gph 15.06.07, 22:08 jakby co to proszę dać znać :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 22:09 nulka8 napisała: > też chcę. no proszę to już mamy dwójkę, ale "boh trojcu lubit" dawajta dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 22:19 Tez bym chcial ale wiesz jak jest ze mna ..... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:00 polski0001 napisał: > Tez bym chcial ale wiesz jak jest ze mna ..... :-(( wiem, wiem.. chciałabym ale się boję :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 22:20 wszystko wskazuje na to ze i ja będę potrzebowac..)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:00 gosia.43 napisała: > wszystko wskazuje na to ze i ja będę potrzebowac..)) snu? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:03 snu najpierw a później browara ) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:05 gosia.43 napisała: > snu najpierw a później browara ) jakies masz odwrócenie pożądania? :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:08 piwosze to jest podobno nie ta najlepsza grupa spolecznie uzyteczna...ale moge sie mylic prawda? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:12 trudny2002 - jaka znowu grupa - my tu o pojedynczości dyskutujemy )) - do zbiorowości pewnie kiedyś dojdziemy..) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:14 wasza grupa, nasza grupe... ale tez sie moge mylic...w koncu mylic sie to jest nietrudno:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:17 czyżbyś cos o dupie wspominał...? no popatrz sie , nie wiem gdzie byłes jak Cie nie było ale czy to napewno wyszło na dobre..))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:10 jak to odwrócenie.... najpierw piwo ( powiedzmy ) , później sen ) , a jutro browar ..- co w tym na opak jest ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:14 jutro browar a pojutrze cały świat Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:14 no , umówmy sie , prawie cały ) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:16 bez umawiania sie swiat caly moze sie miescic na niewielkim kawalku:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:17 nawet ażurowym ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:31 sa azury z pieknymi przeswitami... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph idźcie se romansowac gdzie indziej :D 15.06.07, 23:34 ja tu mam poważną misję pójścia na piwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idźcie se romansowac gdzie indziej :D 16.06.07, 00:04 gph napisał: > ja tu mam poważną misję pójścia na piwo :D a cos Ty taki czepliwy ? )) a romansowac to i przy piwie mozna , o i juz ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idźcie se romansowac gdzie indziej :D 16.06.07, 00:12 to pijaczyna jakis ..nie ma co z nim gadac...:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: idźcie se romansowac gdzie indziej :D 16.06.07, 00:13 On tak zwyczajnie nie wie co to sa romanse..)))) i tyle - ubogi... ) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idźcie se romansowac gdzie indziej :D 16.06.07, 00:14 a Ty jak mozesz to badz ...albo badz tak mila i badz:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: idźcie se romansowac gdzie indziej :D 16.06.07, 00:14 gosia.43 napisała: > On tak zwyczajnie nie wie co to sa romanse..)))) i tyle - ubogi... ) prawdziwy komunista żyje rewolucją. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: idźcie se romansowac gdzie indziej :D 16.06.07, 00:23 a skad ja mam co wiedziec o prawdziwych komunistach...ale jak masz lektorat to zajrze trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: idzie kto jutro na jaki browar? 15.06.07, 23:50 weronka77 napisała: > idę;-) to super. ja kończe szkołę koło 18 :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 dobra kochani 15.06.07, 23:49 konkrety prosimy wpisywac tutaj: gdzie,o której i z kim;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: się 15.06.07, 23:58 trudny2002 napisał: > mowilem ze piwosze to grupa... raczej trupa. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: się 16.06.07, 00:01 xyz_xyz_xyz napisała: > ty z trupami lepiej tu nie zaczynaj póki co - żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: się 16.06.07, 00:00 xyz_xyz_xyz napisała: > łotewa się mówi estonia. i nikt nic nie czai :D Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: się 16.06.07, 00:03 nie, to z tej reklamy, co panienka wyciska siódme poty na siłowni, a tu podchodzi jej sobowtór i napychając się czipsami mówi: łotewa. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: się 16.06.07, 00:09 xyz_xyz_xyz napisała: > nie, to z tej reklamy, co panienka wyciska siódme poty na siłowni, a tu > podchodzi jej sobowtór i napychając się czipsami mówi: łotewa. ale w sensie whatever? że tak się jak cymbał zapytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 dobra.. 