Gość: damian IP: 158.75.13.* 02.06.03, 17:23 Od czego jest ten pan specjalista. Czyzby od stosunkow miedzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen chciałeś błysnąć ?... 02.06.03, 17:32 dowcipem aby ?... nie jesteś wszakże w stanie obrazić profesora, nazywając go ostentacyjnie magistrem, boć i magister, to dla wielu szczyt marzeń, nieprawdaż ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: chciałeś błysnąć ?... IP: 158.75.13.* 02.06.03, 18:02 Nawet profesorem jest magistrem.A ja w dalszym ciagu chcialbym sie dowiedziec , jaka jest specjalnosc waszego Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen se wejdź do wyszukiwarki, se sprawdź !... 02.06.03, 18:08 to naprawdę nie jest zakazane... Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: link 02.06.03, 19:12 Jest profesorem w Instytucie Nauk Politycznych i Stosunków Międzynarodowych Wydziału Stosunków Międzynarodowych i Politycznych UJ. www.mzsa.uj.edu.pl/wydzial/InstPolit/myslpol.htm Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOŻY Re: chciałeś błysnąć ?... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 00:07 peteen napisał: > dowcipem aby ?... > nie jesteś wszakże w stanie obrazić profesora, nazywając go ostentacyjnie > magistrem, boć i magister, to dla wielu szczyt marzeń, nieprawdaż ?... Kiedyś znajomy przy wódeczce powiedział."magistrami płotów się nie grodzi"""""""'.Ten wyjątkowo się do tego nadaje!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Mgr Majchrowski IP: *.chello.pl 02.06.03, 19:32 chociaz nie pasuje mi ugrupowanie polityczne Majchrowskiego ani jego spojrzenie na wojne w iraku i role usa to musze przyznac ze nauczycielem akademickim jest bardzo dobrym-co prawda egzamin który u niego zdawalem ze 4 lata temu nie byl trudny to jednak jego stosunek do studentów byl fantastyczny.......podanie ręki na dzien dobry,gratulacje i znowu graba na dowidzenia---przy nim magistrem jest kazdy inny profesor na tej uczelni ,a juz na pewno na wydziale prawa i adminstracji.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Mgr Majchrowski IP: *.torun.mm.pl 02.06.03, 23:23 A ja myslalem, ze dobre traktowanie studenta , to jest norma na UJ. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Już Ci Damianku odpowiadam !!!!! 02.06.03, 23:36 Majchrowski to taki śmieciek koministyczny ! Zaczął robić karierę na UJ ( na studiach mgr rok powtarzał) pod koniec lat 80 - tych. Wyczuł gnida, że koniec komuny więc napisał księżkę o ruchu narodowym na przełomie XIX/XX wieku. Potem się uspokoił. Jak Olszewski został premierem to majchrowski ni stąd ni zowąd wyskoczył z członkowstwem w Klubie Zachowawczo - Monarchistycznym. Od 1993 to taki piesek Sdrp vel SLD. jego największa zaleta - wbrew innym nie kręci kasy na lewo !!! jego największa wada - nie wiadomo dlaczego sprzedaje się SLD ????? no cóz jest on kolegą uczelnianym UWAGA UWAGA UWAGA Jakierni ! Tak Jaskierni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Mgr Majchrowski IP: *.chello.pl 03.06.03, 15:34 Gość portalu: pawel napisał(a): > A ja myslalem, ze dobre traktowanie studenta , to jest norma na UJ. chyba oszalałeś....gnoi kazdy....a najlepsze mimo wszystko są w tym sekretarki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Mgr Majchrowski IP: *.torun.mm.pl 03.06.03, 22:48 No popatrz a ja myslalem , ze u Was to nie uchodzi zle traktowanie zakow. Odpowiedz Link Zgłoś