trudny2002 05.06.03, 13:51 Bez związku z temperaturą zapytuję o obecność gdzieś przy klawiaturze Petena... Jesteś Pan? trudny Obecnym mówię grzecznie "Dzień dobry"...mimo że ciepły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 No i ja jestem... 05.06.03, 14:12 i z bycia jakoś nie widze iż życzeniu Panów nijak naprzeciw nie zdołam wyjść. Dopierom co wrócił, a wracałem bom na 18 umówiony jeszcze z zeszłego tygodnia. I jeślibym mógł przełożyć , przełożyłbym, ale niestety to wykluczone. Mailem ustalę z Panami i może jednak u krawca jakimś innym terminem albo u którego z sąsiednich rzemieślników... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen pan szanowny ściemniasz jak zwykle... 05.06.03, 14:16 a tom wyjechał, a tom dopiero wrócił... powoli stajesz się trudnym wspomnieniem... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Petenie... IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 05.06.03, 14:46 Wczorajszy dzień w całości miałem wyjechany i zostałbym gdziem był , a tylko dlatego że dziś byłem umówiony to zjechałem. Na krótko. Jutro też chcę pojechać do zakopanego i jurgowa... No co mam zrobić, ze jakoś tak ...a przecież to i tak betka, bo zaraz się zapakuję na dłużej i dalej... I takie to ściemnianie i takie to opowieści trudne... Żałuję, serio, że nie dopiszę , ale zrozumże jak... a i z panem Doktorem również chętnie zamieniłbym kilka słów... No i co? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no i nic, ksiązki juz pewnie też wyrzucili... 05.06.03, 14:48 ale pamięć o tobie w mym sercu wdzięczna nosić będę... i wspomnienie, jakby przez mgłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: no i nic, ksiązki juz pewnie też wyrzucili... IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 05.06.03, 14:58 Książek wyrzucać nie wolno...za to zabić za zaplanowanie tego wolno jak powiada Gph... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph gorąco 05.06.03, 14:18 że trudnoo (od)dychać. a przejście z miejsca do miejsca dwa litry kosztuje w koszulkę wsączone.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: gorąco IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 05.06.03, 14:48 No co Pan powiesz...gorąco? popatrz pan jak to dziwnie, albo zimno albo gorąco... No popatrz Pan... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: gorąco IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 14:52 Gość portalu: trudny napisał(a): > No co Pan powiesz...gorąco? > popatrz pan jak to dziwnie, albo zimno albo gorąco... > No popatrz Pan... gorąco może być. problem zaczyna się kiedy jest ZA gorąco.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Za to ZAwsze problem... IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 05.06.03, 14:55 Za słona zupa, za wąskie spodnie, za mało pieniedzy, za daleko, zapominanie, zapalczywość, zakaukazie,zawierucha wokół byleczego... trudny Zadyszka za dyszkę, czyli jak wysłać umyślnego po piwo w upał. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Ciepło dość, nie? 05.06.03, 14:50 coś bym napisała, ale jest za gorąco ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ileana Re: Ciepło dość, nie? IP: *.otenet.gr 05.06.03, 15:12 Nie chce mi sie wierzyc ,ze az tak goraco..i mialo byc dobrze i cos jednak przeszkadza...nigdy czlowiekowi nie dogadza..zeby tak w sam raz bylo...a tu albo za goraco albo za zimno. No i z tym topieniem sie w goracu tez nie jest najlepiej....ale zimny prysznic i zimne napoje i przyjemny cien pod drzewem ,na laweczce to przyjemnosc. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ciepło dość, nie? 05.06.03, 15:30 A wyżej trochę słonecznie ale wcale nie tak gorąco. Da się żyć. Pozdrawiam i zastosuję się do rad o cieniu w ogrodzie...;-))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
ileana Jednak 05.06.03, 15:55 A jednak nie tak zle..to dobrze. Majac na uwadze ,ze poludnie nie szczedzi slonca i obfitosci upalow,drzewami pieknymi i cienistymi ,nie zapominajac o lipie polskiej z najpiekniejszym cieniem ,otoczona jestem. W takie dni w Krakowie to Planty ukochane ,sa przyjemnym skrawkiem chlodnego i cieniem bogatego miejsca. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Ciepło dość, nie? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 08:45 No Odpowiedz Link Zgłoś