16.06.07, 00:03 Faktem bezsprzecznym jest to że stypa odbyć się musi.Mamy tam na górze już dwóch forumowiczów niestety..Kazimierz jak najbardziej,co do godziny-dostosuję się do reszty "paczki".Aha-to zielone w botelce od żubrów przynieść mam? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: dobra.. 16.06.07, 00:10 weronka77 napisała: > Faktem bezsprzecznym jest to że stypa odbyć się musi.Mamy tam na górze już > dwóch forumowiczów niestety..Kazimierz jak najbardziej,co do godziny- dostosuję > się do reszty "paczki".Aha-to zielone w botelce od żubrów przynieść mam? jutro cały dzieńjestem w szkole :) koczę koło 18-19, kestem słomianym wdowcem, więc się podporządkuję, jakkolwiek by to nie brzmiało :D Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 No to siup;-) 16.06.07, 00:13 20 tam gdzie zawsze;-) ale jak będzie tak samo jak ostatnio(kiedy przytaszczyłam dwa pudła ciasteczek i bukwiczkę) i chrupałyśmy początkowo same z Mzrr.....................;-(((((((((((((((((( a potem Luckistrucki przyszły Nam pomóc-to cholera się zdenerwuję NO!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: No to siup;-) 16.06.07, 00:15 weronka77 napisała: > 20 tam gdzie zawsze;-) ale jak będzie tak samo jak ostatnio(kiedy > przytaszczyłam dwa pudła ciasteczek i bukwiczkę) i chrupałyśmy początkowo same > z Mzrr.....................;-(((((((((((((((((( > a potem Luckistrucki przyszły Nam pomóc-to cholera się zdenerwuję NO!;-) dałem Ci tam numer na maila to się zgadamy. bo nie wiem czy do końca zrozumiałem. idę spać a Ty agituj :D Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: dobra;-))))) 16.06.07, 00:23 ja też już w pióra muszę, więc pozwolą państwo, że się pożegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: nie ma to jak solidnie się pocieszyć:D 16.06.07, 18:47 Eee coś Ty taki poważny Kolego.Towarzystwo się znajdzie samo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: nie ma to jak solidnie się pocieszyć:D 16.06.07, 18:49 weronka77 napisała: > Eee coś Ty taki poważny Kolego.Towarzystwo się znajdzie samo;-) w to nie watpię :D Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 fajnie było;-)) 17.06.07, 16:07 I ja tam byłam,piwo i sok z brzozy piłam;-)POzdrawiam wszystkich obecnych wczoraj i dziękuję za miły wieczór;-) DO następnego razu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: fajnie było;-)) 17.06.07, 21:22 e tam od razu milo - a bylo to tak (tylko prawdziwe fuckty) : - najpierw probowano namowic nas na piwo w bombaju - pierwsza porazka - po naszych protestach przenieslismy sie do kolana gdzie pijany splyw kajakowy dzadkow spiewal najgorsze, najbardziej rustykalne i godne porzygania piosenki biesiadne - kiedy slyw ucichl przyszedl jeden taki i chcial na wytruc woda rozana (na cale szczescie dalo sie zapic niezla mietowka) - nasze skolowane nerwy , uszy i przelyki koilismy przy maszynie do szycia (ja prawdziwe matki polki) takze jezeli ktos nastepnym razem bedzie chcial dolaczyc do tego szacownego grona niech ma na uwadze ze wcale mile to nie jest i tylko cudem uszlismy z zyciem ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: fajnie było;-)) 18.06.07, 09:40 marceliszpak napisał: takze jezeli ktos nastepnym razem bedzie chcial dolaczyc do tego szacownego > grona niech ma na uwadze ze wcale mile to nie jest i tylko cudem uszlismy z > zyciem ... no były dramatyczne momenty , kłotnie i niemalze rękoczyny.... ale o tym ciiii.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: fajnie było;-)) 18.06.07, 09:55 O - to dzika róża widzi , że faktycznie się nieźle zabawialiscie .. i miło i delikatnie i figlarnie i na dziko i na mokro ....)) no to róża bardzo sie cieszy .. i wszystkim uczestnikom zabawy zyczy wszystkiego co najlepsze..)) dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: momenty były. 18.06.07, 10:12 luckystrike napisał: > marceliszpak napisał: > takze jezeli ktos nastepnym razem bedzie chcial dolaczyc do tego szacownego > > grona niech ma na uwadze ze wcale mile to nie jest i tylko cudem uszlismy > z > > zyciem ... > > no były dramatyczne momenty , kłotnie i niemalze rękoczyny.... ale o tym cilii > .... -- Nasuwa się pytanie - czy np. dla Rosji i świata nie byłoby lepiej, gdyby w 1917 r. jakiś carski generał zlikwidował, w odpowiedniej chwili, przywódców partii bolszewickiej -ot, ze 2-3 tysiące, tylu co Pinochet u siebie? Albo, jeśliby jakiś generał niemiecki, w latach 30., obalił zamachem stanu demokratycznie wybranego kanclerza Adolfa Hitlera, i wytracił trzy tysiące najpaskudniejszych narodowo-socjalistycznych łapserdaków? www.wandea.org.pl/augusto-pinochet.html Odpowiedz Link Zgłoś
