Gość: Locutus IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 26.05.03, 21:31 www.komunikacja.krakow.pl/prasa/lokalne/index.php?art=20030515 Mam nadzieję, że KKMK nie zrobi tym zakutym pałom obsługi konduktorskiej? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavlack Re: Antyunijny tramp 26.05.03, 21:41 Niech sobie sami drzwi otwierają :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Antyunijny tramp IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 26.05.03, 21:51 Nur fur Giertych powinno byc nad drzwiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Antyunijny tramp IP: *.zim.citynet.pl 26.05.03, 21:52 takich to tylko do obozu w oświęcimiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Antyunijny tramp IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 26.05.03, 21:57 Nie, nie, najpierw zapakować do busów a potem do Oświęcimia Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Antyunijny tramp 26.05.03, 22:12 Gość portalu: mouset napisał(a): > Nie, nie, najpierw zapakować do busów a potem do Oświęcimia Już samo zapakowanie do busów byłoby dostateczną karą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: Antyunijny tramp IP: *.chello.pl 27.05.03, 09:51 Ja tego na pewno obslugiwac nie bede. (i z tego co wiem to nikt inny nie chce ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
adas29 JEDNOŚĆ FORUMOWICZÓW 27.05.03, 10:41 Widzę, że co do jednego mówimy wspólnym głosem UNIA - TAK !!! Co prawda nie jest to niebo (przyp. ojciec Rydz-yk), ale jakie mamy wyjście. W dupie mam izolację, wolę już być "w" i się martwić. Zatem niech LPR spada na sosnę i ten z młodzieży wszechpolskiej Twaróg czy jak mu tam - zamknie się w swojej chałupie i nie pokazuje. Też będzie izolowany jak tak bardzo tego pragnie. A więc ADAŚ głosuje zdecydowanie na TAK !!! Nie agituję na TAK lub NIE, ale zachęcam pójść oddać głos. W końcu to też frajda krzyżyk se postawić od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: JEDNOŚĆ FORUMOWICZÓW IP: Odrzanska4:* 27.05.03, 13:20 Moj nauczyciel z ekonomii powiedzial ze niech uschnie reka temu kto odwazy sie zaglosowac na NIE z naszej klasy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: JEDNOŚĆ FORUMOWICZÓW IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 29.05.03, 11:19 Twaróg do twarogowa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: Antyunijny tramp IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 13:23 > Mam nadzieję, że KKMK nie zrobi tym zakutym pałom obsługi konduktorskiej? > ROTFL Nie chcę tego tramwaju nawet na oczy widzieć grrrrrrrrrr!! Pozdrawiam Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Antyunijny tram 27.05.03, 14:06 Jaka szkoda, że MPK nie ma podstaw do tego, żeby nie wynajmować tramwaju tym ch..amom. Powiem tylko - WSTYD - dla nas, jeżeli przyjdzie nam obsługiwać ten tramwaj i dla MPK:-( Rozumiem, można mówić nie dla unii, ale nie tek jak ten Roman, co mu widły do gnoju z ręki wyrwali, żeby przewodniczył LPR. HWDLPR - takie zajmuje stenowisko w tej sprawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Antyunijny tram IP: *.cm-uj.krakow.pl 27.05.03, 15:01 CHWDLPR raczej Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Antyunijny tram 27.05.03, 15:04 Gość portalu: mouset napisał(a): > CHWDLPR raczej tego w zasadzie nikt nie jest pewien, czy "H", czy "CH"?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Antyunijny tram 27.05.03, 21:10 yogy napisał: > tego w zasadzie nikt nie jest pewien, czy "H", czy "CH"?? Słowniki jednakże mówią, że ch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Antyunijny tram 27.05.03, 21:43 kuba203 napisał: > > Słowniki jednakże mówią, że ch :)) Słownik pwn jest w tej kwestii raczej obiektywny. Ni zajmuja żadnego stanowiska podając: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=19210 , a także: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7510 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Antyunijny tram 27.05.03, 21:53 Przecież jest wyraźnie napisane, że przez 'h' jest niezgodnie z tradycją, i przy haśle w takiej pisowni jest jedynie odnośnik do praidłowej wersji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: Antyunijny tram 27.05.03, 22:00 A czy to ma znaczenie? Zapytaj Niemców, jak to słowo piszą u siebie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Antyunijny tram 27.05.03, 22:02 yogy napisał: > A czy to ma znaczenie? Zapytaj Niemców, jak to słowo piszą u siebie...:-) Niemcy piszą po polsku? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus H czy CH IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 28.05.03, 02:00 Oczywiście, że CH, żeby był DŁUŻSZY, jak zwykł mawiać mój imiennik - Jerzy Urban. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Wojtaszek Re: Antyunijny tram IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 16:32 > Jaka szkoda, że MPK nie ma podstaw do tego, żeby nie wynajmować tramwaju tym > ch..amom. Powiem tylko - WSTYD - dla nas, jeżeli przyjdzie nam obsługiwać ten > tramwaj i dla MPK:-( Nie będziemy obsługiwać tego tramwaju!! Nikt mnie do tego nie zmusi!!!!!!!!! Michał Wojtaszek Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Antyunijny tramp 27.05.03, 21:55 Unii mówimy tak :)) Ale jeśli to będzie np 102Na to się chętnie przejadę :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: Antyunijny tramp IP: *.chello.pl 27.05.03, 22:19 > Unii mówimy tak :)) TRZY RAZY TAAAK!!! ;) Ale jeśli to będzie np 102Na to się chętnie przejadę :DD ja tam wparuje w podkoszulku niebieskim z gwaizdkami, ktos wie gdzie taki dostane? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Antyunijny tramp 27.05.03, 22:29 Gość portalu: Misiek K napisał(a): > ja tam wparuje w podkoszulku niebieskim z gwaizdkami, ktos wie gdzie taki > dostane? ;d Ja też idę!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: Antyunijny tramp IP: *.chello.pl 27.05.03, 22:33 > > Ja też idę!! :)) Kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Antyunijny tramp IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 28.05.03, 02:02 Moi! Ale jakbyście robili obsługę konduktorską, to tym bardziej przyjdę - coby się z was pośmiać :-P Albo lepiej - zgódźcie się na obsługę i przyjdźcie wszyscy w podkoszulkach z gwiazdkami i napisami "UNIA - TAK!"... to by dopiero się nazywał sabotaż, hehehe... -------------- LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Antyunijny tramp IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 29.05.03, 11:20 Weźcie dużo twarogu, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Antyunijny tramp IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 15:36 Gość portalu: mouset napisał(a): > Weźcie dużo twarogu, hihi A od Adasia przekazcie temu Mr. Serowi, żeby zamknął się w swojej chałupie i już nigdy z niej nie wychodził. Odpowiedz Link Zgłoś