Dodaj do ulubionych

Do kociarzy

01.06.07, 13:08
Chciałam zapytać. Mieszkam na parterze i chciałabym mieć w ogródku, w klatce, świnkę morską ku
uciesze mojego dziecka. Wydaje mi się, że w związku z tym, że właściciele kotów nie przestrzegają
regulaminu odnośnie zwierząt, boję się, że taka świnka raz-dwa zostanie zagryziona, co powiem
mojemu dziecku, że pieniacze azile i tam jeszcze ktoś chcą puścić kotka, żeby się wybiegał, i że świnka
dostanie drugie życie? A może zaproszę Was właścicieli kotów, do wytłumaczeniu małemu dziecku, do
czego doszło? pozdrawiam ola
Obserwuj wątek
    • barcelonczyk2 Re: Do kociarzy 01.06.07, 13:52
      W pelni Cie popieram.
      Moze ludzie zaczna puszczac psy moze wtedy wlasciciele kotow niech sie martwia,
      ze ich kot nie schodzi caly dzien z parapetu bo jakis obcy pies siedzi w ich
      ogrodku.
    • azille Re: Do kociarzy 01.06.07, 15:57
      Troche mi sie nie chce odpowiadac na takie posty zakladane tylko po to
      aby cos sie dzialo dla samej zasady. Jesli ma Pani swinke morska lub tez
      zamierza miec i zostawiac ja w ogrodku (w klatce) to chyba nic jej nie grozi.
      Nasz sasiad ma wiewiorke ktora w klatce trzyma na balkonie (parter).
      • xezaq Re: Do kociarzy 01.06.07, 20:42
        > Troche mi sie nie chce odpowiadac na takie posty zakladane tylko po to
        > aby cos sie dzialo

Taak? to po co zostal zalozony topic odnosnie gucia czy jak mu tam? Czyz nie po
        to tylko zeby sie cos dzialo? Bo jak masz zwierze (kota, psa, swinie, krowe) to
        sobie pilnuj a jak zginie to nie placz jeden z drugim na forum.
        • azille Re: Do kociarzy 01.06.07, 21:05
          Po to zeby sie dowiedziec, mialam nadzieje ze sie znalazl. Bylismy zwiazani z
          Guciem poniewaz bywal naszym czestym gosciem.
          • paulusagain Re: Do kociarzy 01.06.07, 21:23
            z całym szacunkiem wobec Gucia...ale z Guciem związani raczej są romowie, w
            końcu to oni go zjedli!
            • bonoone Re: Do kociarzy 01.06.07, 22:05
              paulusagain napisał:

> z całym szacunkiem wobec Gucia...ale z Guciem związani raczej są romowie, w
              > końcu to oni go zjedli!

kolejny krasnal i kretym na forum...
              • czy.ja.wiem Re: Do kociarzy 01.06.07, 22:16
                >
                > kolejny krasnal i kretym na forum...
                Mysle ze wpelni sie to odnosi do piszacych Guuuuuuucioooo zaaaginąl:(- co to
                kogo obchodzi, jakis wyleniały dachowiec.
                • bonoone Re: Do kociarzy 01.06.07, 22:26
                  czy.ja.wiem napisała:

> >
                  > > kolejny krasnal i kretym na forum...
                  > Mysle ze wpelni sie to odnosi do piszacych Guuuuuuucioooo zaaaginąl:(- co to
                  > kogo obchodzi, jakis wyleniały dachowiec

czy.ja.wiem jak w ogóle wygląda Gucio? Chyba a raczej napewno nie, pisząc
                  wyleniały i dachowiec wtrącasz sie w temat nie mając pojecia zreszta nie jedyny
                  na tym i sąsiednim forum...cóż kolejny mały człowieczek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka