chommiczka 08.06.07, 16:22 Czy Kryspinów jest już otwarty ? W tym sensie, czy można już korzystać z plaży i kąpieliska, by popływać ? Na oficjalnej stronie Kryspinowa niestety nie znalazłam tej informacji. Może mnie ktoś doinformować ? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Kryspinów !! 08.06.07, 22:22 Kąpiel na Kryspinowie to tak samo jak w Parku Wodnym.Nawet lepiej bo tam nie widac że ktoś sika do wody.A jak się już ona nagrzeje od letniego słońca to sam raj dla drobnoustrojów.Miłej kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
chommiczka Re: Kryspinów !! 09.06.07, 09:54 Tyle, że ja się nie pytałam, czy to jest raj dla drobnoustrojów, tylko czy jest czynne już teraz, dzisiaj ?? Nauczcie się czytać pytania i odpowiadać na nie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Kryspinów !! 09.06.07, 10:39 chommiczka napisała: > tylko czy jest > czynne już teraz, dzisiaj ?? czynne, choc jeszcze pustawo ! ale CZYNNE ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
betti1981 Re: Kryspinów !! 11.06.07, 16:29 Plażą jest czynna a w weekend było bardzo dużo ludzi :) więc trzeba się wybrać wcześnie żeby znależć fajne miejsce :) Woda była troszkę brudna nooo ale zawsze to lepsze niż siedzenie w bloku :) Pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ooo, wyzdrowiałaś? 09.06.07, 17:39 znaczy ta paskudna infekcja nerki nie była taka znów paskudna... ;c) ps. zdrowia życzę, no i dobrego wypoczynku w kryspinowie Odpowiedz Link Zgłoś
labadziek Re: ooo, wyzdrowiałaś? 13.06.07, 00:20 zauważyłam że TY peteen to wredny jesteś. Czepiasz się Odpowiedz Link Zgłoś
chommiczka Re: ooo, wyzdrowiałaś? 20.06.07, 19:28 haha. Zgadzam się z moją poprzedniczką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: ooo, wyzdrowiałaś? 20.06.07, 19:44 haha, zgadzam się z wami dwiema, od zawsze... ps. chommiczka, fantastko, wyzdrowiałaś czy nie, chodzi ci o zwykłą plażę, czy tę nudystów? Odpowiedz Link Zgłoś
chommiczka Nie wyzdrowiałam 21.06.07, 14:40 Ha ha ha ;) Bardzo śmieszne. Wyzdrowieć, jeszcze, to nie wyzdrowiałam. Antybiotyki skończyłam brać, ale bóle nerek dają jeszcze o sobie znać czasami. Chyba tak już zostanie. A do Kryspinowa i tak się nie wybieram. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to źle... 21.06.07, 20:43 bo to i bolesne, i przewlekłe zdrowiej ps. moja żona leżała ostatnio na urologii w narutowiczu i pomogli jej sprawnie, tudzież bardzo uprzejmie i za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.sa Re: to źle... 21.06.07, 23:30 w połowie kwietnia było oficjalne otwarcie kąpielisla w Kryspinowie, przez następny miesiąc nie mogli wydrukować karnetów ... ja zaczęłam wlaśnie w połowie kwietnia ... pływać, woda była chłodna i czysta, teraz jest super, ale ..coraz trudniej ... i będzie w końcu ZUPA, jak co roku .... Odpowiedz Link Zgłoś