11.05.07, 19:41
nigdy nie myślałem że zezłoszczę się na cenzurę na FK, ale nawet za komuny
Urząd Kontroli Publikacji i Widowisk podawał podstawę prawną działania
cenzorskich nożyczek, Tutaj był niewinny wątek o 800 ochroniarzach z Izraela
mających w Polsce uprawnienia policyjne.
Obserwuj wątek
    • peteen sraty w kraty... 11.05.07, 19:45
      zdublowałeś wątek z tym samym artykułem i tyle...
      • czesiekkk Re: sraty w kraty... 11.05.07, 19:48
        To nie jest argument, bo we wpisach na Forum Gazeta.pl są linki na konkurencje
        albo na strony zagraniczne.
        A temat jest ważki, bo z artykułu wynika, że na Kazimierzu można zostać
        zatrzymanym przez ochroniarzy z prywatnej firmy z Izraela, ja się pytam na
        jakiej podstawie?
        • peteen nie ten wątek, czesiu, nie ten wątek... 11.05.07, 19:51
          taż ci wkleiłem, żebyś zadał ważkie pytanie (a poczytaj najpierw nasze)...
          • czesiekkk Re: nie ten wątek, czesiu, nie ten wątek... 11.05.07, 19:53
            No dobrze, ale może nie chcę się wtrącać w wasz wątek, chcę sobie założyć
            własny, to co w tym złego? przecież mogą być dwa wątki, niby na ten sam temat,
            ale rozwinąć się mogą całkiem inaczej, może też np. mój wątek nie mieć wpisów
            albo być o czymś innym jak teraz.
            • peteen czesiu miły... 11.05.07, 19:57
              zakładanie kilku watków na ten sam temat, to jest właśnie trolling i tego tu
              cenzorzy unikają...

nie róbmy z tego zagadnienia
              • czesiekkk Re: czesiu miły... 11.05.07, 20:01
                Na trolla jestem za wysoki i w dodatku nie jestem złośliwy.
                Dobrze, zostawiam to tak jak jest.
                • ciala_jamiste Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:25
                  czasiu nie mow nic - badz wzorowym forumowiczem, a wujek peten na pewno cie
                  polubi.
                  • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:30
                    A co robi wujek peten jak nie polubi?:)
                    • ciala_jamiste [...] 11.05.07, 23:33
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:35
                        Tak romantycznie zabrzmiało:)
                        • ciala_jamiste Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:36
                          Ktoro?
                          • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:37
                            Tamtoje:)
                            • ciala_jamiste [...] 11.05.07, 23:38
                              • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:39
                                To o rżnięciu:)
                                • ciala_jamiste Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:43
                                  o detale spytaj samego wujka, ja na szczegolach nie znam sie. Jestem tylko
                                  konsultantem.
                                  • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:45
                                    Nie będę pytać! Spróbuję podpaść:)
                                    • ciala_jamiste Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:46
                                      ruje masz?
                                      • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:48
                                        A powinnam?
                                        • ciala_jamiste Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:49
                                          nie wiem ale widze.
                                          • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:50
                                            Gdzie? Ja tylko ruje komarów za oknem mam:)
                                            • ciala_jamiste [...] 11.05.07, 23:51
                                              • nikita.nika Re: czesiu miły... 11.05.07, 23:53
                                                łono? Nie znam się na gwarze:) Ono jest normalne.
                                                • ciala_jamiste [...] 11.05.07, 23:54
                                                  • nikita.nika [...] 11.05.07, 23:59
                                                  • ciala_jamiste Re: czesiu miły... 12.05.07, 00:04
                                                    pa kochanie, zaraz przyjdzie czesiu z wujkiem petenem i oni juz sie toba zajma,
                                                    albowiem nie znosza cierpiacych kobiet.
                                                    nie wyciagaj jednak pochopnych wnioskow z moich slow. To tylko taki eufemizm.
                                                    Po prostu dobija cie.
                                                    Buzka!
                                                  • nikita.nika Re: czesiu miły... 12.05.07, 00:13
                                                    Szkoda świetnie się bawiłam.
                                                    Dobranoc prezesie albo prezesowo:)Trudno wyczuć;)
                                                  • henio56 Re: czesiu miły... 12.05.07, 09:01
                                                    może Cię zrobić, komuchem, zomowcem ,sb-ekiem, donosicielem, wykombinować jakaś
                                                    intygrę, tak jak mi kombinował z sabbinem, że go gdzieś ujawniłem, straszyć
                                                    przemocą, albo kasować kazdy watek lub post.
                                                  • nikita.nika Re: czesiu miły... 12.05.07, 09:04
                                                    Widzę że jesteś:)Znaczy się mogą Ci naskoczyć?:)
                                                  • helenka17 Podczas, kiedy to przecież wszystko nieprawda 12.05.07, 09:11
                                                    ....prawda, Panie Majorze, że nieprawda?

H.
                                                  • peteen Re: czesiu miły... 12.05.07, 14:58
                                                    bo też nimi jesteś, krawężniku...

ps. a skasować możesz się sam i obyś to zrobił co najrychlej
                                                  • henio56 Re: czesiu miły... 12.05.07, 19:19
                                                    czarny, zakuty łeb
                                                  • peteen Re: czesiu miły... 12.05.07, 23:03
                                                    no masz, ale co zrobić, musisz z tym żyć...
    • nikita.nika Ale pocięty wątek!! 13.05.07, 00:55
      I po co to wszystko?
      • nikita.nika Re: Ale pocięty wątek!! 13.05.07, 00:56
        "żenuła" panie prezesie!
      • czesiekkk Re: Ale pocięty wątek!! 13.05.07, 08:03
        Ano po to, że w Krakowie podobnie jak w Bagdadzie prywatne spółki ochroniarskie
        z Izraela mają uprawnienia policyjne w stosunku do ludności miejscowej tzn.
        mieszkańców Krakowa. A ja sobie tego nie życzę i nie chcę, żeby w Polsce
        cudzoziemcy udawali polskich policjantów.
        Ciekawe kiedy jako obywatele III RP, IV RP,V RP alb0o IV RP dorobimy się władzy,
        która będzie znała sens pojęcia suwerenność, jurysdykcja i która nie pozwoli na
        działalność w Polsce, prywatnych, zagranicznych policji.
        To jest mój kraj, moje prawa i jak się komuś z zagranicy coś nie podoba to może
        nie przyjeżdżać do Krakowa, płakać nie będę.
        • nikita.nika Re: Ale pocięty wątek!! 13.05.07, 09:00
          A co to ma do pociętego wątku? Do takiej cenzury?
          To już zakazane są słowa RUJA CIECZKA RżNIęCIE?
          Jak napiszę że kot Kaczyńskiego ma ruje to mnie wytniecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka