Gość: miś IP: *.chello.pl 14.05.07, 07:48 policzyłem dokładnie, było ich 9, reporterzy i gapie przecież się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ko-liberał Re: Młodzi solidarni z Estonią IP: *.chello.pl 14.05.07, 10:24 Źle policzyłeś. Było 15 osób z UPR-u, około 10 z KoLibra, chyba 8 z Krzyku Wolności, z PiSu 2, PO 2, koło nauk politycznych UJ 1 osoba plus europoseł, konsul i parę osób przyłączyło się/doszło w trakcie z wymienionych organizacji, ale ciężko określić, ile było w sumie na koniec z danej. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomir.swiechowski Re: Młodzi solidarni z Estonią 15.05.07, 15:44 Z PO były trzy osoby. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dzikus Re: Młodzi solidarni z Estonią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:20 No to chyba liczyć nie umiesz. A może tylko policzyłeś tych na zdjęciu? Fotograf Wyborczej oczywiście zrobił zdjęcie w ten sposób by pokazać jak najmniej ludzi i tak by nie pokazać napisu Unia Polityki Realnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPRowiec Młodzi solidarni z Estonią IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.07, 16:07 Oczywiście ani słowa że to był UPR. Nawet zdjęcie tak zrobione, żeby nie widać było pełnej nazwy "Unia Polityki Realnej". Pogratulować Gazecie obiektywności! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewomir.swiechowski Re: Młodzi solidarni z Estonią 15.05.07, 15:46 Ekhem... na zdjęciu jestem dla przykładu ja, działający w młodzieżówce Platformy i jakoś nie widzę nic zdrożnego w tym, że nie wymieniono nazw młodzieżówek i organizacji. Wszak była to apolityczna inicjatywa. amyniechcemy.salon24.pl Email: gniewomir85[at]o2[dot]pl Odpowiedz Link Zgłoś