Gość: Perry IP: 81.21.197.* 24.05.03, 16:34 Słyszalem rożne opinie o tym miejscu i o ludziach którzy tam przychodzą.Są na tym forum jacyś bywalcy magnolii? Co o tym sądzicie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: STALOWE MAGNOLIE 25.05.03, 17:06 warsiawsko-snobistycznie i kantują przy barze. Ciekawy wystrój. Poszukaj na Restauracje i puby, był tam kiedyś wątek o nich. Ja w każdym razie nie polecam, ale: de gustibus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.pool.mediaWays.net 25.05.03, 20:01 kolezanki tam mialy kiedys problem z wejsciem:) a jak juz im sie udalo, to bylo na kim oko zawiesic, ojjj...bylo.:) Jednak panowie dziwnie byli zajeci soba wzajem, wiec uciekly stamtad szybciutko ( choc piekne kobitki) podsumowujac knajpe jako pedalska....buuu/(nikogo nie obrazajac) z powazaniem monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amma Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.nyc.rr.com 26.05.03, 06:25 nie polecam, a to ze wzgledu na zblazowanych barmanow, towarzystwo typu groch z kapusta i wogole atmosfrke bardzo nadeta, zupelnie nieuzasadnione snobistyczno-awangardowe aspiracje wlascicieli, czyli kolejny przyklad przerostu formy nad trescia . mozna pojsc, ale nie nalezy sie spodziewac niczego szczegolnie milego, wlacznie z muzyka, ktora tam jest puszczana lub troche lepiej, gdy grana jest na zywo starczy tej krytyki, sa po prostu w miescie duzo przyjazniejsze pod kazdym wzgledem knajpki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: STALOWE MAGNOLIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 08:55 Jest to pierwsze miejsce, do którego zaglądają przybysze z wszawy, widocznie muszą się tam dobrze czuć. Kiedyś w weekend chcieliśmy tam ze znajomymi zarezerwować stolik i zażądano od nas za tę przysługę 50 PLN. Myślałam, że umrę. Zatem podziękowaliśmy pięknie i poszliśmy gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:11 dosyc bylo krytki to moze cos pozytywnego o tym miejscu: naprawde fajny wystroj - czerwone loza to cos czego nie ma w calym miescie (i predko nie bedzie) naprawde mily ogrodek no i muzyka na zywo tez przyjemna ,choc ilez mozna sluchac latajacych talerzy ale raz na dwa miesiace why not Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:21 tripis napisał: > żenujące ale chyba nie wszystko , przyznasz chyba ze wystroj jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:23 wiesz co, z niektórymi miejscami jest tak, że nic się nie podoba. A w niektórych nie przeszkadza nawet brudny kibel (za przeproszeniem) :)). Ja Magnolii nie cierpię Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:32 hmmm, jakby to powiedzieć?? Witaj w klubie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Wodnik ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 15:34 wodnik74 napisała: > wiesz co, z niektórymi miejscami jest tak, że nic się nie podoba. A w > niektórych nie przeszkadza nawet brudny kibel (za przeproszeniem) :)). Ja > Magnolii nie cierpię A ja nawet nie wiem gdzie to jest?:) Może mnie uświadomisz? A z tymi Warszawiakami to szczera prawda, jak mnie odwiedzili też tam chcieli iść, ale że ja nie wiedziałem gdzie to:) to poszliśmy gdzieś indziej:)) Chociaż byli bardzo zdziwieni moją niewiedzą, jak to taka znana knajpa a ja nie wiem gdzie to:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 adres 26.05.03, 15:42 to jest na Św. Jana, na końcu, mniej więcej na przeciwko piwnicy pod wyrwigroszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Sprawdzę:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 15:55 A byłem w piątek w Carpie Diem (muzyka taka sieczka, że uciekliśmy po jednym piwie:) a skończyłem w Re było fajnie szczególnie w ogródku:) Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:34 żenujące patrze na SM przez perspektywe wlasnych (maxymalnie subiektywnych) przezyc w tej knajpie, co chyba normalne jest... mieli szanse jak poznalem ekipe "magnoliowa" to kwitla Laznia na Paulinskiej. To byly ciekawe, atrakcyjne, emanujace magia kobiecosci dziewczyny z otwartymi glowami, szalone i powazne zarazem. a potem magnolie otwarly przed lazniowa spolecznoscia podwoje a zatrzasnely sie na wszystko co bylo w tych ludziach fajne jak bylem w SM (Stalowe Magnolie; nie Sado-Maso...) to juz nie bylo tych ludzi... byli ci sami ale inni. Pusci, nadeci, sztuczni, udawanie pijani, bezgustni, plastikowi, pokazowi i zenujacy... taki klimat wytwarza ta knajpa dzieki ludziom i tacy ludzie tam spedzaja zycie dzieki klimatowi tej knajpy. jak czyms sie kiedys ta pusta forma wypelni, to moze jeszcze kiedys tam zajrze a wystroj...? co mi po wystroju, jak tam wszystko sztuczne...? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:35 a jak mam ochote na sztuczne, to do mc donalda wale ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 15:41 chciałam coś napisać, ale autocenzura :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: STALOWE MAGNOLIE 26.05.03, 16:32 hmmm, ja kompletnie nie znam ekipe zwiazana z sm (i wcale nie spieszno mi zeby poznac) i nie wiem czy jest fajna czy nie. moja ocene opieram na paru moich wizytach w tym miejscu. bylam tam ze swoim towarzystwem i tego co potrzebowalem to piwa i fajnego milego wnetrza.smieszy mnie ta cala klientela ktora tam przesiaduje (choc nie przecze niektore doznania wizualne sa mile).ale nie mialem wrazenia sztucznosci o ktorym tripisie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: STALOWE MAGNOLIE IP: 149.156.12.* 26.05.03, 15:38 wystrój jak w tanim burdelu, drogie chrzczone alkohole i nastroj dla nowobogackich, dno Odpowiedz Link Zgłoś