Gość: scythe IP: *.chello.pl 23.05.03, 01:09 słucha ktoś tego tu? nie? frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: the smiths 23.05.03, 11:14 słuchamy frajerze dłużej, niż ty żyjesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scythe Re: the smiths IP: *.chello.pl 23.05.03, 11:43 zapomniałeś mnie pozdrowić kwaśniewska wyborczo platformo obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: the smiths 23.05.03, 11:45 bo cię, szczylu, nie pozdrawiam... bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: the smiths 23.05.03, 11:49 Marcin Jędrych wczoraj podczas "Gorącej Dwudziestki" - listy przebojów Radia Eska 97.7 FM mówił, że on bardzo lubi The Smiths. Powiedział to przy okazji prezentowania coveru jednego z ich nagrań w wykonaniu zespołu Tatu. Ja też lubię the Smiths. Morriseya solo także. A i wczorajszy cover Tatu też był całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scythe Re: the smiths IP: *.chello.pl 23.05.03, 13:15 how soon is now ? to jest, nie słyszałem w wersji Tatu. Co to Tatu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go go Re: the smiths IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.03, 14:38 Kiedyś w polskim Radiu wylansował ich chyba Kaczkowski,słucham ich od początku .Rewelacja.Dawniej to były kapele.Niestety,teraz kto za kilka lat będzie pamiętał o ... .A czy ktoś pamięta Radiokurier? Odpowiedz Link Zgłoś