Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 13:56 kto z was jest na szczycie swojej kariery ? i jak bardzo musicie walczyc aby wskoczyć "poziom"wyzej? pozdrawiam picipolo Ps.ciekawe jakie jest szczytowanie na szczycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudny Co Ty Picu... IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 22.05.03, 14:42 raport jaki piszesz? To że musisz się oddać no niechby i sportowo dla wyluzowania schematu tendencyjnego , to jasne. jak piwo. Co to, żonusia szlaban jakiś wprowadziła? Picu, no bez picu...Tobie?????????/ trudny Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Co Ty Picu... 22.05.03, 17:50 Hey,piccipolo! Obiecales kiedys,ze przeczytasz wszystkie wpisy na:"kazimierz moj ulubiony..." i co? W Naszych oczach zyskalbys WIELE a w wstep do kariery jak znalazl! DO ROBOTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Co Ty Picu... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 07:47 Trudny , sprawa wyglada troszeczke inaczej niz to opisujesz i nie ma nic wspólnego z tym co sobie myslisz a wrecz przeciwnie.zonka nadal mnie kocha a i ona nadal mi sie podoba , a ze jest niczego sobie to moze potwierdzic Adam (bylismy razem na piwku i poznał moja zone). pozdrawiam picipolo Ps.a jak nasze spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś