajmniej od Krakowa do Warszawy.
        • Gość: Andzelo1950 Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.devs.futuro.pl 27.04.07, 11:44
        • Gość: Andzelo1950 Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.devs.futuro.pl 27.04.07, 11:46
          Ma Majchrowski wielką wyobrażnię.Chyba załatwił to z PLATINIM ?Ha HA HA
    • Gość: canalia jakie MAMY Euro 2012! IP: *.upm-kymmene.com 27.04.07, 10:19
      ale o co chodzi. co to ma znaczy ze nie ma listy rezerwowej. sa wylonione
      cztery miasta a teraz 5? what de fak?
    • Gość: fwe Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.04.07, 10:41
      nie dajmy sobie wmówić ,że Majchrowski załatwił Euro 2012 dla Krakowa bo tak to
      jest ,także przez GW niestety , przedstawiane
    • Gość: Maniek Edgar... IP: *.bham.ac.uk 27.04.07, 11:02
      ...a co z Wloszczowa? nie zasluzyla na Euro??????
    • Gość: pytalski błonia sprzedane?!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:48
      czy to prawda, że miasto zgodziło się na sprzedaż i budowę hoteli?!
    • Gość: wiking Podziękujcie Gosiowi IP: 80.48.255.* 27.04.07, 12:14
      Podziękujcie Gosiowi, bo na S7 zależy szczególnie Kielcom, więc pretekstem do
      przyspieszenia tej inwestycji jest Euro12 w Krakowie.
      Obiektywnie mówiąc to Kraków zasługuje by być miastem organizacji finalów.
      • Gość: Ben Re: Podziękujcie Gosiowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 02:39
        hehehe dokladnie! :) Bo gdyby wczesniej nie bylo zaplanowanego odcinka S7 do
        granic Świetokrzyskiego na lata 2007-2013, to teraz byloby nieporownywalnie
        trudniej o tą ekspresowke do Krakowa! :D
    • suhar3 Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! 27.04.07, 12:36
      Jestem wielkopolaninem, ale kocham Kraków i życzę mu tej organizacji EURO!
      • Gość: Youzeck Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: 80.50.58.* 27.04.07, 13:21
        A ja jestem małopolaninem, w dodatku kibicem Wisełki i lubię Poznań oraz jego
        mieszkańców. Spędziłem tam bardzo miłe chwile i cieszę się, że będą tam
        organizować mecze Euro 2012.
    • Gość: he sie okaze IP: *.CNet2.Gawex.PL 27.04.07, 12:44
      pisowcy są mściwi
    • Gość: Lato A Śląsk nie umiał się zmobilizować.. IP: 62.87.184.* 27.04.07, 12:52
      W Krakkowie widać umieją, a na Śląsku olali sprawę i zamiast nowego stadionu zrobią nowe zadaszenie..
    • olias Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! 27.04.07, 14:30
      ciekawe czy FIFA o tym wie?
    • xaliemorph A gdzie oficjalna informacja? 27.04.07, 14:34
      Ja chcę oficjalnej informacji od UEFA ! To że sobie jakiś prezydent coś powiedział to nic nie znaczy, dopóty dopóki nie będzie oficjalnej informacji od UEFA że organizujemy mistrzostwa na większej liczbie stadionów. Więc jak narazie w informację nie wierzę.
    • Gość: edek Re: Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:02
      nie chce mi sie wierzyc zeby Kaczor cos obiecal lewakowi. Aby uspokoic
      spoleczenswo Krakowa, Kaczorek cos tam powiedzial, a z Euro i tak nic nie bedzie.
    • Gość: euro Bzdury Prezydencie!!! IP: *.icpnet.pl 27.04.07, 16:24
      O tym czy oprócz 4 miast będzie też Kraków zadecyduje UEFA w przyszłym
      roku,jeśli zgodzi się na 10 lub 12 miast(połowa z Ukrainy).Na razie jeśli nic
      si nie zmieni nie będzie Krakowa wśród organizatorów EURO.
      • Gość: Fan Re: Bzdury Prezydencie!!! IP: *.radioalfa.pl 27.04.07, 19:35
        Dokłądnie tak jak piszesz. Majchrowski to dyletant
    • Gość: andrzej Prezydent Krakowa: Mamy Euro 2012! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 17:01
      hahaha kawał roku,marzenie ściętej głowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka