Dodaj do ulubionych

Krzychut i Trudny !

13.06.07, 13:38
idziecie łeb w łeb ))
Obserwuj wątek
    • trudny2002 a gdzie idziemy?! 13.06.07, 13:39
      Krzych Ty idziesz gdzies?
      no to abazur
      trudny
    • gosia.43 Re: Krzychut i Trudny ! 13.06.07, 13:40
      Teraz lekką Ty masz Trudny przewaga..ale to za sprwawa Krzychuta..))
      • trudny2002 nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tylko s! 13.06.07, 13:41

• gosia.43 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:44
          powolniejszy jest i jeszcze tego watku nie zobaczył
          • trudny2002 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:46
            on za szybki jest i dlatego widzi dopiero za drugim okrazaniem...taki Kubica
            tutejszego toru...z tym ze ma dobrany bolid:)
            trudny
            • gosia.43 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:48
              Zaloże sie ,ze siedzi przy klawiaturze , smieje sie ...i nie bardzo wie co
              wpisac...))
              moze trzecie podejście zaczyna ? )))
              • trudny2002 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:51
                bo z nim jak widzisz trzeba pochodzic...ale warto bo jak wiem zawsze po
                peweksach chodzil...to pewnie mu zostalo
                trudny
                Krzychut ale jak ci zostalo to se zostaw bo i tak juz bonow nie zamieniaja a te
                inne bony to dopiero jak wejdzie ustawa
                • gosia.43 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 14:28
                  On mi na materialiste albo jakiegoś specjalnego bogacza nie wygląda ))))tak
                  mysle...)
        • krzychut Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:48
          Ja nie jestem łatwy!
          Ze mną trzeba pochodzić.
          Choć taki trudny jak Trudny to może nie jestem...
          • gosia.43 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:50
            Tak czy inaczej - macie duzo wspólnego z tymi trudnościami - widzę )))
            • trudny2002 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:51
              no on sie chyba tak nie slizga...moze ma inny bieznik
              trudny
              • gosia.43 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:52
                bo pewnie na ryby nie chodzi , chyba )))
                • trudny2002 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:54
                  a ja te w zyciu nie bylem na rybach...tzn od czasu jak mi za alkohol zatrzymali
                  karte wedkarza i karte woznicy i karte...as kier...bo wczesniej tom i chodzil i
                  gral i jezdzil...no a teraz jeszcze mi sie kon wysliznal...cholera
                  trudno
                  • krzychut Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 14:00
                    Mam śwagra, któren zapalonem wendkarzem jezd.
                    Podobno w Polszcze jest jeszcze w którymś akwenie jedna ryba, ale mój śwagier w to przestał wierzyć i ostatnio jeździ na ryby do Skandynawii.
                    • trudny2002 nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:27
                      a ja na robaka i z kijem chodze no i zanecac bym chcial...a jakze w tym zimnie
                      gdzie twoj swagier...brrr
                      trudny
                      • krzychut Re: nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:28
                        Jego małżowinka tyż narzeka...
                        • gosia.43 Re: nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:30
                          A ja mam takiego znajomego ..co chodzi na ryby i ma buty do pasa ..i wchodzi do
                          wody w tych butach ..no i łowi..serio )
                          • krzychut Re: nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:35
                            Takie buty nazywają się wodery.
                            Nie służą jednak do wchodzenia do wody.
                            Śwagier chowa w nich piwo przed małżowinką;)
                            • irenuk1 Re: nooo to on sieciowy moze jest 14.06.07, 09:18
                              Ale najgorsze, co się może przytrafić, to ten koń, co się wyślizguje.
                              • gosia.43 Re: nooo to on sieciowy moze jest 14.06.07, 09:59
                                irenuk1 napisał:

> Ale najgorsze, co się może przytrafić, to ten koń, co się wyślizguje.

No to i pewnie dlatego Trudny chce kupić nowego - o czym można poczytać w
                                niedalekim wątku..))
                                • gosia.43 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 14.06.07, 23:10
                                  9 do 6 na korzyść Trudnego ; ale z kolei Krzychut jest wyżej o 9 punktów .
                                  zupełnie nie wiem jak to rozstrzygnąc... )))

p.s. Panowie spotkali sie w tej samej prawie że minucie , zakładając watek o
                                  tym samym temacie...) , smutnym temacie....

Prosze panów .... tak zwyczajnie - każdy na swój sposób jest zwycięzcą !

a świeczkę palę dla Jacka...
                                  -
                                  przeszłość jest historią , przyszłość - wyobrażeniem , teraźniejszość -
                                  cudem ...
                                  • trudny2002 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 00:52
                                    ja nic nie wiem o rywalizacji..ale moze to i lepiej:)
                                    trudny
                                    • gosia.43 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 07:32
                                      czasami lepiej nie wiedzieć za dużo....))))

dobrego dnia Panom życzę
                                      gosia
                                      • krzychut Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 08:45
                                        W imieniu własnem i nieobecnego chwilowo Trudnego serdecznie dziękuję z życzenia.
                                        Życząc wzajemnie miłego dnia, nieśmiało zapytowywuję czym zasłużylismy sobie na taką serdeczność z samego rana?
                                        • gosia.43 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 10:37
                                          Mam dzisiaj wyjątkowo dobry dzień dla...... artystów ))...
                                          A że z rana ? - to też po to by natchnienie przyszło i tworzyć ,
                                          tworzyc , tworzyc ..)) przez cały dzień owocnie było !

p.s. a i ja dziekuję za odwzajemnienie Tobie i Trudnemu zaocznie ))
                                          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka