Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 20:06 Zarowno zespolu Cracovii, ktory do przerwy wygrywal 0:2, zeby pozniej w ciagu 21 min. dac sobie strzelic 5 bramek! jak i pseudokibicow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikolaj24 Re: Kompromitacja IP: *.acn.waw.pl 01.06.03, 20:12 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Zarowno zespolu Cracovii, ktory do przerwy wygrywal 0:2, zeby pozniej w ciagu 2 > 1 min. dac sobie strzelic 5 bramek! jak i pseudokibicow. O chuliganach to wiem.Ale ze az tak przegrali?Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygiel Re: Kompromitacja IP: *.chello.pl 01.06.03, 20:22 bylem widzialem.. i gozko zaplakalem gratuyluje polskiej policji ktora dala za przeproszeniem DUPY nie mowie ze kibice Cracovii to grzeczni sa, po takim meczu tak czy siak doszloby do jakis wyskokow ale jakby przytrzymali hutnikow na stadionie jakies 20 min dluzej to by przynajmniej zadymy w srodku huty nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Każdy a swoją cenę za przegraną ! 01.06.03, 20:43 Ciekawe ile wynosi ona u Cracovii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac glos w sprawie, z ktorym trudno sie nie zgodzic IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 21:55 "Do takich półmózgów policja powinna strzelać ostrą amunicją. To nie są żadni pseudokibice, tylko najzwyklejsza, bandycka dzicz! To nie pierwszy i na pewno nie ostatni przypadek tego typu. Ponoć Polska włączyła się do walki z międzynarodowym terroryzmem, a nie może zaprowadzić porządku na własnym podwórku. Kibole, to są dopiero fanatycy! W imię, poje*anej ideologii mogą kogoś nawet zabić. Widzę, że przypadek, bodajże z Wrocławia (jeśli się nie mylę), gdzie w ruch poszły siekiery, tasaki, noże i inne tego typu niebezpieczne narzędzia, gdzie zginął jeden z tych debili, jeszcze nikogo nie nauczył. Policja nie wyciągnęła żadnych wniosków. Jeszcze raz powtarzam - ostra amunicja, zamiast gumowych kul! Szybko zapanuje porządek." Interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Kompromitacja 02.06.03, 18:00 moje flaszki sie zblizaja :D :D ale by byly jaja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Kompromitacja IP: *.chello.pl 02.06.03, 18:47 prawda jest taka ze policja traktuje wszystkich jedną miarą-szedlem spokojnie,niczego nie rozwalilem a musialem biegac zeby nie zarobic gumową kulą,pałą albo wodą............a na koniec chcieli mnie do suki zapakowac...........bezsens!! Odpowiedz Link Zgłoś