trudny2002 a gdzie idziemy?! 13.06.07, 13:39 Krzych Ty idziesz gdzies? no to abazur trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Krzychut i Trudny ! 13.06.07, 13:40 Teraz lekką Ty masz Trudny przewaga..ale to za sprwawa Krzychuta..)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:44 powolniejszy jest i jeszcze tego watku nie zobaczył Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:46 on za szybki jest i dlatego widzi dopiero za drugim okrazaniem...taki Kubica tutejszego toru...z tym ze ma dobrany bolid:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:48 Zaloże sie ,ze siedzi przy klawiaturze , smieje sie ...i nie bardzo wie co wpisac...)) moze trzecie podejście zaczyna ? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 13:51 bo z nim jak widzisz trzeba pochodzic...ale warto bo jak wiem zawsze po peweksach chodzil...to pewnie mu zostalo trudny Krzychut ale jak ci zostalo to se zostaw bo i tak juz bonow nie zamieniaja a te inne bony to dopiero jak wejdzie ustawa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: bo on ( Krzychut ) 13.06.07, 14:28 On mi na materialiste albo jakiegoś specjalnego bogacza nie wygląda ))))tak mysle...) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:48 Ja nie jestem łatwy! Ze mną trzeba pochodzić. Choć taki trudny jak Trudny to może nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:50 Tak czy inaczej - macie duzo wspólnego z tymi trudnościami - widzę ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:51 no on sie chyba tak nie slizga...moze ma inny bieznik trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:52 bo pewnie na ryby nie chodzi , chyba ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 13:54 a ja te w zyciu nie bylem na rybach...tzn od czasu jak mi za alkohol zatrzymali karte wedkarza i karte woznicy i karte...as kier...bo wczesniej tom i chodzil i gral i jezdzil...no a teraz jeszcze mi sie kon wysliznal...cholera trudno Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nie mow...on latwy nie jestba trudniejszy tyl 13.06.07, 14:00 Mam śwagra, któren zapalonem wendkarzem jezd. Podobno w Polszcze jest jeszcze w którymś akwenie jedna ryba, ale mój śwagier w to przestał wierzyć i ostatnio jeździ na ryby do Skandynawii. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:27 a ja na robaka i z kijem chodze no i zanecac bym chcial...a jakze w tym zimnie gdzie twoj swagier...brrr trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:28 Jego małżowinka tyż narzeka... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:30 A ja mam takiego znajomego ..co chodzi na ryby i ma buty do pasa ..i wchodzi do wody w tych butach ..no i łowi..serio ) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: nooo to on sieciowy moze jest 13.06.07, 14:35 Takie buty nazywają się wodery. Nie służą jednak do wchodzenia do wody. Śwagier chowa w nich piwo przed małżowinką;) Odpowiedz Link Zgłoś
irenuk1 Re: nooo to on sieciowy moze jest 14.06.07, 09:18 Ale najgorsze, co się może przytrafić, to ten koń, co się wyślizguje. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: nooo to on sieciowy moze jest 14.06.07, 09:59 irenuk1 napisał: > Ale najgorsze, co się może przytrafić, to ten koń, co się wyślizguje. No to i pewnie dlatego Trudny chce kupić nowego - o czym można poczytać w niedalekim wątku..)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 14.06.07, 23:10 9 do 6 na korzyść Trudnego ; ale z kolei Krzychut jest wyżej o 9 punktów . zupełnie nie wiem jak to rozstrzygnąc... ))) p.s. Panowie spotkali sie w tej samej prawie że minucie , zakładając watek o tym samym temacie...) , smutnym temacie.... Prosze panów .... tak zwyczajnie - każdy na swój sposób jest zwycięzcą ! a świeczkę palę dla Jacka... - przeszłość jest historią , przyszłość - wyobrażeniem , teraźniejszość - cudem ... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 00:52 ja nic nie wiem o rywalizacji..ale moze to i lepiej:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 07:32 czasami lepiej nie wiedzieć za dużo....)))) dobrego dnia Panom życzę gosia Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 08:45 W imieniu własnem i nieobecnego chwilowo Trudnego serdecznie dziękuję z życzenia. Życząc wzajemnie miłego dnia, nieśmiało zapytowywuję czym zasłużylismy sobie na taką serdeczność z samego rana? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: I oto wyniki z tej chwwili.... 15.06.07, 10:37 Mam dzisiaj wyjątkowo dobry dzień dla...... artystów ))... A że z rana ? - to też po to by natchnienie przyszło i tworzyć , tworzyc , tworzyc ..)) przez cały dzień owocnie było ! p.s. a i ja dziekuję za odwzajemnienie Tobie i Trudnemu zaocznie )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś