Gość: Kamyk IP: *.pk.edu.pl 30.05.03, 22:13 Widzialem przed chwila z mojego okna samolot Prezydencki....az zapiera dech tak wspanialy i niesamowity. Cos ...po prostu...brak slo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garg_ul Re: Air Force One 30.05.03, 22:15 Mnie tam nie brak słów.. Ależ to jest bydlacka maszyna !_!... Taki psi cycek jak Busz nie zasługuje, żeby tym latać :)) Jadę do Stanów startować w następnych wyborach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Air Force One IP: 80.48.20.* 30.05.03, 22:21 A ile hałasu narobił, w całym Prądniku Cz. dudniło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: Air Force One IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 30.05.03, 22:23 w Podgórzu też... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: Air Force One IP: *.qc.sympatico.ca 30.05.03, 22:26 No przecie Pan Prezydent jest, nie byle chlop z Texasu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan, Chicago Gurgulu, Gurgulu IP: *.CHCGILGM.covad.net 31.05.03, 00:44 garg_ul napisał: > Mnie tam nie brak słów.. Ależ to jest bydlacka maszyna !_!... Taki psi cycek > jak Busz nie zasługuje, żeby tym latać :)) Jadę do Stanów startować w > następnych wyborach ;) Gargulu, Gargulu - rowerem się wybierasz czy na wrotkach? Geografię w podstawówce miałeś? Przepraszam - jest jeszcze cieśnina Beringa, ale ostatnio coś rzadko zamarza. Lepiej trenuj na kajakach - miałbyś większe szanse! Trasa po loksodromie? Uważaj na Grenlandię - możesz uszy odmrozić. Pozdrowienia, Stefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Gurgulu, Gurgulu 31.05.03, 12:04 > Gargulu, Gargulu - rowerem się wybierasz czy na wrotkach? > Geografię w podstawówce miałeś? > Przepraszam - jest jeszcze cieśnina Beringa, ale ostatnio coś rzadko zamarza. > > Lepiej trenuj na kajakach - miałbyś większe szanse! Trasa po loksodromie? > Uważaj na Grenlandię - możesz uszy odmrozić. > Pozdrowienia, > Stefan, Chicago Naaee.. Tak naprawdę to mi się jeszcze geografia nie zaczęła ;P Gee.. To już sobie pomarzyć nie można?? ;P (a sprzeczności w jechaniu do Stanów nie dostrzegam. Toż to czysta potoczczyzna ;)) Odpowiedz Link Zgłoś