gph gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. 18.06.07, 10:20 liczy się to co było i każda zbrodnia jest zbrodnią. jak dla mnie koniec dyskusji :D Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. 18.06.07, 10:32 zielonek wspominał w ten sposób jedynie tych śpiewających za płotem i ewentualną ich karierę.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. 18.06.07, 10:33 Ja nie o aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_roza7 Re: gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. 18.06.07, 11:05 No i roża widzi , że istotne różnice zdań na konkretne tematy były....)) rękoczyny ? - eee róża widzi , że nie było znowu tak źle.... a że przy różnych trunkach goręcej się w tej dyskusji czy sporach jakich zrobiło - toz to naturalne w życiu bywa..) Róża Wam wróży , że jeszcze niejedno piwo ze sobą wypijecie , niejedno i może nawet nie tylko piwo )) spokoju róża życzy )) dzika róża Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: gdyby babka miała wąsy to by była dziadkiem. 18.06.07, 14:57 tak ale jest jeszcze mniejsze zlo, bestialskie zamordowanie hitlera odpowiednio wczesniej prawdopodobanie uratowalo by wiele istnien ludzikich mimo ze byla by to niewatpliwie zbrodnia wiec drogi gphu nie mozna swiat postrzeegac czarno bialo. jednak ... w kwestii pinoczeta tak naprawde nie wiadomo co by bylo gdyby jego rezim nie wymordowal tych co ich wymordowal ... generalny problem tego typu dyskursow polega na tym ze rewelacyjnie sie je prowadzi ... ale z perspektywy historii kiedy to wiadomo jak historia sie potoczyla a co za tym idzie pinoczet w chwili podejmowania decyzji byl zwyklym morderca (liczacym na to ze go historia oczysci ... ) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 ooo, to widzę, że Państwo 18.06.07, 15:50 ważkie społecznie tematy poruszali, a nie tylko próbowali tego zielonego z pewnej puszczy ;) żałuję, że nie mogłam być :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ooo, to widzę, że Państwo 18.06.07, 16:07 bluetab70 napisała: > ważkie społecznie tematy poruszali, > a nie tylko próbowali tego zielonego z pewnej puszczy ;) > żałuję, że nie mogłam być :) nie. próbowaliśmy wody z brzozy :D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ooo, to widzę, że Państwo 18.06.07, 16:11 nie wody z brzozy tylko wody brzozowej zwanej niegdys pykoweczka...ale z Panstwa smakosze, no no no i kto by pomyslal...to moze kolejne spotkanie u fryzjera...byle byl starej daty albo prowincjonalny z osobliwa ale przeciez elegancja i ze smakiem na swiezym, nie? trudny Piwo potrafi szkodzic nawet trzezwym umyslom...a nietrzezwym pomaga...cud Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: ooo, to widzę, że Państwo 18.06.07, 16:22 trudny2002 napisał: > ...to moze kolejne spotkanie u fryzjera...byle byl starej daty albo prowincjonalny byle się nie skończyło przygodami, jak to się przydarzyło pewnemu fryzjerowi damskiemu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 a'propod brzozy 18.06.07, 23:18 smakowaliśmy sok z brzozy a nie wodę brzozową;-) Zielone "puszczańskie" czeka grzecznie na swoją kolejką która miejmy nadzieję nadejdzie już niebawem;-) Najchętniej i najlepiej smakowałaby na Rancho u pewnej ognistowłosej koleżanki;- )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a'propos,sic.. 18.06.07, 23:25 a ja pomyslalem ze mieliscie tez brzoze prepaid...no wypadaloby jak w bezplacie pieciosobowym, nie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a'propod brzozy 18.06.07, 23:21 no taaak u rudych to sie pije wszystko...a rankiem to i kwiaty w suchych dzbanch zostaja... trudny i Ty mi mow ze z brzozy...a pewnie na tym ranczo to niejeden brzoze jak nie ssal to doil...o tym opowiada zapisany obraz":))) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a'propod brzozy 18.06.07, 23:38 trudny2002 napisał: > no taaak u rudych to sie pije wszystko...a rankiem to i kwiaty w suchych > dzbanch zostaja... > trudny > i Ty mi mow ze z brzozy...a pewnie na tym ranczo to niejeden brzoze jak nie > ssal to doil...o tym opowiada zapisany obraz":))) > trudny czy ta ruda to ta wygimnastykowana Ela może z drugiego wątku ? i ranczo ma ..no proszę , trzeba ją poznać .. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: a'propod brzozy 18.06.07, 23:39 gimnastyka , te cwiczenia na drazku, na poreczach...albo z kolkami czy ze wstazka...ja tam nie wiem bo nie bywam na prepaidowych brzozowych balach trudny skromny jestem to i ciesze sie opinia jak pisalem Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a'propod brzozy 18.06.07, 23:42 no a skąd do cholery ja to mam wiedzieć - jak ja dopiero zacznę bywać... , kto rudy , a kto kulawy...)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a'propod brzozy 18.06.07, 23:30 to dobrze Weronka zescie tego zielonego nie wypili - bo przecież łyka obiecałaś ..i trzymam Cie za słowo )) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 a'propos Rudej KOleżanki 19.06.07, 00:15 nie wiem czy wygimnastykowana..ale loki ma rude a raczej miedziane,gładkie ,jasne lico,kibić szczupłą i nogi zgrabne;-) A ranczo podobno wspaniałe-nie wiem bo jeszcze nie byłam,ale mam nadzieję że uda mi się "wprosić" w niedługim czasie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a'propos Rudej KOleżanki 19.06.07, 00:18 zachęcajaco brzmi...az ciekawa jestem )) Odpowiedz Link Zgłoś