Dodaj do ulubionych

The Polish Open University - Wyższa Szkoła Zarządz

IP: *.bphpbk.pl 10.06.03, 08:23
co myślicie o tej szkole!
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 12:46
      Też jestem zainteresowany tematem.Ile tam teraz kosztuje przedmiot(moduł)?
      • Gość: basiek Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.krak.diag.pl / 192.168.2.* 10.06.03, 15:34
        www.wsz-pou.edu.pl
        ostanio bylo ponad 650 za modul pojedynczy, nie wiem czy teraz cos sie nie
        zminilo.
        pozdr
      • kacha222 Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za 12.06.03, 07:24
        kończe tam teraz mgr, ale nie wiem czy jest sens polecić tą szkołę!
        • Gość: Jasne to wiocha Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.pp.com.pl 13.06.03, 20:37
          Tylko UJ jest coś wart !!!
          • Gość: luise Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 12:15
            Moja koleżanka tam studiuje, ale żeby była zadowolona z tej uczelni to raczej
            nie. Drogo!!! I to bardzo drogo!!! Poza tym kształcenie modułami to w cale nie
            jest rozwiązanie i rzekłbym, że więcej człowiek nauczy się na zaocznych, niż na
            takich modułowych. Poza tym tutaj dość długo sie studiuje. Jedyny plus do
            dyplom 2-języczny, ale co to za dyplom to ciężko określić? Czy on jest taki
            wartościowy i warty zachodu? Tutaj prędzej skłaniałbym się do wartości dyplomu
            UJ, a nie wiadomo jakiej obcej uczelni. To, że ktoś pisze Oxford, to jeszcze o
            niczym nie świadczy, bo w Anglii Oxfordów nie brakuje. Pozdrawiam i raczej
            odradzam, jeśli komuś chodzi o uczelnie prywatne to są lepsze inne (WSB - Nowy
            Sącz; WSZiP - Warszawa; WSZiB - Kraków) ale nie ta
            • Gość: Marin Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 10.09.03, 16:15
              UJ ma swoją wartość - ale ty nie i do tego jesteś do WSZ POU uprzedzona - ja
              tam nauczyłem się więcej niż na UJ - cie i nie załuje - czy drogo - odpowiem
              Ci tak wiedza Kosztuje (a jak Cię nie stać na prywatną szkołe to idz najlepiej
              na prawo na UJ - tam to jest KomfoRT - setki osób na jednej sali - niemiłe
              Panie w dziekanacie itd - na WSZ The POU - każdy z profesorów miał zawsze dla
              mnie czas, wyniosłem wiele - po programie MBA spodziewałem się więcej - ale
              jestem generalnie zadowolony - mam wiele wartościowych znajomości po tej
              szkole (choć studiuje w niej wielu nadętych bubków - których rodzice mają
              kasę - i gdyby nie rodzice to bubki by nie doszły same do niczego)
              Co do Szkoły na Kijowskiej - dobra szkoła - ale zły przykład - to tak jak
              porównywać agh do rolniczej - w WSZ POU uczysz się zupełnie czego innego niż
              na KIJOWSKIEJ - KOZMIŃSKI I NOWY SĄCZ nie jest zły - ale to już kwestia gdzie
              się komu bardziej podoba czy POU czy te dwie - każda ma swoje wady i zalety -
              chodzi o to by wybrać to co dla kogoś najlepsze - ja wybrałem POU i się
              cieszę - skończyłem u nich jedne studia - zacząłem drugie i nie żałuje -
              pamiętaj wybór to rzecz indywidualna
              na pytania z chęcią odpowiem na priv MARIN@KKI.PL
            • Gość: MARIN Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.ruczaj.pl / 192.168.5.* 10.09.03, 16:18
              UJ ma wartość - gdy ktoś chce sie uczyć a nie prześlizgiwać - bo to da się na
              UJ zrobić - PROFESOROWIE niestety biorą w łapę za egzaminy - w kasie i w
              naturze - no i jeszcze jedno po UJ jest wielu studentów - więc warto się
              zastanowić jak się od nich odrużnić -

poza minusami UJ polecam ale nie jako jedyne studia
              • Gość: Gez Re: The Polish Open University - Wyższa Szkoła Za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:53
                Polecam bardzo ale tylko pod warunkiem,że robisz coś poza czyli normalnie
                pracujesz.Szkółka nie zabierze Ci za dużo czasu poza tym czas zajęć możesz
                sobie dobrać bardzo elastycznie.Nie jest wiele drożej niż gdzie indziej i
                nie musisz wydawać tyle szmalu na książki.Poza tym jeszcze jedna b.istotna
                sprawa.Nie ma tam prawie wogóle matematyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka